Отговори
# 150
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? - Водя здравословен начин на живот с много движение.

Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип? - Много добра хигиена, маска в пика на грипа, където се налага и далеч от болни хора, до колкото е възможно.

# 151
  • София
Грижим се като приемаме мултивитамини , превантивните ни мерки са лимони с джинджифил и сок от бъз.

# 152
Грижата за здравето на имунитета за мен и семейството ми се състои в качествени домашно приготвени храни, плодове и зеленчуци според сезона, като се старая да са от малки производители.
Като превенция на първо място следя за добра хигиена, тености, чай, мед, спорт и разходки сред природата.

# 153
Грижим. се, като всекидневно прекарваме време на открито , спорт, приемаме сезонни плодове и зеленчуци.

# 154
Прекарваме време на открито , не се навличаме с много дрехи, ходим по леко облечени. Пием чайове и ядем повече лук и чесън през зимата.

# 155
Здравейте, у дома имам едно бандитче, което носи всякакви бацили от градината, за да се предпазя сутрин пия клеева тинктута и чай с джинджифил

# 156
Здравейте, грижа се за здравето си като ям повече плодове и зеленчуци, пия билков чай и витамин С.

# 157
Ваксинираме се за грип, децата приемат имуностимуланти под формата на витамини с бъз и др.

# 158
  • София
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?

За себе си не, а трябва, защото контактувам с малки деца.

# 159
За съжаление от настинки и грип човек е застрашен през цялата година, а не само през зимните месеци. Затова консумирам сезонни плодове и зеленчуци, спортувам, разхождам се сред природата, пия билкови чайове и взимам допълнително витамини и минерали за усилване на имунитета.

# 160
Грижите ли се за здравето на своя имунитет?
Опитвам се, доколкото зависи от мен.Астматичка съм и всеки вирус ми се лепи. Старая се да се храня здравословно, пия добавки и витамини.
Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Вече споделих за добавките и витамините. Старая се да се обличам топло, когато е студено, мия си много често ръцете, опитвам се да избягвам места, където има струпване на хора. И се моля да не ме стигне грип, че всеки път го карам дълго и драматично Simple Smile

# 161
  • при моите деца .....
Опитвам се да се грижа за имунитета си...
Вземам добавки, гледам да ходя ежедневно на открито.... поне 10 000 крачки.
Да консумирам достатъчно плодове и зеленчуци...

# 162
Грижим се за имунитета си, като се  храним балансирано и разнообразно. Гледам в менюто да присъстват повече плодове и зеленчуци, чай.Приемам хранителни добавки.

# 163
  • Монтана
Ядем пресни плодове и зеленчуци, пием чай и прекарваме максимално време навън.

# 164
Цялото семейство се стараем да спортуваме, да ядвм качествена храна, плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт