Отговори
# 165
  • Варна
Грижата за мен е по-малка, приемам витамин Д, пия противогрипни при леки симптоми , всяка вечер чай с лайка. За децата обаче имам .цяла торба с хомеопатия ,която давам цял ден ( чак трудно ги запомням) .

# 166
Грижа се за имунитета, макар че зимният сезон е трудно. Върлуват много вируси. Пием витамини, чайчета, приемаме и противовирусни! С натрупване според мен дава резултат!

# 167
Спортувам доста, и то предимно навън, танцувам народни танци, които изключително много ме зареждат, ходя на разходки в планината или до плажа при всяка възможност, хапвам много плодове, зеленчуци и мед. В сезона на вирусите приемаме капки клеева тинктура. Не съм чувала за Мирта Медикус и с удоволствие бих опитала продуктите за всички у дома.

# 168
Храним се с много плодове и зеленчуци, като избягваме вредни храни. Сънят също е много важен за имунитета. Много пчелни продукти и билкове чайове.

# 169
  • София
Грижа се за имунитета на детето.Моят е на заден план.Давам му добавки,витамин Ц и лъжичка мед.Също спортува ежедневно,което доста му помага,защото дори и да хване вирус,се справя бързо.

# 170
Здравейте, нашата грижа през зимата е : ваксина против грип, всяка сутрин на гладно по една лъжица сироп от бъзак, вит. D и вит. С,  , плодове и зеленчуци, мед и лимони.

# 171
Пия различни видове добавки за имунитета  на различни фирми  .
Вярвам че количествените натрупвания ,водят до подобрение  .
Не съм ползвала продукти на фирмата.

# 172
Не, рядко ми остава време да се погрижа за имунитета си, защото съм заета с бебето и детето.

# 173
Старая се да се грижа за здравето на имунитета си, както и на моето семейство.
Пием чайове, ядем здравословна храна, доколкото е възможно.
Правя и сироп от черен бъз, който приемаме от есента до пролетта. Често проветряване също. Понякога купувам витамини на децата.

# 174
Храня се разнообразно, спортувам, прекарвам време сред природата и взимам витамини.

# 175
Пия хранителни добавки - вит. D, С, В.. различни чайове, мед и пчелни продукти

# 176
Опитвам се да се храня пълноценно . Пия допълнително витамини и добавки .

# 177
  • Бургас
Опитваме се цялото семейство да се храним разнообразно със сезонни плодове и зеленчуци, да спортуваме.
Превантивни мерки- дезинфекция след ползване на градски транспорт, маски в болничните заведения и аптеки, пиене на витамин ц, мултивитамини, коластра за децата.

# 178
Понякога вземаме добавки, но основно наблягаме на плодове зеленчуци и закаляване

# 179
За моя имунитет се сещам, когато започна да усещам , че се разболявам. Тогава търся нещо, което да ме стабилизира. За детския по-често мисля. Храним се с доста плодове и зеленчуци и през студените месеци взимаме допълнително витамини.

Общи условия

Активация на акаунт