Как обичат мъжете?

• 55 600
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Разбира се, че като мисленето е такова, по-добре да не се споделя на жените Laughing Иначе сигурно всеки има някакви мисли, които не биха се харесали на партньора, и да, не е нужно всичко да се изказва. Не виждам драма, хора сме, не всичко е като по приказките и имаме всякакви мисли и помисли. Кофтито е, когато са в следствие на това, че си в компромисна връзка. Дори да не го кажеш, си го знаеш, и на много такива им личи, че ги гложди отвътре, че са се примирили не с това, което са искали.

# 1 231
... Иначе сигурно всеки има някакви мисли, които не биха се харесали на партньора, и да, не е нужно всичко да се изказва.
Точно това си помислих, четейки Бънди. Емоционално харакири за жената би било да каже на съпруга си " Киро (бивше гадже) ме побъркваше в леглото, ама пък беше гадняр, не като теб" Simple Smile)) Но и жените, дори да го мислят, не го казват. Хората с акъл и от двата пола добре разбират, че отношения се поддържат с одобрения, не със сравнения.

# 1 232
  • Out of the Mix
Бънди, от цифри та на букви, а? Grinning

Не съм съгласен за "да не се казва какво мислиш".

Винаги и двамата са открити, няма скрито-покрито, всичко е искрено и ясно, няма недоизказани неща, теми, чувства, емоции.

Така се живее в хармония и спокойствие.

"Харакири", инкриминиране сам да си причиняваш, трябва да си много глупав, особено ако държиш на човека до теб.
Но реално това може да се случи към някого, на когото не държиш толкова, и не ти пука за чувствата му.
Вследствие на което се обезсмислят отношенията и връзката.

# 1 233
  • Обран бостан ;)
Ами ок - казвай си всичко. Аз съм пас.

Елиф:

То е ясно, че всяка има по един "Киро", ама щом не е при него, значи нещо не му е ОК Wink

Или пък на нея.

Ооопппппааа, т'ва последното не съм го казал. Wink

# 1 234
Разбира се, че като мисленето е такова, по-добре да не се споделя на жените Laughing
И въпроса за един милион долара е как разбираш какво му е мисленето отвътре?
За един човек можеш да събираш впечатления само от поведението му, а мисленето му си остава тайна само за него (и за изповедника му, ако има такъв - ама и да има, на повечето мъже това не е жена им).

Малко ли истории има тука от типа "той не беше такъв, пък после какъв стана" - и другите жени викат мъдро "такъв си е бил винаги, ама ти не си го забелязвала". Защото той може много добре да умее да се преструва и да говори на жената това, което тя иска да чуе, а не това, което наистина мисли.

Но ако почетеш в някой анонимен форум и попаднеш на някои освежаващо честни екземпляри, веднага ги наричаш ръбове, комплексари, озлобени, и не знам какви. Вместо да се замислиш дали и другите не са такива, пък просто успешно се преструват пред жените си. Даже най-големия майтап ще е ако някой от форумните мъже жена му ако го чете не го познае и го нарече 'ръб', просто защото тук си пише искрено като е анонимен, пък пред нея се преструва.

# 1 235
  • София
Нищо лошо няма човек да казва какво мисли, но напълно излишно да казва всичко, което мисли във всеки момент.

Иначе казано написаното от мен няма как да се хареса на пишещите тук, които смятат, че мъжът е длъжен да прави всичко само и само да е в обкръжението им. Да не говорим за финансовите претенции и фантасмагории, които чета.
Сигурно е от това, което четеш, но изглежда смяташ всички жени за кокошки, в което бъркаш. Иначе е красиво мъжът поне да дава вид, че полага усилия да е ловец и да прави нещо, за да заслужи жената. Природа, нищо повече.
Като цяло жените правят много повече по традиция. С времето някои неща се поизравняват и вече малцина се радват на това да се приберат и да четат вестник, т.е. да си цъкат в телефона, докато жената, която също е била на работа, се е погрижила за чистота, сготвена храна, домашните на децата, а и за външния си вид. Та оплакванията, че от мъжете се очаква тооолкова много са напълно безпочвени, според мен.

