Как обичат мъжете?

• 55 772
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 810
А не е ли по-добре да разбере жената и да си вземе решенията Wink
Смятам е подходящо, ако някоя се срещне с такъв и разбере, че е женен, да се свърже с жена му /не е трудно по име и снимка да откриеш фейса на човек и от там съпругата/ и да й каже, за да знае и да го разкара вместо да живее в заблуждение. Аз така бих направила.

# 811
E, не се заяждай, де... Гладен бил човека, изял пустата буква... Аре да не издребняваме... Joy
Научих нещо ново. Че имало "Т" в думата.
Но и си затвърдих мнението, че има хора с които никога не бих искал да съм на едно място, точно заради онази педантична дребнавост да търсят кусури във всеки.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:37 от Абуто

# 812
  • France
Идва от Рьонтген (Roentgen), откривателя, но е вярно, че на български не се чете т-то. Добър въпрос е дали се пише?
Абуто, сладурче, дяволът се крие в детайлите Simple Smile

# 813
А не е ли по-добре да разбере жената и да си вземе решенията Wink
Смятам е подходящо, ако някоя се срещне с такъв и разбере, че е женен, да се свърже с жена му /не е трудно по име и снимка да откриеш фейса на човек и от там съпругата/ и да й каже, за да знае и да го разкара вместо да живее в заблуждение. Аз така бих направила.
Може да отвориш частна детективска кантора.

# 814
После да няма – не убивайте вестоносеца. Joy

# 815
То това си е за червените флагове. Без снимка крие нещо - или е грозен или е много грозен или е женен.
Не се заяждам. Само питам.
Как ще разбереш, че е женен, по снимка?

Евентуално защото е сватбената?

# 816
Айде сега, даже blush емотикона сложих за смекчаване на забележката
Предположих че не се знае, а не че е typo

# 817
  • Страната на чудесата
Накратко за съвременните мъже:
Тя:"Мога да се грижа сама за себе си!"
Той:" А за мен?"
😂😂😂😝

# 818
  • По света и у нас
Точно.

# 819
  • Обран бостан ;)
Малиииииииии, то провайдъри, то сметки, то инвестиции, с'е едно съм в сайта на борсата в Ню Йорк. Simple Smile

Да ви кажа нещо (не, че ще ме чуете, ама все пак) за щедростта на мъжете за която си мечтаете:

- лесно се харчат само пари за които не си работил.
- има огромна разлика между това, да харчиш пари по жени и да даваш пари за памперси.

Та, имайте едно на ум. Wink

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 09:14 от Al_Bundy

# 820
  • Далечният изток
Мдааа, ще се окажа права, че в повечето случаи не става въпрос за стиснатост, а за бедност. 10-20-30 лв сметка ако е харчене...

И да, вече ни стана отдавна ясно, че "изхарчените" ви по нас пари следва да си ги заработим.

# 821
- има огромна разлика междо това, да харчиш пари по жени и да даваш пари за памперси.
Да, първото излиза по-скъпо
Има хора, могат и двете.

# 822
  • По света и у нас
Аз затова съм гадже с работата ми - плаща ми най-добре и не може да ми изневерява - винаги неотлъчно се връща при мен да я оправям. Опитах да я напусна - още повече  иска да ми дава.

Ей такъв мъж да имаше, цена нямаше да има, но уви няма такъв.

# 823
  • Обран бостан ;)
- има огромна разлика междо това, да харчиш пари по жени и да даваш пари за памперси.
Има хора, могат и двете.

Тоест, по на сметка е да си женен ?

Ейййй, още едно полезно нещо научих в този форум. Така щях да си умра непросветен Wink

Друго си е да общуваш с начетени люде. Wink

# 824
Има хора, могат и двете.

Тоест, по на сметка е да си женен ?

Ейййй, още едно полезно нещо научих в този форум. Така щях да си умра непросветен Wink

Друго си е да общуваш с начетени люде. Wink
Ако харченето по жени излиза по-скъпо от поддръжката на дете -
откъде идва извода "по-на сметка е да си женен"
Детето без жена ли върви?

Начетен, начетен, но и математиката не я пропускайте, че ето, базисни липси

Общи условия

Активация на акаунт