Как обичат мъжете?

• 55 301
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Обран бостан ;)

Ох, забравих - и съжалителни.

# 1 756
Ами те си го казаха по темата 'най-кресливите' мъже 'как обичат?' - никак, просто не обичат, не знаят какво е това и защо имало нужда от него, да се казва и показва..оттам нататък дори спор не могат да проведат културен, за да си обяснят позицията, просто тропат по масата, която е празна ..

# 1 757
  • France
Именно!!! Но поне си обясних много неща

# 1 758
  • София
I'm not hungry.
Много малко мъже могат да "четат" жените.

# 1 759
I'm not hungry.
Как се учат питах? Жизнено важно умение Simple Smile По рождение? Опит? Или?

# 1 760
  • София
Не. От жените покрай себе си, естествено. Сестра, майка, баба... И ако са ги научили да четат грешно, целият им любовен живот е една голяма грешка, вместо любов.

# 1 761
Аз и сега, ако не дай си боже, нещо се разбутаме с ММ и се озова на пазара за връзки на 32 г с дете, няма да сваля точно този критерий с това дали е решил да плати 20 лв за капучино и кифла. Защото по-добре сама, отколкото с някой супер стисльо, който ме гледа подозрително дали няма да му изпия парите. Grinning И изям. В интерес на истината в живия живот чак такова нещо не съм виждала.
Няма и да видиш.
Грам нямам притеснение за теб.
След като се разделих с ученическата си любов и баща на детето ми на 31, след 1 година срещнах най-дългата си връзка досега, с когото бяхме не само лудо влюбени, не стига дето аз бях с дете на 4, той все още парично гол като пушка и да отбележат злите езици - много по-малък от мен, не само че ме "взе" с дете, но и живяхме чудесно сума и години.
Да отбележа също - днес е реализиран и сред най-добрите в своята област.
Все още се уважаваме дълбоко.
Така че- до човек е.
---
Ален мак, не се учат.
Капацитет.
Някои могат, други не.

# 1 762
  • София
I'm not hungry.

Емоционална интелигентност и опит. Трябва и да искат обаче, а не да ги водят болно его и комплекси, защото тогава изкривяват всичко през призма, която иска да прехвърли всичката отговорност за неуспехите им някъде далеч от тях.

# 1 763
  • Далечният изток
И аз мисля, че е възпитание, семеен модел. Ако обаче човек има желание, може да се учи.

Но пък може би е талант. Идва ти отвътре или не. То и за жени се отнася. Особено, ако умишлено не желаеш и не те интересува как и защо така разсъждава другият. Всъщност като се замисля, независимо от пола, има си хора, които не искат да се разбират с никого, нито с жени, нито с мъже, чешити някакви. Наумили са си нещо, повтарят го като навити латерни, държат си там на тяхното, не умеят да слушат, не умеят да се аргументират, не умеят да правят компромиси...

# 1 764
  • France
Около мен винаги е имало такива мъже, така че по-скоро другите, които не могат "да четат" са ми странни. Как те се получават, не знам

# 1 765
  • Обран бостан ;)
I'm not hungry.

Фатката е да пишеш това, което женте искат да четат. Друг секрет няма.

# 1 766
  • Далечният изток
А като си го разбрал защо не го правиш?!
Joy

Ми прави го де. Кажи от време на време нещо хубаво за тия жени!
Не ти идва отвътре, нали?

# 1 767
Той затова няма жена.🤷‍♀️
Теорията ни, че стиснатите мъже са стиснати и на чувства, обгрижване, топлина, израз на любовта, се потвърди.

# 1 768
  • Обран бостан ;)
Ох, Бази, теб чЕкам да ми пристанеш. Ше ти фърлам боклука - чесно.

А като си го разбрал защо не го правиш?!
Joy

Ми прави го де. Кажи от време на време нещо хубаво за тия жени!
Не ти идва отвътре, нали?
Тъй бива ли ?

Щастливи, доволни от живота жени, с 99 дипломи, с висок социален статус, с високо АЙ-нещо си, живеещи в отбрано общество, с грижливи и всеотдайни мъже, имащи пре достатъчно финанси

# 1 769
Пак ли стигнахме до кой ще плати кафето на тая прословута първа среща?
Ок, аз си научих урока и ще платя 10 лв, но само тогава, ако от там нататък се очаква да си плащам за вниманието и присъствието, малко няма да стане. Отношения се градят между равнопоставени партньори, всичко друго не е ок за мен

Общи условия

Активация на акаунт