Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 097
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Испанския офис на Габиели спира работа след 15 януари.

# 676
Пълни нещастници и лъжци от еконт, които трябваше да ми доставят поръчка от амазон днес. Еконт за тази пратка се оказаха последния доставчик.
"Неуспешна доставка", след като не съм мръднал от вкъщи. Нито някой ми е звънял, нито смс.
Това не им е за първи път.
Звъннах им в офиса и пратката си седи там. Отивам да си я взема защото съм тотално pissed off.
От Германия до България всичко е наред и когато се стигне до българската фирма, нещата се побългаряват. Само българите знаем какво значи този израз.
Пуснах и оплакване към de-deliveryinvestigation-en@amazon.de.

# 677
Моята пратка от немския Амазон обикаля от 16.12 из България. Рекламация към Еконт писах/ още нямам отговор, 14 дни бил срока/, на телефон 0700... звънях няколко пъти, пратката ми била в куриера и т.н.  Поръчки направени на 28.11 и на 1.12, с очаквана дата на доставка 9-13.12, още не мога да си ги получа. Обединили са ги. Кашон 4, 420 кг. Да не говорим, че подаръци за Коледа купувах в последния момент. Бясна съм на Еконт.

# 678
Като мрънкате в темата на амазон дали нещо ще постигнете освен спам? Има си канали за оплакване не е тук темата.

Някой да ползва на shark прахосмукачка с батерия отзиви?

# 679
О, пазарувам от Амазоните повече от 15 години, така че рекламациии съм подала отдавна на когото и където трябва.
 Споделям опит с доставките от Амазон и съответно техния смотан партньор в България, да си имат хората по едно на ум.
Вие подминете, ако не ви е интересно.

# 680
  • София
Ragga, постига се.
За мен мейлът от Дон Доматми е полезен, спести ми търсене къде да пусна оплакването си към Амазон от Еконт.

# 681
# 682
Ragga, постига се.
За мен мейлът от Дон Доматми е полезен, спести ми търсене къде да пусна оплакването си към Амазон от Еконт.
Пишете, не зная как сте с езиците, но аз бях направо бесен.
Веднага отговориха и обещаха утре или в в други ден  ( което е 1 януари ????? ), ще стане.
Днес не отидох, но зная в кой офис е и утре ще си ги взема, за да не изпадна отново в амок
От Дон Домат станах на Кетчуп.

Много години живях където е .com и .ca, но там е другооо.
Доставката е на следващия ден или най-много. след два дена.
Хората там са свикнали да не плащат за доставка, да не говорим за подобни идиотии като с еконт и спиди.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:57 от Дон Домат

# 683
Испанския офис на Габиели спира работа след 15 януари.
Да затварят и немския офис и да приключват с тази мъка...

За тези, които се оплакват от Еконт, прикачвайте оплакванията си и към румънците от ФАН, все пак те са куриера, на които Еконт е подизпълнител. Нека са наясно какво е нивото на обслужване на партньора им от Еконт. Еконт от еталон за обслужване, се превърнаха в пример за самозабравили се куриери с още по-самозабравил се собственик, вероятно вече милиардер.

# 684
Еконт че са зле няма спор но другите са доста по зле от тях.Така че няма избор.

# 685
След много перипетии и нерви които имах от Емаг сега вече като чета и в Амазон не е цвете та не знам какво да правя ,а исках да си поръчам планетарен миксер .Сега съм в дилема ,но в Бг няма това което търся и са на завишена цена.

# 686
И кое точно не му е цвете на амазон?

# 687
И кое точно не му е цвете на амазон?

Е как кое ??Отново се допира до доставчикът.Отново чакане ,писане та то и на друг език .Аз си мислих , че тук нещата стоят по професионално.Имам вече горчив опит от друг сайт .Направо не ми се мисли пак да минавам по същият път .

# 688
Защо решихте, че ще има чакане и писане на чужди езици?

# 689
  • София
Много погрешно мнение имате за Амазон. От години поръчвам от там без писане и чакане,поръчките си идват навреме. Определено Амазон са в пъти по-коректни от емаг и от доста други сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт