Червените знаменца при жените

• 18 413
  • 517
  •   1
Отговори
# 405
Ама чакайте бе, говорим за червени знаменца.
Не за това как да превъзпитаваме някой, след като го виждаме да развява подобно знаме.
Ако беше така - половината от описаните случаи трябваше да ги пратим на психолог, на невролог или в манастир.

# 406
Скрит текст:
А да бе, ще я върна...
Ще и го дам да го надува, пък после ще постъпя съвсем по мъжки. Няма да и се обадя повече.
Скрит текст:
Всъщност не се знае, може и една две пълни програми да извъртим ако се е представила добре на духовите изпълнения
Забрави да допълниш като част от мъжката чест после да я разнесеш на всички как безсрамно го надува.

# 407
Сега се замислих, нали сме все грешници тука...
Към колежките - ако "подходите" към някой мъж с намерение да му направите нещо неморално, но приятно и той ви спре щото е положителен герой - какво ще си помислите за него?
Дали това ще е негов червен флаг.

# 408
2024 е прекрасна година да спрем да стигматизираме женската сексуалност непропорционално много спрямо мъжката.
Е вие жените не я стигматизирайте като не искате. Но ако сте хетеросексуални и искате да привлечете мъже, трябва да се съобразите с предпочитанията на мъжката аудитория.
Ако мъжете не харесват Х, за да сте желани от мъжете какво трябва да сторите: да не правите Х, или да им натриете канчетата, че всъщност Х е хубаво прогресивно и че са мизогинисти ако го стигматизират?
Няма значение какво е Х - дали правят свирки на първа среща, дали са дебели, дали нещо друго.

# 409
На повечето хора животът не им се върти около това да са идеалната кукла за другия пол, съжалявам. Да не говорим колко е абсурдно да има ЕДНИ предпочитания, в които трябва да се впишем всички... Ми не, Крис, пак не разбираш фактора субективност.

Абуто, интересно ми е какво се разбира под "неморално, но приятно", но най-вероятно ще си помисля, че просто не желае и толкоз.

# 410
За месене на кекс на първа среща са нужни двама, съответно и двамата са еднакво долни, ако ще осъждаме това поведение.

Впрочем мъжете също се амортизират психически и емоционално от много бройкане, хойкане и повърхностен и безразборен секс и е голям червен флаг. Води до едно обезценяване на човешкото тяло, голотата, интимността, секса, отношенията мъж-жена, партньора като такъв. Не остава нищо… хайде няма да напиша свещено, че ще натисна нечии копчета, така че да го наречем специално, рядко, безценно, мечтано, скрито, завоалирано, тайно, само за очите и ушите на двама и никой друг в цялата вселена. Неслучайно бракът е едно от тайнствата в християнството, а и в други религии.

Някой от мъжете в тази тема май беше цитирал “Английският пациент”, което ме изненада. Главният герой там казваше “Аз съм мъж, който пости, докато не види това, което иска.”

# 411
Ми аз си се съобразявам с моите си предпочитания, не с предпочитанията на "мъжката аудитория". Пък, ако на някой му съвпаднат с моите, ок, ако не не.

# 412
Clare, то е лудост вече да напишеш, че в секса може да има нещо сакрално. 😅 Много добре разбирам какво имаш предвид.

При бройкаджиите и от двата пола може да става дума за секс адикция, нужда от валидация и внимание, която се задоволява чрез секс, ниско самочувствие, което се вдига пак чрез секс, конформизъм. Рядко става дума за толкова дълбока и силна сексуалност, дето няма озаптяване. От друга страна съм чувала, че веднъж като се кротнат, нямат проблем с намирането на подходящ партньор, в което също намирам логика.

# 413
Clare, и аз съм напълно съгласна с теб. Бройкаджийството може да е етап при някои хора, но определено не е ок да е част от лайфстайла.

# 414
Ех до къде я докарахме вече, жените в темата да  искат да въртят кавали на първа среща, мъжете да им обясняваме, че не е съвсем редно

# 415
Сега се замислих, нали сме все грешници тука...
Към колежките - ако "подходите" към някой мъж с намерение да му направите нещо неморално, но приятно и той ви спре щото е положителен герой - какво ще си помислите за него?
Дали това ще е негов червен флаг.
Предполагам че аз бих приела такова нещо доста по-спокойно отколкото ако някой към мен напира много, а пък аз поискам да не бързам чак толкова. Поне моят опит е такъв, няма да събера чак за голяма статистическа извадка но все имам някакъв Grinning Има хора малко по-резервирани и от двата пола, то пък няма как да се засечеш всеки път с някой дето сте еднакво резервирани в това отношение, все единият ще бърза повече от другия. Колко повече е вече отделна тема, хора най-различни. Все ще се изравнят по някое време, ако и двамата си запазят мерака до тогава. Пък и това също не е константа, с различе човек може различно да ти се бърза... или не.
Само леко ме притеснява определението "неморално", щото аз неща дето не ми се вписват в моя морал не върша, така че още постановката издиша Grinning За да тръгна да върша нещо такова, значи нищо лошо не виждам в него, не че нещо...

# 416
Ех до къде я докарахме вече, жените в темата да  искат да въртят кавали на първа среща, мъжете да им обясняваме, че не е съвсем редно
Аз не съм от музикално насочените на първа среща, но ми е странно колко скандално се изкара тук, сигурно защото ми е промит мозъкът от всякакви фетиши и практики, за които съм чела. 😅

То това си е направо консервативно спрямо двойките суингъри, партитата за групов секс, ония, на които им харесва някой да пишка върху тях, сега разбрах от темата, че и грейпфрутите не са пощадени... 😂

# 417
  • По света и у нас
Аз все още се чудя защо е правила фю-фю на първа среща на сърбина, а не са продължили със секс в хотел или фю-фю на нея? И не ми казвайте, че е за нейно удоволствие, защото няма да ви повярвам. Тоз събрин за аз на тебе, ти на мене не е ли чувал?

Аз мисля че просто момичето е имало много ниско самочувствие. Да се раздаваш без да имаш възможност да се насладиш и ти на същото… няма друго обяснение. (очаквам пак да ми скочат един куп жени, но вече съм свикнала)

# 418
  • София
Аз не разбрах какво неморално има в св*рката на първа среща. Искала, направила. На него пък му харесало. И после аверите му казали, че не трябва да я търси, щото той може да получава, ама даващите не са добре Joy И развалили всичко.

# 419
Представям си да ми дойде някоя умна и чаровна хубавица, да усещам привличането помежду ни, да се смеем заедно, да ми направи хубава свирка и после да не я потърся само заради това. Да бе да. Ще си изпусна аз късмета.

Общи условия

Активация на акаунт