Паническо разстройство - 63

• 22 375
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,искам да попитам дали някой е опитвал с регресия да реши психичен проблем- тревожност ,страх от самота,повторящи се мисли.Има тема за регресията,но е стара и заключена,не знам къде да попитам.

# 16
Здравейте,искам да попитам дали някой е опитвал с регресия да реши психичен проблем- тревожност ,страх от самота,повторящи се мисли.Има тема за регресията,но е стара и заключена,не знам къде да попитам.
аз съм правила няколко регресии но няма гаранция, че ще видиш конкретно, което те интересува.
Очевидно щом пиша тук, проблемите не са разрешени, но ми беше интересно.

# 17
Аз съм си правила регресия и при мен не се получи, не видях нищо. Според мен няма смисъл.

# 18
А някой тествал ли е нивата си на кортизол?
Аз доста се зачетох днес и мисля,че страдам и от предменструално дисфорично разстройство.. остават ми 3-4 дни до цикъл и имам всички прилежащи симптоми.

# 19
Да се включа с нещо ново и аз. От два-три дни имам синини на едната ръка горе над пръстите две. Точно преди години имах пак. Ходих в хематология всичко наред освен желязодефицит.анемия. И сега си пия Дуксет 0.25, Магнезий и Сорбифер дуо(желязо) нищо друго. Тази седмица бях настинала пила съм 3 пъти Нурофен Стопколд. Понеделник пак ще пусна кръвни. Какво може да е освен най-лошото, което ест вече ми се върти в главата

# 20
Не се пият нестероидни противовъзпалителни в такива случаи. Само аналгин. На мен ми се появи петно на крака след Нурофен. До седмица мина. Желязо на бетър Ю опитайте, много съм доволна аз, включете витамин Д и невробекс. Помагат за усвояване на желязото. И търсете причините за анемия, при мен беше гинекологичен проблем, реших го и съм ок.

# 21
благодаря ви.Правих ямр на малък таз, ехографи, но причина не откриват

# 22
Не знам назад в темата дали се е обсъждало ,но рязко искам да попитам как сте в сексуален план с тия АД? Аз пия от 2 м карам 3-ти и много трудно свършвам последните няколко пъти. Единствена ли съм...?

# 23
Аз синини имах от Есобел.

# 24
  • Швейцария
Не знам назад в темата дали се е обсъждало ,но рязко искам да попитам как сте в сексуален план с тия АД? Аз пия от 2 м карам 3-ти и много трудно свършвам последните няколко пъти. Единствена ли съм...?
Не си единствената...

# 25
Не си единствената...
има нещо такова...

# 26
Да се включа и аз отново след няколко дни отсъствие. Смея да твърдя, че последната седмица съм доста по-добре. Има много още какво да се желае, но не се чувствам чак по такъв начин, както преди това. Много по-леко ми е да си върша ежедневните дейности, тревожността ми не е чак толкова висока и огромна част от физическите усещания (трептене, замъглено виждане, много ниска енергия, отпадналост, гадене, замайване и др.), които имах, почти изчезнаха. Отдавам това на факта, че драстично намалих приема на алкохол и някак си започнах да си набявам една идея повече сън, отколкото преди. Освен това, по всякакъв начин чрез позитивни мисли се опитвам да успокоя ума си, въпреки че не е толкова лесно. Поне имам някаква енергия да си изкарам деня, въпреки че забелязвам едни резки спадове по 1-2 пъти в денонощието (и то по горе долу едни и същи часове). Гледам да се разхождам всеки ден, да стоя на открито и да дишам чист въздух. Обаче паник атаките си остават (не чак толкова силни, но ги има). Примерно вчера влязох в магазин, в който беше доста топло и това моментално ми подейства като тригър и получих паник атака. Не беше от най-силните и отмина за 5-6 мин, но все пак не е приятно. Предния ден пак получих в друг магазин. И това са малки магазини, които посещавам ежедневно от години, буквално съм влизал в тях хиляди пъти без да получавам паник атаки. Не знам точно какво се промени последните 2 месеца, че толкова много ми се възбуди паническото разстройтво. Може би просто нервната ми система се е натоварила страшно много и трябва време да се възстанови. Друго нещо, което ми е трудно да си обясня, е защо продължава да ме е страх от тези паник атаки, въпреки че първата си я получих преди 15 години... И сега идва деликатният въпрос, трябва ли човек умишлено да се вкарва в стресови ситуации и да се бори със страховете и паниката си (както препоръчват психолозите) или просто да избягва ситуации, в които знае, че получава пристъпи и да си спести някоя друга паник атака. На моменти е доста изкушаващо да се направи второто и да се живее една идея по-спокойно (аз поне често се изкушавам да не правя нещо, което знам че е много силно вероятно да ми причини паник атака). По този начин обаче човек си създава бариери и често не живее пълноценно, така че знам ли... На моменти се чувствам объркан. Това е от мен. Поздрави!

# 27
Някой писа, че пие Габа, а и аз искам да поръчам. На коя марка е?

# 28
Някой писа, че пие Габа, а и аз искам да поръчам. На коя марка е?
Аз пия на Swanson. ГАБА + Л-теанин. Не мога да кажа обаче дали има ефект, защото няма и две седмици от както я пия.

# 29
А тревожността увеличава ли се, че и такова мнение четох?

Общи условия

Активация на акаунт