Рестив или бронховаксом

• 6 012
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, моля препоръчайте кое е по-добро според вас. Рестив или бронховаксом. Аз клоня към рестив. Няма странични ефекти. За бронховаксома чувам че не винаги се приема добре и може да се вдигне температура. Но все пак да споделите. Детето е на 6г. Често боледува и прави пневмонии. Изписан ни е Рестив. А да и каква е разликата между двете?! Какво е бронховаксома не ми стана много ясно,не пишеше в листовката...Също и за респивакс може мнение. Благодаря.

# 1
  • София/Севлиево
На моя малкия юни му изписаха тримесечен курс с Бронховаксом.Точно първия изкара и го спрях, защото направи едностранна пневмония посред лято (казаха че вероятно е от препарата).Повече опити няма да си правя и няма да му давам.

# 2
  • София
В детската градина 3 или 4 години давах Бронховаксом. Започвах началото на септември, като курса е 3 месечен. За моето дете съм доволна. С уточнението, че никога не е правила пневмония. Няколко бронхоспазъма има преди и в градинските години.

# 3
Давала съм Бронховаксом и Респивакс. И с двете не е имало проблем с приема. Първото е немско, а второто - българско. Обяснено ми беше, че Бронховаксом е най-доброто. Някъде четох обаче, че Рвспивакс, бидейки направен в България, е съобразен с щамове, които върлуват тук. Не знам каква е причината, но от Респивакс съм по-доволна. Докато давах Бронховаксом, направи два бронхита. С Респивакс не е слизало надолу. Рестив не съм чувала досега.

# 4
Не знам от всичко прочетено Респивакс ми се струва по-добрия вариант от Бронховаксома. Рестив в случая е друго нещо, сега го изписват доста често за засилване на имунитета.

# 5
Лекарят на детето какво казва? Синът ми в продължение на 6-7 години пи бронховаксом. Идеално му понасяше. Престана да прави бронхити. Надали само от бронховаксома, де, но вероятно и той е имал принос.

# 6
Моля кажете каква е разликата между бронховаксома и респивкаса. Една я разбрах, че е едното е българско. Щамовете може би, друго. Някъде   пишеше че било подходящо за бактериални инфекции. Той прави вирусни по принцип, но се стига до антибиотик. То няма как да са само бактериални, пък и те нали прерастват в такива.

Общи условия

Активация на акаунт