Как обичат мъжете?

• 55 588
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 380
Сама вика трябва да си знае. Joy
Тези дето сами си знаят ги виждаме по социалните мрежи с хилядите филтри и последователи. И те едни уверени, и си знаят, знаят.
//
Е, как да не ги броим, като се претриваме от многосексие. То няма как да не се сетиш.
Бънди, как велика бе, аз съм слънчице. Joy

# 1 381
  • София
Мислиш ли, Крис, че "не бурната" любов ти гарантира спокойствието? Понякога точно тези, които са се примирили с нещо сигурно и прагматично, ги удря сляпата неделя, когато се появи тръпка на хоризонта.

# 1 382
@Лъвица - е как да не виждам, виждам. И в живота, и тук във форума. Виж колко жени писаха - взехме се с голямата ми любов, пък след Х години ми стана неприятно като ме докосва и си иска, а пък точно тогава срещнах и Жоро във фитнеса...

Ма аз сега да се разтроя ли, хем да осигурявам прехрана на семейството, хем да пиша вечер домашни и презентации на децата, хем да спортувам и да имам някакви интереси за да не стана скучен чичак и да й омръзна, хем да я тръшкам на леглото ката ден... да не съм Супермен? Справям се колкото мога, пък равносметката ще я правим някой ден като разказваме на внуците правилно ли сме живели, не сме ли.

# 1 383
  • София
Много жени правят всичко това и накрая пак ги сменят за по-млади, че понякога и за по-стари Joy C'est la vie. Но съм съгласна, правиш каквото можеш, и ако пак не се получава, даваш нататък. Не можеш да контролираш всичко.

# 1 384
  • Обран бостан ;)
Е, как да не ги броим, като се претриваме от многосексие. То няма как да не се сетиш.
Бънди, как велика бе, аз съм слънчице. Joy

И въздух, и вода Wink

Относно претриването - ползвайте алтернативните варианти. С'а ако ми кажете, че и там се претривате вече няма да повярвам Wink

# 1 385
И защо удоволствията се нареждат при задълженията, че и на последно място 'тръшкането на леглото', не разбрах..ще кажеш, че това е някакво омразно, досадно задължение..

# 1 386
Ма крис ти нямаш ли някаква криза на средната възраст примерно, с това еднообразие

Кола нещо, фитнес

# 1 387
Те вече от всичко се изморяват господата.
Даже и от удоволствията. Joy
//
Крис, никой никого не сменя.
Изчерпват се и любовите понякога. Хората се променяме. Като съм влязла във връзка надали съм си мислела какво ще стане след 10 години и че ще се променяме и двамата.
Не е нормално и здраво за мен човек да се натиска да седи във взаимоотношения, които го потискат или разболяват.

# 1 388
Да, жената иска да се чувства красива и желана и не мисля, че  това е суета. Мъжът предполагам също иска да бъде обичан.
Абе той иска, но каква файда жена му да е лудо влюбена в него 3-5 години, а след това да го разлюби, да го напусне и да му отнеме децата и да му ги дава да ги вижда само 2 уикенда в месеца, а през останалото време да им натресе нов мъж да живее с тях, защото той й палел кръвта повече от стария (за следващите 3 до 5 години).
Виждаш, че точно това са направили много от пишещите съфорумки.
Аз мисля, че по-добре не толкоз бурно да го обича, но пък да си отгледат семейството в спокойствие и разбирателство.

Разбира се, най-добре от всичко по много и все от най-хубавото, но човек не бива да е максималист. То и през Балканските войни България искала да вземе хем Одрин, хем Скопие, и накрая от двата стола на земята. Ако се фокусираш върху една цел, поне нея има по-голям шанс да постигнеш.

Ти можеш да живееш с човек, в който не си влюбен, други не могат. И не знаеш никога какво ще се случи след 2, 3 или 10 години. Колко жени са писали това- пет, десет? Колко мъже писаха, че там искат да имат жена , колкото за пред хората и че любов не има трябва- трима, четирима? И какво значи това- абсолютно нищо, мнението на 10 човека на фона 8 милиарда. Не искаш да обичаш, за да не се чувстваш прецакан, ако те изоставят, ами ОК, щом ти харесва този начин, ама явно не ти харесва, иначе нямаше да изглеждаш неудовлетворен.

# 1 389
Всъщност,  ако на жена ти й е скучно и няма тръпка между вас шансът да хукне след жоро от фитнеса е по-голям.
Иначе да, с деца и задължения си е по-трудно, ама ако си те друса хормона нуждата не изчезва и търсиш всякакви варианти, за да станат нещата.
Сега, ако и жена ти й стига толкова явно сте се намерили.

Пс - можеш да се ориентираш по романтичните филми - много жени ги гледат като заместител на романтичните отношения.

# 1 390
На менми е интересно какво става ако той се увлече.

# 1 391
Няма да предприеме нищо, ако се увлече. Други са му принципите и няма лошо в това.

# 1 392
И бебе ли ще ми правиш????!
Само ако много държиш JoyJoy

# 1 393
Той целия форум е едно и също - жените тук сме велики, мъжете тук са загубеняци. Wink
  По четмо и писмо така излиза, сори.
Имате опции за хубаво представяне, ама тц.

Разбрах на Крис какво му е - недоеван е, тоз хубав мъж, язък Laughing

Пак това клише.
Трябва да е нещо със секса щом е мъж.
То и без това друго не знаят/мислят мъжете.

# 1 394
  • София
Ми, точно като изнурена домакиня звучи, оправдания, оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт