Как обичат мъжете?

• 55 729
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Явно се разбирате помежду си, което е чудесно.

По отношение на кой какво има - за 10 път - искам мъжът да има поне колкото мен. Айде, ако не собствено, то поне нещо под наем,  където да ме покани понякога.

# 1 246
Можем да допуснем втората хипотеза, че знае, но не ѝ се занимава (cris)
Чак пък възмутена и не те търпи, но стои - не се ласкай толкова, че си незаменим

сигурно отдавна даваш всичко, което искаш без и да се усещаш

(като не допускаме по-лошия вариант да е жена с ниско самочувствие, тъй като не я познаваме и не пише тук)

# 1 247
  • Обран бостан ;)
Защо така обиждате жената на Крис ? Тя го познава за разлика от вас тук.

Иначе ви чета спокойно можете да основете една фирма ММЧВ АД (Мъжки Мисли Четем Всякакви) - милионерки ще станете.

Сега ме извинете, отивам да хапна една тортичка и да напълня главата си с похотливи мисли. Wink

# 1 248
Много ми е чудно кой пък обиди жената на крис

# 1 249
  • София

Според това, което съм чел  е нормално мъжът да е осигурен откъм жилище и финансова стабилност, а жената да няма друго, освен собственото си тяло за да е с него.

От друга страна, ако жената е осигурена с жилище и добра заплата, мъжът трявбва да има повече от нея, за да е с нея.
То заради мъжа е по-добре да има повече, за да не го мъчат комплекси.
А това е само за парите. Кой прави повече е отделен въпрос, който не коментираш.
И в реала почти не съм виждала жена само с тяло и дрехите на гърба си, повечето и жилища имат, и работа и пак тук ги чета като родят мъжа започва да я гони и да плаши, че ще вземе детето, все едно някога наистина се е случвало мъж да вземе бебе и да го гледа сам.

# 1 250
Ако вярваш, че жена ти не знае какво мислиш от 3-тата година натам, значи си попаднал на черна нинджа в манипулациите Grinning
Ами аз от 2007 съм с жена си, колко години прави това? А тука често ми казват "ууу, жена ти ако знаеше какви ги пишеш тук, да те е зарязала".
Значи има две хипотези:
- или не знае, тоест предположението ти за 3-те години е невярно
- или знае и ми чете мислите успешно, но въпреки това не ме зарязва, тоест неправи са тези, които казват, че това било възмутително мислене, което никоя жена нямало да търпи
Всъщност то не е и само мислене, аз и в къщи горе-долу така си говоря, освен там разни детайли и подробности, които (както казвате) не е нужно да се споделят.
Всъщност има и трета възможност- знае какво мислиш и не е доволна, ама седи и си трайка, защото не й се отглеждат деца сама.
А понякога подобни жени си стоят и защото тръпката и емоцията (а често и сексът) си ги намират другаде.
Познавам няколко такива, мъжете им не подозират.
Та аз в твоята ситуация не бих била толкова убедена - никога не е късно да станеш за резил.

# 1 251
Не че я обиждат, ама все й се чудят как стояла с мене, след като са минали първите 3-5 години, през които хората летят на крилете на любовта - може би самите те са все жени, за които пърхащите пеперудки са по-важни от стабилното семейство, за да растат децата с двама родители. Виждаш, немалко от жените, които казват така са разведени, някои по повече от веднъж, някои казват "какво толкова, защо да не родя после и от друг".
За мен са панаири да се гледат деца от различни родители по едно и също време, особено ако бащите са повече от двама, но кой съм аз да ги съдя - тяхна си работа.

Мисля си как едно време родителите са избирали мъже/жени за децата си и защо не са гледали само в кого са се влюбили? Ако лудата любов е най-важна и прави човека най-щастлив, защо не са ги оставяли да изберат нея - да не би са мислели лошото на децата си? Защо са гледали  по-прагматични съображения, например дали мъжът ще е работлив, улегнал, заможен, пък жената да е къщовница, с добър морал и т.н. стармодни "глупости" дето вече не са на мода.
Сами те сигурно също са се влюбвали лудо на младини, въпреки това на зрели години явно са смятали, че за успешно и щастливо семейство други работи са по-важни.
Не ми казвайте сега, че са си мразели децата и са искали нарочно да ги направят нещастни.

# 1 252
Е, тук не можем да решим тая вечна дилема с влюбването и постоянния партньор, които съвпадат при съвсем малко хора...

# 1 253
  • Далечният изток
Че що да не се влюбя в работлив и заможен бе?! Айде пак отидохме в крайностите. Вече ми писна честно... Любов може само с някой нехранимайко. Богатите ги избираме само щото сме меркантилни и златотърсачки... Пфффф

# 1 254
Бъдете адекватни.
Всяко време е с неговите ценности и динамика на живеене.
Сега хората са мобилни, информирани, с достъп до всичко – как си представяте човек на днешно време с достъпа до толкова информация и възможности за комуникация, пътувания, свобода на избора, да сложи капаците и да заложи на псевдо морал - може да ми е гадно, но ще съм с 1 човек цял живот. Аз съм морален и принципен. Дрън-дрън. Simple Smile Страх. От промяна, от действие, от провал.

# 1 255
  • София

Мисля си как едно време родителите са избирали мъже/жени за децата си и защо не са гледали само в кого са се влюбили? Ако лудата любов е най-важна и прави човека най-щастлив, защо не са ги оставяли да изберат нея - да не би са мислели лошото на децата си? Защо са гледали  по-прагматични съображения, например дали мъжът ще е работлив, улегнал, заможен, пък жената да е къщовница, с добър морал и т.н. стармодни "глупости" дето вече не са на мода.

Моите родители са гледали точно любовта. Майка ми е била на 17 като са се срещнали, баща ми на 21. Нищо не са имали и двамата, от семейства с различен произход. 51 години бяха влюбени и се държаха за ръце до смъртта на майка ми преди няколко месеца. Нищо не са имали и двамата по онова време, че и майка ми ме е родила на  21. После и двамата са успявали, затъвали, пак успявали и прочее. Да не го бях видяла и преживяла с тях, да ти вярвам на едното време, но просто не е истина. Като не обичаш някого и е много трудно да го изтърпиш, защото го търпиш, това не е живот, особено пък сега, понеже не сме 15-ти век и не е задължително всеки да се ожени.

# 1 256
Нека резюмираме.
Някои предпочитат вегетарианството в любовта.
Да са като зеленчуци.
Няма стрес, няма тестостерон, няма тръпка. Чиста работа.

# 1 257
Майка ми е била на 17 като са се срещнали, баща ми на 21. Нищо не са имали и двамата, от семейства с различен произход. 51 години бяха влюбени и се държаха за ръце до смъртта на майка ми преди няколко месеца.
Съболезнования за майка ти Hands Pray
А по темата: е нали по-назад казаха, че любовта (научно доказано) траела 3 до 5 години? Значи след това я заменя нещо друго.

# 1 258
  • Обран бостан ;)
Че що да не се влюбя в работлив и заможен бе?! Айде пак отидохме в крайностите. Вече ми писна честно... Любов може само с някой нехранимайко. Богатите ги избираме само щото сме меркантилни и златотърсачки... Пфффф

Вие ги избирате значи.
Хм.
 Правят купища кинти, ама стане ли въпрос за жена, седят и чакат тя да ги избере.   Горканчовци. Disappointed Relieved

# 1 259
  • София
Майка ми е била на 17 като са се срещнали, баща ми на 21. Нищо не са имали и двамата, от семейства с различен произход. 51 години бяха влюбени и се държаха за ръце до смъртта на майка ми преди няколко месеца.
Съболезнования за майка ти Hands Pray
А по темата: е нали по-назад казаха, че любовта (научно доказано) траела 3 до 5 години? Значи след това я заменя нещо друго.
Не мисля, че е вярно. Любовта е завинаги, влюбването може да е и за 3 дни, не само за 3 години. Лошото е, че човек няма как да знае, особено като няма опит и си е късмет. Все пак е хубаво поне човека да е свестен, че и да се разделите без панаири ако нещо съвсем не се получат нещата. Няма рецепти, според мен, но настоявам, че като не обичаш човек каквато и стабилност да има про други признаци, не може да се изтърпи. Това и от двете страни, а и не трябва да се търпи. Мисля, че всеки от нас би се чувствал ужасно ако разбере, че просто го търпят.

Общи условия

Активация на акаунт