🤰Февруарчета 2025 г. -Тема 3

• 30 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Пиши на лекаря, да. И аз вчера цяла вечер бях с контракции и то през няколко минути. Не болезнени, но дискомфортни, като менструални болки. Ако са на често, не са БХ. БХ са на рядко, 1-2 на час, това ми обясниха на мен лекарите. Добре е да те види лекар, за да прегледа дължината на маточната шийка.

# 736
Здравейте, дами! Някои от вас бяха писали, че приемат сорбифер дурулес. Забелязали ли сте покачване на кг от тогава? Приемам го от 12дни и освен, че се запекох (ходя на 3дни 1 път), тази седмица от понеделник до днес кантара показва +1кг. Нямам промяна в начина на хранене, отделно, че преди желязото (последните 2месеца) качвах по 1.2-1.3кг на месец. Благодаря на отзовалите се

# 737
Здравейте, дами! Някои от вас бяха писали, че приемат сорбифер дурулес. Забелязали ли сте покачване на кг от тогава? Приемам го от 12дни и освен, че се запекох (ходя на 3дни 1 път), тази седмица от понеделник до днес кантара показва +1кг. Нямам промяна в начина на хранене, отделно, че преди желязото (последните 2месеца) качвах по 1.2-1.3кг на месец. Благодаря на отзовалите се

Аз го взимам и не смятам, че съм качила от него, цялата бременност качих малко. А запек, по принцип имам много, 5 дни са норма. Откакто съм бременна или заради храненето, или изтеглих бахти късмета, нямам проблеми. Но въпреки всичко вече трудно си кръстосвам краката, бедрата си ги чувствам подути и коремът пречи. А собиферът само оцвети произведеното.

Препоръчвам ти прясно или кисело мляко редовно. Ако имаш да вземеш и истинско или от хубава млекарница - най добре. При мен помага. Пия го в малкото промеждутъци когато не взимам хапчета.

# 738
The_Black_Hole, а аз до сега нямах никакви проблеми, откакто приемам желязото се появи запек… но явно като всяко нещо и това влияе на всеки различно

# 739
The_Black_Hole, а аз до сега нямах никакви проблеми, откакто приемам желязото се появи запек… но явно като всяко нещо и това влияе на всеки различно

Мен млякото за този проблем и газираната вода за киселините, това е панацеята при моята шашава бременност.

Но моята бременност е странна. На крак съм, дейна. На жк ме разпитваха как я карам, пазя ли се. Викам и тежко вдигам, и не почивам, явосват ме много, много работя на и извън работа, и много ме ядосват. Отговорът беше - отразява ти се добре, продължавай така. Но все пак вече намалявам темповете, че много стана.

# 740
Определено ще пробвам с кисело мляко, тъй като прясно слагам само малко в кафето. Не мога да го пия ей така. Благодаря за съвета!
А относно дейността, аз съм по същия начин. Работя си на крак, вдигам си почти всичко и като се замисля не съм спряла да извършвам нещо конкретно. Чувствам се добре и смятам, че няма нужда да се ограничавам

# 741
  • Варна
Момичета ще оформям новата тема. Моля да ми напишете на ЛС дата на термин и пол.
Също ако имате предложение за анкета.
Благодаря.
Заповядайте в новата тема момичета.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1712706.msg48924127#msg48924127

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 19:08 от Daisy_D

Общи условия

Активация на акаунт