Как обичат мъжете?

• 55 241
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Обран бостан ;)

Алилуя! Алилуя! Признахтеее си гоооо!!!!
Връщаме се към първия ми пост и началото на темата, където всички ме заплюха, че не трябвало да се преструваме, че просто ей така ни обичали такива каквито сме. Обаче сега се разбра, че май аз се оказах права.

Казаха си го точно тук - черно на бяло. Обичат те ако им влезеш в ролята на това за което си мечтаят.

Еми да. Така си е .

И ако четете внимателно написал съм "Ако искате", тоест, ако имате не трябва да се правите. Wink

Който иска мяукаща жена, си търси котенце... Какво дири сред лъвици и тигрици да им обяснява, не знам...

Ооооооох, ох.ох.
Не ви се свалям.
Повтарям го.
Не ви се свалям.
Ако ви се иска да е така е друг въпрос.

# 1 786
  • France
... Всички мъже си умират за жени, които мяукат, страдат, слаби, горкички, ощетени...
О, далеч не всички. Дори смятам, че става дума за съвсем малка прослойка.

# 1 787
В момента съм безработна и съм изцяло на издръжка на мъжа ми. Чакам ритуално форумните мъже да ме пребият с камъни.

# 1 788
  • София
Ооооооох, ох.ох.
Не ви се свалям.
Повтарям го.
Не ви се свалям.
Ако ви се иска да е така е друг въпрос.

Че кой казва, че се сваляш? Пак питам, що дириш тук? На себе си ли нещо доказваш, на нас ли? Какво е обяснението? Аз не бих се вряла на място, което е пълно с типаж мъже, чието мислене е в конфликт с моето, за да се дърлям с тях по цял ден...

# 1 789
Има и един род мъже, които много ти се кефят на независимостта, на силния характер, отстояването на мнението, но всъщност е само на думи.
Поведението им показва съвсем друго в живота – често са сдухани и се оплакват зад гърба ти как ги мачкаш, колко не ги уважаваш. Те как всичко дават за теб, но ти си егоист. Мрън-мрън, търсейки съчувствие сред познати и приятели.
Отдавам го на липса на зрялост и комплекси.
И на огромен ментален трап между подобни типажи. начин на мислене, светоглед.
//
Иначе, многолика съм и аз, смятам всяка жена го може и прави, ако има подобаващ мъж до себе си. Нормално е по-интелигентната жена да е и по-многопластова – да може и да е коте, и змей.

# 1 790
  • France
Бе, Ариел, то стана ясно, че точно на такива жени им се кефят. Виж, да си опака, инатлива, със собствено мнение и финансово независима се оказа, че не е лъжица за всяка уста

# 1 791
  • Далечният изток
... Всички мъже си умират за жени, които мяукат, страдат, слаби, горкички, ощетени...
О, далеч не всички. Дори смятам, че става дума за съвсем малка прослойка.

Да, така съм се изразила. Дано не са всички. Понеже все дават за пример пещерната епоха, когато са ловували и защитавали жената и децата, та уж им било в природата да са защитници. Обаче в днешно време все така искат да защитават само слабите и безпомощните, докато до някоя по-силна да застанат и да ѝ предложат рамо, е трудно постижимо, даже като гледам - невъзможно.

# 1 792
  • France
Ами трудно е зер, мамутите отдавна измряха Joy

# 1 793
Бе, Ариел, то стана ясно, че точно на такива жени им се кефят. Виж, да си опака, инатлива, със собствено мнение и финансово независима се оказа, че не е лъжица за всяка уста

Аз не оставам с подобно впечатление - 20 лева за храна им се свидят какво остава да издържат жена и деца? Опазил Господ...

# 1 794
  • По света и у нас
Един от най-тъпите комплименти е да ти кажат, че си силна…
В крайна сметка минаваш през л****та или умираш и това е, не е до сила ами нямаш друг избор.

# 1 795
Не е точно така. Има силни характери, коити изплуват във вспкакви ситуации адекватно и без оплаквания. И други, които нямат подобен потенциал. Те са добре познатите ни жертви в живота.

# 1 796
  • По света и у нас
Те и жертвичките изплуват, с малко повече съчувствие и помощ от другите, защото горките те да го ожали човек.

Да се правиш на силна само привлича хора които искат да те яздят.

# 1 797
  • Далечният изток
Има огромна разлика да се правиш на някакъв и да си.

# 1 798
  • France
Е, айде, вие сте топ, Бъндито на контейнера събира вторични суровини. Спете спокойно. Wink
Пич, ако пък си мислиш, че на някоя от нас ù пука къде си и какво правиш... Joy

# 1 799
Това е да не умееш да четеш жени:

Казахме и аз и Базила примери за мъже, които са се държали над нещата, приемат, обгрижват, не се притесняват от разходи - от ежедневни неща, до пътувания и гледане на дете.
Изводът ни: и до днес имат нашето уважение и подкрепа даже

Вместо това: жените в темата истерясвали.
Къде истерясват, пък защо, коя си е загубила нервите...коя е дала накъсо, коя е имала нещо нервен срив...?

Чакаме примери - няма.

Това е да влизаш, само за да пишеш, като развалено радио.
Поне рециклира, въпросния.

Общи условия

Активация на акаунт