Как обичат мъжете?

• 55 784
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Сметкаджии се оплакват от меркантилни жени Joy

# 826
  • France
Май отдавна не сте купували памперси. Онзи ден ММ се връща от пазар супер щастлив и от врата ми се хвали, че купил цял кашон защото били на 70%. Simple Smile

# 827
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
- има огромна разлика междо това, да харчиш пари по жени и да даваш пари за памперси.
Да, първото излиза по-скъпо
Има хора, могат и двете.

Тоест, по на сметка е да си женен ?

Ейййй, още едно полезно нещо научих в този форум. Така щях да си умра непросветен Wink

Друго си е да общуваш с начетени люде. Wink
Ако харченето по жени излиза по-скъпо от поддръжката на дете -
откъде идва извода "по-на сметка е да си женен"
Детето без жена ли върви?

Начетен, начетен, но и математиката не я пропускайте, че ето, базисни липси
Тоест, жениш се и продължаваш да харчиш пари по жени.
Тук става все по-весело и по-весело. Wink

# 828
Аааа, харченето по жени не означава "моята жена"
Действително весела статистика водиш, Бънди

Но пък колко са като теб, едно перо разходи по децата и второ: по чужди жени

# 829
Ми освен ако не се оженил за мъж - да, продължаваш.
Ама то са модерни времена вече, може и мъж за мъж да се ожени Joy
Тогава кой по кого ли ще харчи пари?

# 830
  • Далечният изток
Оййй миличките, ама вие решихте, че ще се харчите за жена само докато ви е гадже ли?!

Joy

# 831
А на вас като ви искат снимка, каква подбирате? Само лице, в цял ръст, в гръб, друга?
Аз пращам с мъртви риби. В гръб няма много смисъл ако не си наведена и с клинче.
JoyJoy

# 832
Мдааа, ще се окажа права, че в повечето случаи не става въпрос за стиснатост, а за бедност. 10-20-30 лв сметка ако е харчене...
За 20 лева едва ли някой го прави на въпрос. Специално аз, колкото пъти ме питаха, толкова пъти казах, че мъжът ако кани редно е да плати, но да покани на някое по-скромно място. По едно кафе в старбъкс или по един коктейл в бар ще му излязат таман 20-30 лева, та няма да съжалява ако нищо не стане.

В една от многото теми, в които коментирахме този въпрос, бях дал следния пример отпреди около година.
Един колега като си пием кафето пред офиса ми разказва как канил някаква мацка да излязат, 2-3 пъти я канил и накрая се съгласила. И вика, сега трябва да я заведа на някое по-хубаво място, значи. Викам му абе заведи я в някой бар да пиете по нещо, да се поопознаете, не тръгвай с голямата кошница - той не.
След няколко дни пак го виждам и ми се оплаква, водил я на Джанъм в хотел Родина отгоре дето е, тогава беше нов и популярен ресторант (и скъп). Не съм го питал колко е платил, но с яденето и пиене лесно над 200 лева. То една пържола там е 40-50. И на излизане хванал я за ръката, а тя рекла "не ме пипай, моля ти се".

Ето за това става въпрос. Ако беше ме послушал мене, нямаше да си остане с разочарованието. Тоест, пак можеше да се разочарова, че тя не го е харесала, но щеше да го разбере срещу 20 лева, а не срещу 200.
А ако след 1-2 неангажиращи срещи се окаже, че се харесват, прекарват си приятно, има някаква физическа прогресия (докосване, целуване) - тогава като му е кеф защо да не я заведе и на скъп ресторант.

Но естествено, тук в този форум понеже трябва да се подиграваме на мъжете заради различната им гледна точка, го изкарахте "вие мъжете искате да чукате от първа среща за 20 лева, и даже и за тях се стискате".

# 833
  • Обран бостан ;)
Оййй миличките, ама вие решихте, че ще се харчите за жена само докато ви е гадже ли?!

Joy

Аха, аха, демек жениш се и продължаваш да я ухажваш все едно ти е гадже.

И какъв смисъл има да се жениш ? Confused

# 834
А не говорим ли за трезвата финансова част, в която човек отчита какви разходи е направил, какво ухажване?
Каква е разликата дали ще отидеш на Цилертал с жена си или с приятелката си? Примерно и за двете разходът е подарък по личен повод

# 835
  • France
Един колега като си пием кафето пред офиса ми разказва как канил някаква мацка да излязат, 2-3 пъти я канил и накрая се съгласила. И вика, сега трябва да я заведа на някое по-хубаво място, значи. ...
След няколко дни пак го виждам и ми се оплаква, водил я на Джанъм в хотел Родина отгоре дето е, тогава беше нов и популярен ресторант (и скъп). Не съм го питал колко е платил, но с яденето и пиене лесно над 200 лева. То една пържола там е 40-50. И на излизане хванал я за ръката, а тя рекла "не ме пипай, моля ти се".
Ами типичният кретен по срещите. Обикновено надушвам тази порода още от чата и не стигаме до среща, но наистина не ги понасям. Той си е виновен.

