Отговори
# 135
  • столицата
Лимони, мед, клеева тинктура и разходки на въздух.

# 136
  • Бургас
Храня се здравословно, ям всеки ден мед, плодове и зеленчуци.

# 137
Грижа се за здравето на цялото семейство.Гледаме да се храним с разнообразни храни,повече разходки навън ,витамини и имуностимулатори за укрепване на  имунитета.

# 138
  • София
Залагам на разнообразни плодове и зеленчуци. Пия и витамини.

# 139
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Старая се да се храня с пресни сезонни плодове и зелвнчуци, но от доста време не съм приемала нещо за имунитет. Предпочитам натуралните добавки и с радост бих опитала Иновирон.

# 140
  • Плевен
Грижа се за имунитета си и този на моето семейство, като преди есенния сезон взимаме подходящи добавки- цинк вит. D, вит. С и други.

# 141
  • Washington,USA
Нося маска за лице и пия коластра и витамини. Ползвам мокри кърпички и дезинфектант. Старая се да съм далеч от болни хора.

# 142
  • София
Превенцията е целогодишна - със семейството ми прекарваме възможно най-много време навън, независимо от сезона. Задължително поне 10 дни море, останалата част от лятото - високо в планината. Храним се здравословно, доколкото е възможно и нормално. Берем билки и плодове и през зимата пием домашен чай и хапваме много ябълки и круши.

# 143
Доколкото можем се грижим. Проветрявам жилището, редовно ежедневно салати и разходка 10 000крачки.

# 144
Колкото можем грижим се за здравето си,превантивни мерки,които взимам са витамини когато е необходимо и много течности.

# 145
Наблягам на превантивните мерки за имунната система. Всички в семейството ми вземаме хранителни добавки, ако пипнем вирус, минава по-леко.

# 146
Опитвам се да се грижа, но явно не е достатъчно щом в момента и двамата с големия ми син сме болни (поне малкия за сега удържа фронта пу-пу) , целогодишно чайчета, мед, джинджифил, лимони и всякакви плодове за децата, аз наблягам повече на зеленчуци, ежедневно приемаме витамини Ц и Д като добавки

# 147
Да, грижа се, пия имуностимулатори, доста билков чай, пробиотици, за десерт задължително плод, повече течности и движение.

# 148
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? - Да, с активно спортуване, стараем се да ядем качествена, домашно приготвена храна, плодове и зеленчуци, които ние си отглеждаме.
 Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип? - Направила съм сироп от бъз, като за началото пиен от него.

# 149
Все се каня да пробвам някакъв подобен продукт и все си оставаме с обикновени витамини за профилактика. Иначе се каляваме с много разходки навън и се стараем да се храним балансирано.

Общи условия

Активация на акаунт