Червените знаменца при жените

• 18 432
  • 517
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Те затова мъжете искат една невинна вкъщи да варди парцала, а оная с флейтата я посещават разсрочено Joy Сега голяма дилема жената коя от двете роли намира за по-приемлива Smile Лично аз избирам трети вариант - друг мъж Laughing

# 376
И после нас набеждават че не сме знаели какво искаме... Joy
А в разказаната случка със сърбина според мен има и друго възможно обяснение - ако човекът е бил наоколо за кратко и после си се прибира откъдето е, ситуацията става малко "сега или невър", както пее Светльо Grinning Не е точно нормално развитие, дори и по принцип да биха си дали повече време да стигнат до това. Ако е така, поне на мен не ми звучи изненадващо да няма много търпение, като няма и време, а пък момата явно наистина го е харесала.
Това е само предположение де, понеже изрично се спомена че е от друга държава.

# 377
Ау, това няма ли да пари?! Вярно, че мъжкото там-долу е по-нечувствително от женското ама все пак. Прилича ми по-скоро на фейк и клопка за кликове. А Светлето... си е Светлето

Само, ако има някакви рани или порязвания. При положение, че съм виждала съвети жените да си правят промивки с оцет или аспирин против забременяване, един цитрус нищо не е.

# 378
Те затова мъжете искат една невинна вкъщи да варди парцала, а оная с флейтата я посещават разсрочено Joy Сега голяма дилема жената коя от двете роли намира за по-приемлива Smile Лично аз избирам трети вариант - друг мъж Laughing
Той няма ли и той да е от "мъжете"? Grinning шегувам се.
Някои имат щастието да намерят и домакинята и мръсницата в едно.

# 379
Не подценявайте домакините, с правилния подход ...и мъж могат да скрият шапката и на най отраканите каки. Те онези приказки за скритите лимонки не са измислени просто така

# 380
  • София
Не подценявайте домакините, с правилния подход ...и мъж могат да скрият шапката и на най отраканите каки. Те онези приказки за скритите лимонки не са измислени просто така
Разбира се. Най-завъртените техники се учат в дълга връзка.
Та на темата - и за жена и за мъж ми е червен флаг някой, който НЕ е могъл никога през живота си да задържи дълга връзка.

# 381
.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:26 от Абуто

# 382
Разбира се. Най-завъртените техники се учат в дълга връзка.
Та на темата - и за жена и за мъж ми е червен флаг някой, който НЕ е могъл никога през живота си да задържи дълга връзка.
Абе... не винаги е точно така. Зависи от двамата в двойката.
А колко е дълга връзка? Над 1 година? Над 3?

# 383
То е като кривата на Гаус, първите няколко години се подобряваш, повишаваш дела на наученото, после следва застой и след това може дотолкова да ти се изпари желанието за секс с партньора, че единствените нови техники, които ти идват наум, са садо-мазо, в ролята на садистичната домина.

# 384
Аз все още се чудя защо е правила фю-фю на първа среща на сърбина, а не са продължили със секс в хотел или фю-фю на нея? И не ми казвайте, че е за нейно удоволствие, защото няма да ви повярвам. Тоз събрин за аз на тебе, ти на мене не е ли чувал?

# 385
Явно е нямал пари за хотелчИ. И затуй се е приключило с фюююю - в колата. Па и малка ако ебила, па да не може да се сгънат за 69...Laughing
Един приятел на бивше гадже ходеше да ги обира от магистралата разни. И после изпадаше в едни съжаления за горките жени, принудени да си вадят хляба по тоя начин.

# 386
Като го е изпразнила му е минал мерака за повече. Не всеки може да повтаря веднага, пък и в някой случай не си и заслужава

# 387
  • София
И ние му викаме - а откъде ги е научила тия мурафети? И той - айде стига сега...
Може би така е била родена, знам ли.
Сексът не е ядрена физика все пак, нека слезем на земята.
И както с всичко друго, има хора, които са по- сензитивни, по- схватливи, чувстват се по- добре в тялото си и т.н. Много неща са.
И защо трябва така да е родена - демек да ѝ е първата свирк@, че да бъде харесана ли? Хаха

# 388
  • София
Ох, поредната тема натоварена с вечния спор в мозъка на не порасналите мъже - тази жена парцал ли е или светица? И по средата - черна дупка в ... същият този мозък.
А не могат да разберат, че една жена може да бъде всичко и това да се съчетае прекрасно и да е успешна, майка и щура в леглото и още 100 неща...

# 389
Във форума съм чела, че ако една жена не пусне на първата среща - не става, пък сега, ако пуска - пак лошо; ако една жена не е сексуална и/ли е неопитна - лошо, ако изглежда да има опит - пак лошо. А тези от другата страна на уравнението живи да ги ожалиш, те до един непорочни и сигурно на сила са им свирили, пяли, опъвали струните, натискали клавишите и другите музикални метафори.

Между другото и през ум не ми е минавало да си представям, как мъжа с който съм, е правил каквото е правил с уста на 10-ките жени с които е бил, и съм сигурна, че вие сте минали много повече мацки в сравнение с бройките на най-отворената разпоретка, и правите къде къде по брутални неща от жените, но изведнъж му светва лампата на мъжкото самосъзнание - “но как тя се даде толкова лесно?! Аз съм толкова смотан, а тя… взе че ме хареса и не можах да се потрудя! Егати ниския стандарт има това хубаво момиче, че ми пуска на мен”.
Именно.

Пролича си кой има Madonna-Whore complex. 🚩

Общи условия

Активация на акаунт