# 1 236
Елиф:

То е ясно, че всяка има по един "Киро", ама щом не е при него, значи нещо не му е ОК Wink
Да бе, не му е, даже не е "нещо", а съвсем ясно какво. Да припомня:
Цитат
Киро (бивше гадже) ме побъркваше в леглото, ама пък беше гадняр, не като теб" Simple Smile))
Въпрос за един милион (по Крис):
Колко от мъжете след такова признание биха се зарадвали, че жената е предпочела тях?

# 1 237
Личи, че е човек без опит Бъндито
не само по отношение на живот с жена, а мъжки опит, да се е научил хем всичко да си казва, хем да е в добри отношения с жената

защото то след втората година някъде, всеки всичко си казва, иначе бойлера избухва
Ма човека като не може и като не знае, дипли теории във форум
казвам го без да обиждам на тема опит или нещо, това е реалността

# 1 238
Мдам, клишетата в главата са страшно нещо.
Всички жени са дуднещи и ръчкащи с остена женоря, които дебнат горкото мъжле да не поседне на дивана, ако не е го е заслужил с поне половин заплата по-висока от нейната.
Има и друг тип хора – и мъже, и жени, които не градят връзка на подобни долнопробни модели. Няма дебнене, няма скатавки, няма премълчаване, няма бойни полета.
Против съм да се замълчава за ключови моменти  малък му е, не му става, не е ок секса. Изговаря се по цивилизован и щадящ начин, не се замита и не се премълчава. Защото Данчето ще си мълчи за Киро, но ако не е удовлетворена и на мъж ѝ не му пука за нея, то в един момент ще се появи друг Киро.
Така е и с всичко останало – липсата на отношение, пасивност, истериите на жените и тънъ.
Повечето мъже решават, че за да са рахат, ще си трайкат, тя онази да си дудне, не могат те да се занимават с глупости. И ето ти бойните полета – тя мисли, че той е галош, а той, че тя е вещица.
Тези отношения винаги съм ги ненавиждала и съм се чудила как намират стимул хората да ги поддържат. Технически лица на проформа.

# 1 239
  • София
Ревоукър, на теория добре, ама на практика Joy Като знам понякога какви откровено малоумни мисли ми идват, ако трябваше всяка да споделям с половинката Joy

Крис, гаранция няма, разбира се. Рискуваш. Но само така можеш и да спечелиш. Аз ако не бях рискувала в много ситуации, толкова хубави неща нямаше да имам в живота си. Но който не му се рискува, може да си живее мирно и спокойно с нещо сигурно, дори да не му е баш тръпка и на сърце.

# 1 240
Положението май е:

# 1 241
  • Обран бостан ;)
Мъжете ви наистина са гении, след като са ви накарали да повярвате, че всичко ви казват.
Евала. Wink

Като цяло жените правят много повече по традиция. .. Та оплакванията, че от мъжете се очаква тооолкова много са напълно безпочвени, според мен.

Не и според мненията тук, а именно:

Според това, което съм чел  е нормално мъжът да е осигурен откъм жилище и финансова стабилност, а жената да няма друго, освен собственото си тяло за да е с него.

От друга страна, ако жената е осигурена с жилище и добра заплата, мъжът трявбва да има повече от нея, за да е с нея.

# 1 242
Ако вярваш, че жена ти не знае какво мислиш от 3-тата година натам, значи си попаднал на черна нинджа в манипулациите Grinning

# 1 243
Божке, защо спорите с човек, чийто прякор е Ал Бънди от "Женени с деца".

# 1 244
Ако вярваш, че жена ти не знае какво мислиш от 3-тата година натам, значи си попаднал на черна нинджа в манипулациите Grinning
Ами аз от 2007 съм с жена си, колко години прави това? А тука често ми казват "ууу, жена ти ако знаеше какви ги пишеш тук, да те е зарязала".
Значи има две хипотези:
- или не знае, тоест предположението ти за 3-те години е невярно
- или знае и ми чете мислите успешно, но въпреки това не ме зарязва, тоест неправи са тези, които казват, че това било възмутително мислене, което никоя жена нямало да търпи
Всъщност то не е и само мислене, аз и в къщи горе-долу така си говоря, освен там разни детайли и подробности, които (както казвате) не е нужно да се споделят.

Общи условия

Активация на акаунт