Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 109
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Ще си позволя да направя едно сравнение, което показва разликата в доставките с Еконт. Поръчвам от H&M, чиито доставчици също са Еконт и нещата ми стоят в някой склад 15 дена, докато не писах на H&M и веднага ми ги доставиха. Поръчката ми от Амазон дойде точно в деня, който беше зададен. И двете доставки бяха до дома, един и същи обслужващ куриер.

# 691
Здравейте!
Преди няколко седмици направих поръчка и се "абонирах" за един от артикулите. Мисля, че отказах абонамента преди НГ, но не съм на 100% сигурна, та има ли някъде и къде да се провери дали имам още абонамент, за да търся начин за отказване? Wink

# 692
Особено пък в сравнение с Емаг да се постави Амазон е направо нонсенс 😂😂😂

Тук би трябвало да е събскрайб

# 693
  • Варна
И относно писането на чужди езици - ми това си е по избор.
Аз пък им пиша на български в 80% от случаите. Особено когато съм ядосана Simple Smile) предпочитам да си излея нещастието на български език. Винаги отговарят в рамките максимум на час и винаги са разбрали точно какво искам.
Амазон си е амазон, поне откъм обслужване.
Моите забележки са относно търсачката и филтрите които не са така аналитични както бяха. И цените ... ех, какви цени имаше. Simple Smile)

# 694
  • София
Винаги около Коледа всички доставчици изпушват. Отделно с даването на домашен адрес за много хора това е проблем,особено ако не са постоянно пребиваващи в къщи. а себе си съм оставила служебния и нямам проблеми.
Когато преди години поръчвах от Ларедут и беше до вкъщи след 2 три доставки ми свикна момчето и ми звънеше предварително.
Никой не ви кара на сила от Амазон,като не ви устройва не поръчвайте.

# 695
second, много благодаря! ♥
Явно не съм го направила предния път, добре попитах Simple Smile

# 696
Благодаря за куражът който ми вдъхнахте ,но вече имам страхова невроза дали ще си получа пратката и дали ще е това което съм поръчала защото е много гадно да получиш стока за 70 лв а си платил с карта 470 и докато си получиш парите беше чудо .Дано Амазон наистина са коректни .

# 697
  • София
От толкова години в темата не съм прочела за нито един случай на невърнати пари.  Но за това има доста случаи на върнати пари и пристигнали стоки.
Има проследяване,погледнете внимателно другата част от поръчката дали не е пратена отделно.
Почва да ми се иска да се откажат много хора от амазон. От както има доставка до БГ темата стана,къде ми е пратката и мърморене по куриерите. Предпочитам 2 поста да има,но да са за продукти и коментари за тях,а не 40 и нищо....

# 698
И кое точно не му е цвете на амазон?
Е как кое ??Отново се допира до доставчикът.Отново чакане ,писане та то и на друг език .Аз си мислих , че тук нещата стоят по професионално.Имам вече горчив опит от друг сайт .Направо не ми се мисли пак да минавам по същият път .
Благодаря за куражът който ми вдъхнахте ,но вече имам страхова невроза дали ще си получа пратката и дали ще е това което съм поръчала защото е много гадно да получиш стока за 70 лв а си платил с карта 470 и докато си получиш парите беше чудо .Дано Амазон наистина са коректни .
Не си ли давате сметка, че амазон е най-големия магазин в света ? За доставка до държави като България, доставката е малко гадничка, но те не са виновни. Знаете ли че ми доставяха в Афганистан безплатно ?
да не говорим за Канада и САЩ.
Ако не сте доволни, магазини колкото искаш.
А да се сравнява с емаг, дори румънец няма да го направи.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 23:15 от Дон Домат

# 699
Привет на всички!

Желая ви успешна, здрава и изпълнена само с прекрасни емоции година!

За първи път ще пазарувам в Амазон и имам питане.Нещата ми в кошницата са на стойност 65евро и на следваща стъпка/след като съм въвела адрес за доставка/ ми начислява допълнително 67 евро за опаковане и доставка и не знам къде бъркам.Имам в кошницата козметика,детски дрехи и резервни четки за Philips Sonicare.

# 700
  • Пловдив
Не знам за кой Амазон говорите.
Доставката е безплатна над 49 евро от немския Амазон, ако продуктите се доставят от Амазон.

# 701
Привет на всички!

Желая ви успешна, здрава и изпълнена само с прекрасни емоции година!

За първи път ще пазарувам в Амазон и имам питане.Нещата ми в кошницата са на стойност 65евро и на следваща стъпка/след като съм въвела адрес за доставка/ ми начислява допълнително 67 евро за опаковане и доставка и не знам къде бъркам.Имам в кошницата козметика,детски дрехи и резервни четки за Philips Sonicare.

Може би не сте обърнали внимание. Проверете отново.
Както ги начисляват, така и ги отчисляват.
Вижте си крайната сума за плащане, която би трябвало да е цената на продукта.
Ако платите в евро, ще ви е по-изгодно.

# 702
Амазон ли е продавачът на всичко?

# 703
Не знам за кой Амазон говорите.
Доставката е безплатна над 49 евро от немския Амазон, ако продуктите се доставят от Амазон.

От немския Амазон са нещата, но сега видях на една от детските рокли, които сложих в кошницата,че няма безплатна доставка и когато я премахнах всичко си дойде на мястото.
Благодаря ви дами за бързата реакция!

# 704
Амазон ли е продавачът на всичко?
Amazon е крайният продавач, но всеки може да продава, включително и частни лица. ( като такъв, амазон ти свалят шортите и почти нищо не ти остава ).
Всички големи производители на какво ли не продават там, но те се договарят.
Може да си напишете и книга, без никакви издатели и да я предложите там за продажба в електронен вариант.
Собственикът е вторият по богатство в света,  само Елон Musk e пред него.
Единият е гений другият е търговец. Не всеки. може да стигне това ниво започвайки да продава от гаража си.

Най-доброто нещо, което съм си купил от там преди повече от 10 години е eдна белачка за картофи на WMF. Все още режа та се къса. Останах толкова доволен, че веднага купих втора. Все още опакована си чака реда в килера. Може и да ме надживее.
https://m.media-amazon.com/images/I/61MEym+LzQL._AC_SL1500_.jpg
Това е, и я препоръчвам, само че тази е на westmark, а моята е на wmf.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:17 от Дон Домат

Общи условия

Активация на акаунт