Косата ми мирише на чесън

• 1 515
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!Август месец си бях направила маска за коса с чесън, но вече 3ти месец не спира да мирише при намокряне😭Пробвах всичко, но миризмата не се маха.Какво да направя за да изчезне напълно или поне след колко време ще се махне???

# 1
Пробвай с дълбокопочистващ шампоан.

# 2
След като се изкъпеш се облей с вода с изцеден и прецеден лимон.
То това се прави веднага след маската и спира миризмата.

# 3
За да неутрализираш, след измиване полей обилно с вода с ябълков оцет в нея (съотношение 3:1) или концентрирана отвара чай от лайка.

# 4
Здравейте!Август месец си бях направила маска за коса с чесън, но вече 3ти месец не спира да мирише при намокряне😭Пробвах всичко, но миризмата не се маха.Какво да направя за да изчезне напълно или поне след колко време ще се махне???
Няма как да мирише толкова време.
Някой ти каза ? или ти така си мислиш ?
Ако се къпеш 1 път  на ден няма как да стане.
Ако се къпеш 1 на месец можеее

# 5
И защо си си правила тази маска с чесън? Аз не смятам, че такова нещо би имало някакъв ефект, по-скоро смрад.

# 6
Е то ако се къпеш всеки ден с шампуан/препарат няма да имаш много коса за мирисане. Wink

Маската с чесън мирише много дълго. Ако е била с повечко чесън ще мирише много дълго на квадрат.  
Маската с чесън е нещо невероятно при спиране на косопад.

# 7
Е то ако се къпеш всеки ден с шампуан/препарат няма да имаш много коса за мирисане. Wink

Маската с чесън мирише много дълго. Ако е била с повечко чесън ще мирише много дълго на квадрат. 
Маската с чесън е нещо невероятно при спиране на косопад.

Колко време би трябвало да мирише така?

# 8
  • По света и у нас
И аз това се чудех - защо по дяволите маска с чесън. Не можа ли да купиш една нормална от аптеката…

# 9
Аз съм правила с чесън, но само корените натривах със скилидка и не оставях никакъв чесън по косата. Имаше ефект, а и миризма нямаше дори след първото измиване.

# 10
  • Велико Търново
Аз съм си правила такава преди много години, но също си миришеше дълго време. Не си спомням ясно дали са били седмици наред, но си се усещаше особено когато косата е влажна.
За сметка на неприятната миризма - ефекта е невероятен! Изобщо няма място за сравнение с които и да е продукт в аптека или магазин.

# 11
  • Sunshine state
Разбирам стремежа към натурални продукти и тн., ама при наличието на толкова хубави продукти против косопад на пазара да си бухнеш една торба чесън на главата вече наистина ми се вижда глупаво. Пробвай с дълбокопочистващи шампоани, ябългов оцет и кокото и невероятно да ти се струва - натъркай добре скалпа с лъжица от неръждаема стомана, понеже тя доказано неутрализира миризмите.Дори продават такива "сапуни". Успех и дано си е заслужавало!

Общи условия

Активация на акаунт