Как обичат мъжете?

• 55 567
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Далечният изток
Аз отдавна писах, че си визуализирам всеки. Когото не съм виждала де Simple Smile

Пък за ерудирания, ето, пак добре, че е форумът, иначе щеше да си ходи необразован и глупав... Grinning

# 1 216
Тук от една страна заради моделирането трябва да внимаваш и да не се покажеш в пълния си блясък, от друга страна е анонимно и можеш да си пляскаш квито искаш глупости, така че не мисля много да ми се различава форумния образ от реалния. Иначе когато искам мога да се правя на супер културен, ама не е баш моето.
По другия въпрос естествено че сме тук за мохабета. Предвид името на форума разбираемо е жените да си го имат за своя територия, но в раздела повечето или не са майки, или децата им са отдавана пораснали и много малък процент от темите специално тук е свързан с отглеждането на деца. Любима използвана нападка от някоо потребителки когато изгубят спор е кво търсиш в женски форум, демек не си достатъчно мъжествен че пишеш тук. В други форуми за споделяне на лични истории и фейсбук страници обаче мъжете дори са повече. Естествено една част от мъжете там са с цел да търсят свалки, но в сподели-то където няма такава възможност пак са повече и по активни. Причината е, че освен лафът мъжете също се интересуваме от тази част по отношенията мъж - жена и нещата от живота, това сме коментирали с приятелите ми още от училище. Схващането сред част от жените че мъжете са някакви супер елементарни същества, дето ги интересува само да се натъпчат, да има кво да нае***т и да седнат да гледат мача е меко казано погрешно

# 1 217
Схващането сред част от жените че мъжете са някакви супер елементарни същества, дето ги интересува само да се натъпчат, да има кво да нае***т и да седнат да гледат мача е меко казано погрешно
Това са твои лични интерпретации и не мисля, че повечето жени имат такова отношение към мъжете.
Най- малкото, че всяка уважаваща себе си жена, не би застанала до такъв мъж.

# 1 218
Аз само да кажа.
Повечето хора тук ги намирам за интересни. Мъже и жени.
Което за мен е важно.
Кой, колко е умен, богат, млад/стар, няма значение.
Пък и кой може, обективно да реши ?
Не мисля , че мъжете в този форум са смотани.
Няма да ползвам другите епитети .....
Дали си имат някакви проблеми ? Да имат си.
Кой няма?
Дали са префекти?
 Не, не са .
( Да не обидя някой ? Моля перфектните да ме извинят) 
Дали имат червени флагове.
Да имат.
Дали има цинизми, от време на време ... Да има
Дали всеки си има болна тема, дали в монента или от миналото .... Мисля да.
Просто хора.
Някой правеше сравнение с общата популация от мъже.
Извинете ме.
Скоро не сте ходили на футболен мач.
Тука мъжета са топ 10 %.
Обобщавам. Не искам и да давам, някакви лични оценки.
Нищо не разбирам от мъже.
По-скоро, впечатление от някои теми, които съм чел.
Това е моето разбиране.
Не знам дали е истина. Но, се сблъсквам с мъж и в работата ,и по улиците. 
Сверете часовниците. Нещата са трагични.
Не искам да защитавам никой.
Казвам си моето лично мнение.
Не казвам че, мъжете тук са подходящи за вас.
Жените си имате собствен мироглед, за "хубавоста" на мъжете.
Това си е съвсем нормално.
Другото  щеше да е странно.

Това което си мисля е, че няма значение, колко добър е един мъж.
Ако не го хареса жената, нищо не може да и промени мнението.
Жените много ги усещат тези неща -->Кой мъж е подходящ.
Тука съвсем общо говоря. Даже не за форума.

Аз своически Simple Smile обожавам жените.
Никога не съм искал "войни"
Даже е странно, като се напише.
Знам че някои теми, са супер горещи.
Смешното е, че в крайна сметка говорим за едни и същи неща с различни думи.

Проблема идва, от чисто комуникативно ниво.
Поне според мен.

П.П. Не съм сигурен,  че повечето мъже пишещи тук, си търсят секс.
Има други форуми, разни приложения и др.....
По-скоро се интересуват от вашите мисли, мили ДАМИ.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:26 от RoninBG

# 1 219
По повод футболния мач, аз скоро ходих. Видях нормални мъже и жени, двойки (млади и доста възрастни, които вървяха прегърнати или хванати за ръце), родители с децата си, хора в инвалидни колички. Всички най-нормално си носеха съответни шапки/шалове, едно просташко поведение не видях, ако това се визира със сравнението. И да, мачът не беше в България. Има хубави хора, просто не всеки знае къде да ги търси или просто съдбата не го среща с тях.

# 1 220
  • София
Ех, Ронин... Някои определено не се интересуват от нашите мисли. Изобщо не ги интересуват вълненията и борбите на една жена. Напротив, искат да й наложат тяхното мислене. Някои, нали, не обобщавам, но в СО са доста. Други пък изливат горчилка, избиват комплекси. Определено има и такива, които са опитват да забършат нещо... Защо тук, а не другаде... Минимум, защото тук имат терен, но не директен. Може и другаде да пробват, то не пречи. Където се получи. Виждат се тези неща. Иначе има и някаква част запълват време. Няма лошо. Ама да се опитват да разберат жените... Не ги виждам.

# 1 221
Не харесвам обобщения, особено от типа - Навън мъжете са тотал щета, радвайте се, че има по-малко зле от тях..
всеки има право на собствена преценка за хората и няма нужда от 'адвокати', които да ни манипулират впечатленията с кофти аргументи..

