Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 215
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Можете ли да препоръчате кутия с разделения за храна за дете? Бях купила от amazon на марката Bento и се счупи за няма и година при закопчалките…

Виж Sistema .

# 571
Можете ли да препоръчате кутия с разделения за храна за дете? Бях купила от amazon на марката Bento и се счупи за няма и година при закопчалките…

Yumbox

# 572
  • Сф
Аз тази бях взела, 1.65л, но ми идва голяма и не я ползвам. Ползвам само бурканчето вътре

Sistema To Go Bento Lunch Box, 1.65 L, Lunch Box for Break with Compartments and Snack Box, BPA-Free, Pack of 1, Misty Purple https://amzn.eu/d/g8mSpwh

# 573
Поръчах някакви неща, и ги платих едно червило обаче за 8.55 евро канселирах, преди да  ги шипнат. Получих пратката.
Обаче тези 8,55е. не ми ги връщат по сметката, ако има значение(револют).. минаха 10 работни дни. Съвет?
Да, писах с "бота" , казаха че виждат..и че щели да ми ги възстановят..но..нищо няма

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:00 от pinko

# 574
  • Сф
А сигурна ли си, че са били изтеглени?
Може да са само блокирани и да се разблокират след определено време. Пиши на съпорта им

# 575
Дори да са само блокирани от Амазон трябва да ги освободят, банката ги освобождава чак след 45 дни. Наскоро така Амазон ми освободи блокирана сума 1 ден след като продавач ми канселира поръчка.

# 576
  • София, Манастирски ливади
Пристигна ми комплекта четки за зъби на Филипс, които коментирахме миналата седмица. Нямат адаптер и са с usb кабел, което го пише, но не бях обърнала внимание.
Регистрах ги в сайта на Филипс и ми даде удължена гаранция 36 м, както една дама писа. Октомври бях купувала една детска от емаг, регистрирах без проблем и нея.

# 577
  • Варна
По повод доставката с Еконт наскоро имах следния случай: В понеделник ми звънят,  но не бях на адреса. Вдигнах и им казах на следващия ден да ми я донесат. Във вторник изобщо не съм чула, като са ми звънели.  В сряда вече се намерихме,  получих си пратката напълно безплатно.
През лятото офисът на Габиели две седмици беше в отпуск, а точно в този период трябваше да получа някакви неща. Оставих всичко в ръцете на Амазон, куриерите и съдбата, но, за мое щастие, всичко дойде.
Та мисълта ми е, че не бързат нищо да връщат към Амазон.

# 578
За промяна на деня на доставка не се плаща допълнително.

# 579
Здравейте, поръчах един фрайър от Амазон.de, но вчера са се опитали да направят доставка в Румъния-неуспешна разбира се. Дала съм адрес в България. Fan куриер. Писах в хелп центъра в амазон, но незнам ще могат ли да оправят държавата. Какво още мога да направя. В опциите за промяна на държава на куриера от падащото меню няма България.

# 580
  • София, Манастирски ливади
Днес ще е при вас. Не се притеснявайте. Така изписва. Може да се върнете назад малко в темата, коментирано е.

# 581
Здравейте, поръчах един фрайър от Амазон.de, но вчера са се опитали да направят доставка в Румъния-неуспешна разбира се. Дала съм адрес в България. Fan куриер. Писах в хелп центъра в амазон, но незнам ще могат ли да оправят държавата. Какво още мога да направя. В опциите за промяна на държава на куриера от падащото меню няма България.
Значи е предадена на куриер в България, очаквайте всеки момент обаждане от Еконт за доставка. При мен беше така и се информирах от първа страница на темата.

# 582
Прочети първият пост в темата преди да зададеш въпрос.

# 583
Какво още мога да направя.
На всяка страница е този въпрос. Както са Ви казали - можете да прочетете първата страница, а и редовно пишете в темата, не го ли срещнахте този коментар няколко пъти вече?

Някой си беше поръчал прахосмукачката за матраци, доволни ли сте? https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CF1SJXCS/ref=ox_sc_act_t … T2LAZKPSDP9S&th=1

# 584
Моята пратка пристигна днес с UPS/In time. Кашонът беше плашещо намачкан. Бяха зейнали дупки в двата края. Доста се напрегнах дали нещо не е изпаднало, но всичко си беше там...

Общи условия

Активация на акаунт