Отговори
# 330
Грижа се чрез разнообразно хранене и приемане на допълнителни добавки през есенно-зимния сезон. Започвам да пия комплекс витамини и минерали, пия повече чай и консумирам плодове.

# 331
  • Велико Търново
Грижа се за здравето и имунитета си като се старая да ям здравословна и сезонна храна. Зимата ям повече плодове, за да приемам от тях витамини, пия повече чайове

# 332
  • София
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Смятам, че се грижа, но не знам дали е досттъчано и ефективно. Храня се разнообразно като избягвам месни продукти, пия чай с мед и излизам на чист (колко да е чист в голям град) въздух всеки  път, когато е възожно.

# 333
Опитваме се, а до колко успяваме е друг въпрос. Храним се с много плодове и зеленчуци, мед и билкови чайчета. Включвам хранителни добавки за имунитета в началото на есенно-зимния сезон и правим опити всеки ден минимум 8 часа сън.

# 334
  • Ruse, Bulgaria
Приемам хранителни добавки, повече плодове и зеленчуци и повече движение.

# 335
  • София
Имунитетът ми е много зле, затова се опитвам да се грижа непрекъснато, като ям предимно плодове и зеленчуци, стоя възможно най-дълго на открито, непрекъснато ползвам хранителни добавки, включително и Вашите продукти, които са страхотни.

# 336
  • София
Освен приемане на качествена и разнообразна храна, е важен и приемът на добавки. Има специални за децата, от които съм доволна.

# 337
Качествена храна, прием на хранителни добавки и повече спорт.

# 338
На детето давам зимата всеки ден нещо за имунната система, а ние пием витамин С.

# 339
  • Пловдив
Качествената храна, чистия въздух, повече движение и стабилен сън ми дават здрав имунитет.

# 340
Винаги се старая да подбирам продуктите със които готвя по здравословно.
За мен е важно движението за да нямаме застоял живот.Здравето преди всичко е най важно.
Въздухът също е фактор за добър живот.

# 341
Опитвам се да се храня здравословно, с повече плодове и зеленчуци и по-малко преработена храна.

# 342
Много вода, чайове, силна и здравословна храна. При нужда пием и хранителни добавки.

# 343
Да, старая се да полагам грижи за моя имунитет. Приемам витамин D, старая се да се храня балансирано и здравословно, да се движа и да се разхождам дори, когато е по-хладно навън.

# 344
Да, чрез прием на сезонни плодове и зеленчуци, чайове, мед, при необходимост мултивитамини или други добавки и дълги разходки навън.

Общи условия

Активация на акаунт