# 1 222
Ние тичаме да си изсипем тук съкровените мисли. Wink
Имам чувството, че повечето жени тук се оказваме еднорози.
Нямало перфектни хора, всички били с проблеми, предразсъдъци, комплекси. Бла бла
То перфектни няма и не е нужно, но има хора (и жени, и мъже) с повече интелект (особено емоционален), широка култура, начин на мислене, общуване разнообразно и среда, които очевидно не разбират пишещите мъже тук, но държат да придърпват към горните твърдения и че видиш ли в живота всички били много зле. И давай сега като не сте виждали еднорозите и то няма. Клекнете, дами.
Това е пораженческо мислене.
Да сравняваш с тези, които са по-зле от теб.
//
И моля ти се, Ронинчо, душа, ще ми се качиш една летва в очото, ако запомниш, че "не знам" се пише разделно. Не съм дребнава, но това всеки път ме боде.
//
Чакайте да ви разсмея малко.
Снощи се почувствах като динозавър.
Вечеряме с един младеж. На 31.
Интелигентно уж момче, учило и живяло в чужбина. С добра работа и професия.
И поръчваме си.
Аз сьомга с броколи. Той бургер с картофки.
И този кокошин не спря да възклицава и се диви.
Ама ти знаеш как да държиш и ползваш специално вилицата и ножа и с двете ръце. Ама ти питаш виното на коя изба е. Всеки поръчва директно. Ама виж се, ти нямаш изкуствени вежди и нокти. Ама виж се ти не си смачкана психически и не се оплакваш от нищо. Ама виж се - ти можеш да разговаряш леко и лесно за всичко.
Това сигурно е, вика, защото много си патила. Joy
Посмях се доста с него.
//
Та така.
Съвременния начин на живот, среда, общуване ще водят до все по-големи разделения и дистанции между хората. И това съответно ще ги прави по-ограничени и самотни. Поведенчески несъвместими и неразбиращи другия. Дано греша, но да видим.

# 1 223
anonymiss,
Към 3-4 пъти съм писал в поста си.
ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.

Незнам, защо когато някой си пише мнението, то трябва да задължава някой, да прави/ мисли нещо ?
Даже писах, че жените няма да сте съгласни с моето мнение.

Хипопотам,
Да права си за футбола. Това ми дойде на езика.
Но си прави. Всякакви хора има. 

Лъвица,

Не мога да говоря за другите.
На мен  са ми интересни, твоите мисли.

Даже ме изненада в по-предните постове.
Че не съм в черния ти списък.
Имах такова усещане.
Лично аз,
чета твоите постове и са ми доста интересни.
Имам усещане, че сме доста различни, като усещане за света.
Въпреки това ми харесва, как в някакви доста спорни теми, ти си спокойна.
Много рядко, съм виждал да си изпускаш нервите. 
и ..... , другите неща ще си ги запазя за мен.

BasilA,
Уфффф човек.
Кой в какво обеждавам ?
Човек да не си каже менението.

Сравнявам. Неуспешно, но сравнявам. Иначе как ?

За мене не пиша. Изключвам се.
Простак, с лош правопис.

Какво пък,
 жените май, май  харесват такива.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:39 от RoninBG

# 1 224
Оня ден бях заедно с няколко души (7-8 човека) в диапазона 28- 40 г. Нещо стана дума за филма Кръстникът. Само аз го бях гледала. Не, че е толкова важно това, ама странно ми стана, понеже все по- често взе да ми се случва за някакви знакови филми/книги/хора да срещам учуден поглед.

# 1 225
  • По света и у нас
Аз искам да се видим на кафе в реала, но си представям колко по различно ще изглеждате от това което съм си представяла.

# 1 226
Аз искам да се видим на кафе в реала, но си представям колко по различно ще изглеждате от това което съм си представяла.

Стари и грозни Wink, но с бъдеще Simple Smile)))

# 1 227
И на мен ми е супер любопитно Simple Smile

Хипопотам,
Отрезвяващо честна Simple Smile

# 1 228
По-добре не, неведението понякога е много по-полезно.

# 1 229
  • Обран бостан ;)
Не знам защо сте останали с впечатление, че съм тук за да се харесам.
Няма такова нещо.

Тук съм за да си почина от цифри и за да изкажа мнение по някои въпроси, по които смятам, че съм компетентен.

Това, че не ви харесва какво казвам, не е никак неочаквано за мен.
Тук, както каза Крис (май) сме истински, реални, нямаме цедка един вид.

Всеки мъж в един момент от живота си осъзнава, че за да е ОК с някоя жена никога и при никакви обстоятелства не трябва да казва реално какво мисли.
Ако например мъжът с който живеете ви каже това, което написах аз, а именно "абе имаше и друга, ама ти пусна първа", дори наистина да е било така,  това е емоционално харакири. По-скоро ще ви каже, че цял живот вас е чакал, че сте много над другите жени, че харесва повече характера ви, а не .... нали Wink Така ще си осигури емоционален комфорт и съответно кекс, който , както ще ви каже ако го попитате, е по-добър от всички с които е бил.

Иначе казано написаното от мен няма как да се хареса на пишещите тук, които смятат, че мъжът е длъжен да прави всичко само и само да е в обкръжението им. Да не говорим за финансовите претенции и фантасмагории, които чета.
Както беше споменато, тук си изживявате мечтите.
Няма лошо, щом другаде не можете, аз съм ОК с това.

Общи условия

Активация на акаунт