Как обичат мъжете?

• 55 596
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 365
Е, ти поне заявяваш, че много го обичаш, обожаваш, носи ти щастие и т.н., докато Крис само някакви негативи изтъква и нищо свързано с любов, щастие..студен като лед в изказванията си за семейния живот..
Еми те мъжете така си говорят. Малко мъже съм чувала широко да говорят за любов и чувства.

# 1 366
Абе грехота е и аз да не правя секс с месеци - а да мога и да съм апетитна все още, обаче на моята преклонна възраст 39 и половина разбрах че трябва да си пазя психиката и нервите. Затова си общувам с господин вибратор и ми е ОК.
Човек, обаждай се.
Ще измислим нещо. Не бива така.
Close  JoyJoy

# 1 367
  • По света и у нас
Че новия иска секс всеки ден и даже протестира ако не го си получи.
Естествено, че иска - нали е нов, и ти си му нова.
Либидо е много общо казано... едно е либидо към жена, с която си спал 2 пъти досега, и друго е 2000 пъти (или 2,555 and counting, като готемперор).

Не се е оплакала жена ми, ако ме бутне вечер в кревата и потърси нещо - получава си го. Аз нея не я побутвам толкова често, като навремето си, на мен не ми се струва странно както вече казах, след толкова години заедно.
Иначе на тема либидо няма какво да се засягаме, най-малкото на готемперор мъжът е по-млад от мен, така че... И Майк Тайсън беше голям боксьор, ама оня ден по-младият го би, нали така.

Виж сега, напълно те разбирам за 2555-Ния път. Но явно ти още и функционираш, щом като те бутнат и даваш….демек не щеш да се излагаш. Явно жена ти е по-сексуалната.

Обаче има и такива дето с на по 75 години с по 30+ години  бракове , живеещи заедно и мъжете още си искат, жените не чак толкова. Обикновеното при тези жените са по-малко сексуални.
Това е показател, че сексуалния мъж, стига да не е нещо с еректилни малфункции си иска и на 5555-ния път с една и съща жена.

Такаче не говори от позицията, че всички така били като теб. Защото изобщо не са. Нисколибидните чакат, а високо либидните си искат. Ако вече не даваш на женати, тогава идва проблема, защото единственото, което я крепи в тоя кух брак където не си особено ентусиазиран да се прибереш е секса.

# 1 368
  • София
Да, жената иска да се чувства красива и желана и не мисля, че  това е суета. Мъжът предполагам също иска да бъде обичан. Явно има хора, които могат и без това, но за други това са чисто и просто бизнес отношения с елементи на съвместно съжителство, или иначе казано две работни места.

Безплатен съвет: чувството за красота и усещането, че си желана е изцяло във вашите ръце. Ако не се чувствате красиви и желани, няма значение колко пъти ще ви го кажат. Ще продължите да чакате валидация от другите вместо да си я набавяте сами, съответно ще сте зависими от някого. Виж, ако е суета или търсене на внимание... Ама ни заявиха, че не е суета!

# 1 369
  • София
Човек може да се чувства много неща и сам, което не пречи да му е приятно да го чува и отвън Relieved

# 1 370
  • По света и у нас
Птица, ти нали  знаеш как жените се валидират сами? Намират си мъже да ги валидират докато техният пън не хае. А ако тя си знае, че е супер това също се дължи на дълги години повтаряне, че е такава от мама, тати и един куп обожатели.
Сигурен ли си че си Ок, жена ти да се валидира сама?

Ронка, мисли по- бързо човек, че като гледам ЕйАйя как се развива, скоро може си поръчам един Маджик Майк.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 03:31 от PriMadonna

# 1 371
Птица, ти нали  знаеш как жените се валидират сами? Намират си мъже да ги валидират докато техният пън не хае. А ако тя си знае, че е супер това също се дължи на дълги години повтаряне, че е такава от мама, тати и един куп обожатели.
Сигурен ли си че си Ок, жена ти да се валидира сама?

Ронка, мисли по- бързо човек, че като гледам ЕйАйя как се развива, скоро може си поръчам един Маджик Майк.
Аз съм те харесал. Казах, че те чакам.
И че ще те гледам, като царица.
Какво да правя повече?
Топката е в тебе.
Joy

# 1 372
  • По света и у нас
И бебе ли ще ми правиш????!

# 1 373
Как обичат мъжете?

Скрит текст:
Адам и Ева се разхождат из рая.
- Обичаш ли ме? - пита Ева.
- Е че кой друг? - отегчено отговаря Адам.

В рая е така Wink

# 1 374
И бебе ли ще ми правиш????!
Какво бебе ...
Най-много някой снежен човек, ако има сняг.

# 1 375
  • Обран бостан ;)
Честно, не мога да разбера как си броите кексовете.

Сигурно имате календар на стената и като приключите с клатенето взимате химикалче и драс едно кръстче на датата.

Романтика Wink

Представи си,  че друг мъж има огромен интерес към жена ти и утре може тя да не е при теб.
Няма ли да ти се прииска да направиш нещо хубаво за нея, да изживееш хубави мигове с нея, да й подариш цвете, да й кажеш че е красива, да я хвърлиш на леглото?

Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

Ако цветето е в саксия брои ли се ?

Оправи ми деня.   Wink

# 1 376
На тая страница имаме включване на почти всеки мъж писал някога в темата, а тя вече живи мощи, едно и също се повтаря
Мале, нямате ли личен живот

# 1 377
Да, жената иска да се чувства красива и желана и не мисля, че  това е суета. Мъжът предполагам също иска да бъде обичан.
Абе той иска, но каква файда жена му да е лудо влюбена в него 3-5 години, а след това да го разлюби, да го напусне и да му отнеме децата и да му ги дава да ги вижда само 2 уикенда в месеца, а през останалото време да им натресе нов мъж да живее с тях, защото той й палел кръвта повече от стария (за следващите 3 до 5 години).
Виждаш, че точно това са направили много от пишещите съфорумки.
Аз мисля, че по-добре не толкоз бурно да го обича, но пък да си отгледат семейството в спокойствие и разбирателство.

Разбира се, най-добре от всичко по много и все от най-хубавото, но човек не бива да е максималист. То и през Балканските войни България искала да вземе хем Одрин, хем Скопие, и накрая от двата стола на земята. Ако се фокусираш върху една цел, поне нея има по-голям шанс да постигнеш.

# 1 378
  • Обран бостан ;)
Той целия форум е едно и също - жените тук сме велики, мъжете тук са загубеняци. Wink

# 1 379
  • София
Той целия форум е едно и също - жените тук сме велики, мъжете тук са загубеняци. Wink
  По четмо и писмо така излиза, сори.
Имате опции за хубаво представяне, ама тц.

Разбрах на Крис какво му е - недоеван е, тоз хубав мъж, язък Laughing

Общи условия

Активация на акаунт