# 836
  • Далечният изток

Но естествено, тук в този форум понеже трябва да се подиграваме на мъжете заради различната им гледна точка, го изкарахте "вие мъжете искате да чукате от първа среща за 20 лева, и даже и за тях се стискате".
А, ние го изкарахме... Я пак се прочети, себе си и другите мъже.

Joy

Аха, аха, демек жениш се и продължаваш да я ухажваш все едно ти е гадже.

И какъв смисъл има да се жениш ? Confused
И ти така разсъждаваш, нали? Щедър си само, докато искаш нещо да изчукаш. След като ти пусне, вече спокойно можеш да си проявиш скъперническата натура.

# 837
Ама тази жена не е била компаньонка, нали? Защото това, че е решил да я заведе в по-скъп ресторант и да плати, не значи, че трябва веднага да му се метне на врата и у тях. Що за мислене въобще?

Скрит текст:
Абе ще я разкажа нашата история в крайна сметка. Съвсем ме засърбя. Та нашата първа среща (след като се запознахме в уни преди това) беше на планина. Решили сме да ходим в Пирин, а аз никога не бях ходила изобщо в Пирин. И му обяснявам: Дай в хижа, че нямам нищичко - ни палатка, ни чувал, ни постелка. Нищо. Той каза, че няма страшно, той има и за мен, ще донесе и ще разпределим багажа на място. Отидохме, изкарахме си страхотно - Вихрен, Конче, Кутело, Хвойнати, гледки, цял ден нагоре надолу, сега за повечето сигурно е кошмар, ама за мен беше перфектната среща. И вечерта извади чисто нова хубава палатка, която не беше разпъвал досега (което наистина ми се стори леко съмнително), два подозрително ново изглеждащи чували, две ултралеки постелки сякаш никога не вадени от калъфчетата, възглавнички, хубаво лъскаво газово котлонче с всичко нужно, храна, челници... И си викам "Леле, колко подреден и чист човек така да му е всичко сгънато и поддържано по конец". Цяла нощ си приказвахме в палатката, звезди гледахме, секс не сме правили (уточнявам за Крис). Няколко месеца по-късно си призна, че старата му екипировка не била в хубава кондиция да кани жена да я ползва и накупил чисто нова специално, когато съм се съгласила за среща. За неразбиращите от екипировка, това е инвестиция от около 2000 лв (сегашни цени). За да не се излагаш, не че не може тъничко да минеш в лидъл. Изобщо няма да отварям дума за какви деликатеси носеше та спретна 2-3 брутални трапези горе в нищото, раницата му е тежала ХХ кила. 12 г сме заедно вече, а човека както започна тогава, така е и сега - винаги гледа да съм добре, да не ми тежи случайно нещо, ако нещо ми трябва - да намери. Няма да забравя преди 1-2 г (сиреч вече отдавна няма какво да ме впечатлява) се разбираме след работа да тръгнем директно за нощно преходче с палатка из Мальовишкия дял и той понеже не е на работа, да стегне раниците. Появи се с колата да ме вземе - за него си стегнал 85 литра раница, която аз се затрудних да вдигна, за мен - 35 литра раничка с дрехи. Grinning Наистина Е въпрос на отношение.

А тука обсъждате 50-60 лв сметка (и 200 да са) като че става дума за някакво адското разкостване. И жените усещат това отношение - че някой се чуди как тъничко да мине, да не се прецака, да не би случайно нещо да даде пък да не получи обратно... Това отношение се запазва и после, и го знаят.

# 838
  • София
Крис, само не разбрах жената виновна ли е с нещо в случая?

Човекът е преценил, че жената си струва скъп ресторант, ама като не го харесала, му присвидяло Joy Не харесвам това мислене. Определено не ми прави добро впечатление някой да се изхвърлили със скъпа вечеря и после да очаква, че съм длъжна да го харесам. Такива жестове или се правят без да се очаква възвращаемост, или изобщо не се правят, иначе правещият излиза евтин. Правят се, защото си харесал някой достатъчно, че да смяташ, че си заслужава да похарчиш за него и без да получиш нещо в замяна. Да се правиш на голям, само за да излезеш много малък накрая, е супер смешно Joy

Иначе съм за да се излезе за по питие. Разбирам, че като за първа опознавателна среща, това е нормално. А не всеки има финансите и размаха да харчи без да си смята парите, ок, това също го разбирам. Но сметкаджийството вече е съвсем друго нещо и то прави много лошо впечатление.

В крайна сметка, защо излизаш с жена, която не харесваш достатъчно, че да не ти е цяла вечер мисълта в портфейла?

# 839
Страхотна история, Гугъл
Това е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт