Червените знаменца при жените

• 18 419
  • 517
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Те затова мъжете искат една невинна вкъщи да варди парцала, а оная с флейтата я посещават разсрочено Joy Сега голяма дилема жената коя от двете роли намира за по-приемлива Smile Лично аз избирам трети вариант - друг мъж Laughing
Той няма ли и той да е от "мъжете"? Grinning шегувам се.
Някои имат щастието да намерят и домакинята и мръсницата в едно.

Е нали разбрахме, че мръсницата ги тревожи и не я щат дОма Laughing

*не всички мъже са като форумните мъже, или по-конкретно СО мъжете

# 391
  • София
Между другото, това Madonna - slut complex ми е огромен червен флаг при мъжете. Усетя ли го на първи- втори разговор и чат, а то се усеща много ясно, бягам и блокирам!

# 392
Скрит текст:
Те затова мъжете искат една невинна вкъщи да варди парцала, а оная с флейтата я посещават разсрочено Joy Сега голяма дилема жената коя от двете роли намира за по-приемлива Smile Лично аз избирам трети вариант - друг мъж Laughing
Той няма ли и той да е от "мъжете"? Grinning шегувам се.
Някои имат щастието да намерят и домакинята и мръсницата в едно.

Е нали разбрахме, че мръсницата ги тревожи и не я щат дОма Laughing

*не всички мъже са като форумните мъже, или по-конкретно СО мъжете
Абе май повечето са. Има си златна среда кога и колко умения в леглото да покажеш. Естествено повечето жени са наясно и най-отраканите успешно залъгват мнителните мъже по ирония на съдбата. Както пееше Галена "ти си ми втори".

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 17:07 от Mandy Bo

# 393
Стига бе, тва пък от къде сте го чули ( определено не от мен)? Аз много и се кефя на такава мръсница в леглото, въпреки че нямаше много бройки и опит, имаше голямо желание и фантазия като моята. И се ожених за нея, естествено не само заради това, но да е проблем чак ме изумява подобен начин на мислене. Имал съм и обратния пример, много отракана, с много бройки и опит, обаче в секса 2-3 пози и орален само за годишнини, ама не за всяка. Така че като не идва отвътре кел файда от опит и умения

# 394
Каквото и умения да има една жена, не е времето и мястото да ги покаже след първа среща, три часа след като сте се видяли за сефте на някой неосветен паркинг.
Освен ако не е както казвала онази - Ади покани ме на кафе де... от един месец не съм пила.

# 395
Нямам търпение веднъж завинаги жените да се научат да приоритизират себе си и желанията си вместо да треперят как действията им ще се възприемат от някой изтърсак... Simple Smile

2024 е прекрасна година да спрем да стигматизираме женската сексуалност непропорционално много спрямо мъжката.

Абуто, като не е времето и мястото, мъжът спокойно може да я отреже и да си иде вкъщи вместо да се прави на света вода ненапита. Кух морализъм е това.

# 396
  • София
Рф, да не ти е спестила някоя друга бройка, не знам Laughing

# 397
Накъдето сте наклонили темата, скоро може и тази да заключат.

Не ми е червен флаг секс на първа среща и добре че не е защото нямаше да съм вече 30г. с тази жена. А пък преди първата среща е имало достатъчно дълго опознаване (тогава по телефона защото нямаше още интернет). За млади хора си е част от живота и никак не ми е неестествено.

# 398
Скрит текст:
Нямам търпение веднъж завинаги жените да се научат да приоритизират себе си и желанията си вместо да треперят как действията им ще се възприемат от някой изтърсак... Simple Smile

2024 е прекрасна година да спрем да стигматизираме женската сексуалност непропорционално много спрямо мъжката.

Абуто, като не е времето и мястото, мъжът спокойно може да я отреже и да си иде вкъщи вместо да се прави на света вода ненапита. Кух морализъм е това.
За кухия морализъм съм съгласна - каквито претенции имаш, на такива трябва и да отговаряш. Мъже с много бройки и всеядни никога не съм харесвала. Както и такива с грозни бивши.  Ако е имал едно-две гадженца, с които са се обичкали, за които приятелите му казват, че са били най-исканите жени, значи това е моят човек.
За приоритизирането също - като искаш да си легнеш с някого, ще си легнеш. Но за това как ще се възприеме няма как да не мислиш, ако търсиш връзка. Възприемането е дълбоко залегнало в ума и предразсъдъците на мъжете. Няма изведнъж да гледат по друг начин на теб, защото си им посочила годината на календара и си ги погледнала войнствено-укорително.

# 399
Аз категорично щях да й откажа и да й кажа повече да не прави така.
Но сърбина беше млад и глупав, и в момент на замъглено съзнание не е разбрал, че става участник в нещо, което не е морално.
Но нямах накаси сили да го нахокам за детинската постъпка.

# 400
Аз категорично щях да й откажа и да й кажа повече да не прави така.
Но сърбина беше млад и глупав, и в момент на замъглено съзнание не е разбрал, че става участник в нещо, което не е морално.
Но нямах накаси сили да го нахокам за детинската постъпка.

Милото невинно дете, сигурно после мама го е успокоила, дезинфекцирала му е атрибута, да не би лошата разпоретина да му е лепнала нещо чрез слюнката си.

# 401
Ох, с глас се смея. Smiley Неволен съучастник в неморалното фю-фю.

# 402
  • France
...
...
JoyJoyJoy
Само след като попът ги е опял, викаш Joy

# 403
Ами, писаха двама днес, че е имало интимност на първа среща, пък са се оженили щастливо. Simple Smile Други може много да го мислят и накрая и до връзка да не стигнат. Зависи на какъв човек попаднеш, предполагам. Ако е твоят човек, няма да има такова пресмятане. А предразсъдъците се изкореняват и на индивидуално, и на обществено ниво с течение на времето. Както вече например няма стигма срещу разведените.

# 404
А да бе, ще я върна... Ще и го дам да го надува, пък после ще постъпя съвсем по мъжки. Няма да и се обадя повече. Всъщност не се знае, може и една две пълни програми да извъртим ако се е представила добре на духовите изпълнения

Общи условия

Активация на акаунт