Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 189
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • here and now
Да, случвало ми се е. Писаха, че са ми загубили пратката, след втората дата и ме рефънднаха.
Хич не ми стана приятно, ама....
Надявам се твоята все пак да пристигне, но не възлагай големи надежди.

# 601
Уж днес трябваше да пристигне , а сега излиза това. На някого ако се е случвало, ще каже ли какво развитие да очаквам, моля!

Mоже да дойде утре, може и да не дойде. Не знам какъв съвет очаквате, при положение че не сте си направили труда да проследите пратката в сайта на Еконт и да видите какъв ѝ е статуса там.

# 602
  • София
Уж днес трябваше да пристигне , а сега излиза това. На някого ако се е случвало, ще каже ли какво развитие да очаквам, моля!

Mоже да дойде утре, може и да не дойде. Не знам какъв съвет очаквате, при положение че не сте си направили труда да проследите пратката в сайта на Еконт и да видите какъв ѝ е статуса там.

Всъщност това е съвет. Изтеглих си приложението и има пратка, която е простигнала в Русе. Така че, благодаря!

# 603
Звънче, по-голямата (от линка) ще приюти ли 3-4 човека, ако приемем, че я ползваме за плаж?

Днес без проблем си получих пратка от френския склад "като нов", направена на 2.12. Беше ок опакована. Отдавна следя да купя по-голямата тента. Имаме по-малка и ще можем да ползваме подпорните пръчки и за двете.
Доволна съм.

# 604
  • Сф
Ketito, имам същото съобщение днес. Трябваше уж днес да я доставят с Еконт, видях, че е влязла в БГ вчера. И днес през деня получих ъпдейт- доставка на 26 декември! Но преди малко нов ъпдейт и несполучлив опит от ФАН, т.е. утре ще дойде с Еконт

# 605
Тъкмо си мислех не е ли време за въпроса за неуспешната доставка от Еконт.

# 606
  • Казанлък
Тъкмо си мислех не е ли време за въпроса за неуспешната доставка от Еконт.
То вече не ми се влиза в темата. Нищо не е като преди… Disappointed Relieved

И за да не е спам, да похваля тази раничка, беше препоръчана тук, в темата.
https://www.amazon.de/dp/B0DCZL64B4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Получих и сутиени Триумф на добри цени. Чакам още яке Geox и смятам да приключвам за тази година )))

# 607
  • софия
Звънче, по-голямата (от линка) ще приюти ли 3-4 човека, ако приемем, че я ползваме за плаж?

Днес без проблем си получих пратка от френския склад "като нов", направена на 2.12. Беше ок опакована. Отдавна следя да купя по-голямата тента. Имаме по-малка и ще можем да ползваме подпорните пръчки и за двете.
Доволна съм.
Да. И ние за плаж я ползваме. И под по-малката се събираме (3-ма), но с тази ще е по-комфортно.

# 608
Тези играчки са на чудесна цена и много харесвани от приятелките на дъщеря ми (тя е на 3 години и 9 месеца), та взех двечки за подарък. У дома имаме морските свинчета и винаги се изваждат да се играе с тях, когато имаме гостенчета.
Little Live Pets - Mama Surprise Minis, 9.99 паунда

# 609
  • Сф
Днес ми дойде сухата котешка храна на Josera. Бая съм се поизхвърлила с 10кг чувал, това няма изяждане.  Някой, ако иска някое и друго кило, да пише.

Josera Emotion Line Culinesse 1 x 10 kg https://amzn.eu/d/2YzUAXR

# 610
  • Mediterraneo
 https://www.amazon.es/dp/B00WWPEJJO?ref=cm_sw_r_cso_wa_apa … 1&skipTwisterOG=1

Три чифта мъжки боксерки Jack & Jones за 14.36. Надявам се да се визуализира линкът, че нещо форумът ми чупи линковете от испанския Амазон.
То вече не ми се влиза в темата. Нищо не е като преди…
Съгласна съм, едно и също до припадък с тези доставки.

Ред. Ами не, на преглед линкът работи, като публикувам- не.

# 611

Три чифта мъжки боксерки Jack & Jones за 14.36. Надявам се да се визуализира линкът, че нещо форумът ми чупи линковете от испанския Амазон.

Не се отваря линкът, но това 14,36 ако е евро, те са си по толкова хубавите боксери по магазините на редовни цени (Н&M например).
В немския и англйския Амазон винаги има някакви по около 2-3 евро бройката.

# 612
  • In transit
Тарталета, изтрий всичко до "?". Да остане само адреса на Амазон и дългия номер с букви и цифри след домейна. Включително и въпросителния знак.

# 613
Днес ми дойде сухата котешка храна на Josera. Бая съм се поизхвърлила с 10кг чувал, това няма изяждане.  Някой, ако иска някое и друго кило, да пише.

Josera Emotion Line Culinesse 1 x 10 kg https://amzn.eu/d/2YzUAXR

Храната без зърно ли е? Аз съм във Варна и мога да взема 2 кг за проба

# 614
С риск някой да скочи, че ще ни спрат безплатната доставка над 49евро, само да споделя, че днес получих бонбоните, за които единодушно получих отговор в темата, че би трябвало да са две в опаковака. Да, ама не са. Писах на амазон и ми върнаха парите. Гледам, че не са махнали банерчето за pack of 2, да го имате предвид, ако купувате.

Общи условия

Активация на акаунт