Отговори
# 180
Старая се да консумираме качествена и разнообразна храна.
Приемам комбинация от мултивитамини и минерали. Избягвам затворени пространства с кихащи и кашлящи, доколкото е възможно.

# 181
Целогодишно пресни сезонни плодове и зеленчуци! Детето не може без салата или плод за училище. Много билкови чайове, мед и ядки също.

# 182
  • В Космоса
Повече плодове и зеленчуци, чайове и витамини.

# 183
Опитвам се да се храня здравословно и приемам витамини и имуностимулатори.

# 184
Аз давам на детето продукт за имунитета, който ми беше препоръчан от отоларинголог, приема и витамини. Пием чайове от билки, които аз отглеждам и бера - мурсалски чай, лайка, риган, шипки. Купила съм и по едни пантофи за вкъщи от агнешка кожа, за да не ни мръзнат краката и да не настиваме.
Чистя често и бърша прах, проветрявам, пера - общо взето съм на мнение, че хигиената е здраве.

# 185
  • Elhovo
Пия витамини и ям лимони.

# 186
Грижите ли се за здравето

В моето семейство адски много държа на здравето. Превантивно приемам селен, цинк и вит. Д
Децата често боледуват, защото са малки..
Но аз като мама трябва да съм на разположение и време за боледуване нямам. Всеки ден се приготвя чай с мед.

# 187
  • София
Грижа се за всички в къщи, добра храна, много билков чай и добавка витамини.

# 188
Винаги подсилвам имунитета си с витамини и имуностимулатори.Храня се здравословно,спортувам и много разходки сред природата.

# 189
Бронховитал КИДС Универсал e сироп за деца с комплекс от 11 билкови екстракта, сред които черен бъз, теснолист живовляк и пищялка, които имат доказана ефективност за доброто функциониране на детската дихателна система. Продуктът е изцяло на растителна основа, без съдържание на мед или други алергени.

•   За уши, нос и гърло;
•   За здрави дихателни пътища;
•   Подпомага физиологичното разреждане и елиминиране на секретите.

Доверете се на чистотата на органичните съставки, използвани в Бронховитал КИДС Универсал. Билките се обработват естествено, за да се осигури висока концентрация и абсорбция на екстракта. Сиропът може да се приема профилактично или при вече възникнали проблеми с дихателните пътища, ушите, носа и гърлото на децата.

# 190
Грижите ли се за здравето на своя имунитет?
Обикновено не обръщам особено внимание на имунитета, което отчитам  като пропуск от моя страна. Когато се разболея,  тогава се сещам за подсилване на имунитета.
 Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Понякога си купувам витамини и минерали и когато се сетя пия билков чай.

# 191
Грижата за имунитета  е много важна пием витамини и  повече прием на плодове и зеленчуци .

# 192
Грижите ли се за здравето на своя имунитет?- Да, поне се опитвам.

Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?- Движа се на чист въздух, прясна и здравословна храна, премане на чайове и хранителни добавки.

# 193
Грижим се като приемаме сезонни плодове и зеленчуци, много чай, мед, от време на време взимаме мултивитамини и активно спортуваме.

# 194
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?

Пия витамин д, прекарвам повече време на светлина и на въздух. Нося маска в поликлиники, болници. Ваксинирам се за груп всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт