Как обичат мъжете?

• 55 576
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 350
  • По света и у нас
Звучиш като бившия ми, на който секса също не му беше приоритет защото бил достъпен.

Такива мъже действат до момента в който заживеете заедно, после спират и започват разни извинения - зает бил, уморен бил… 

Хубавата новина е ,че като се махнеш от нисколибидния мъж, който само те използва за мебел и чистачка, виждаш, че проблема не бил в теб. Че новия иска секс всеки ден и даже протестира ако не го си получи.

# 1 351
Е то идеята на хубавата връзка е и грижите да намаляват, а не да се увеличават.

# 1 352
Пак да се изкажа:
- Грехота е, да не ползваш потентен и страстен мъж до себе си. Може и по- рядко, все пак сме на възраст, но си трябва редовно използване.

# 1 353
  • По света и у нас
Абе грехота е и аз да не правя секс с месеци - а да мога и да съм апетитна все още, обаче на моята преклонна възраст 39 и половина разбрах че трябва да си пазя психиката и нервите. Затова си общувам с господин вибратор и ми е ОК.

# 1 354
Интересно ми стана това,  което Крис каза, че отлага сексът с жена си, защото и утре ще е там - моята връзка е 7 годишна, но това не го правя.
Всеки ден правите любов с мъжа ти? Браво, ако е тъй.
7*365=2,555 - но щом и 2,556-тия път го очакваш със същото нетърпение, вие наистина сте пример за влюбена двойка.

Чак влюбена двойка не сме - не ми пуска всеки ден, уви.
Но това подозирам при мен е от хормони, не мисля,  че повечето хора са така, ама и твоето не ми звучи добре (не те нападам).
Но допускам, че за жена ти може това да е което е търсила, спокойствие и сигурност - има и такива жени.
Даже имам една приятелка, която няма абсолютно никакъв интерес към секса, нула, нада.

# 1 355
Че новия иска секс всеки ден и даже протестира ако не го си получи.
Естествено, че иска - нали е нов, и ти си му нова.
Либидо е много общо казано... едно е либидо към жена, с която си спал 2 пъти досега, и друго е 2000 пъти (или 2,555 and counting, като готемперор).

Не се е оплакала жена ми, ако ме бутне вечер в кревата и потърси нещо - получава си го. Аз нея не я побутвам толкова често, като навремето си, на мен не ми се струва странно както вече казах, след толкова години заедно.
Иначе на тема либидо няма какво да се засягаме, най-малкото на готемперор мъжът е по-млад от мен, така че... И Майк Тайсън беше голям боксьор, ама оня ден по-младият го би, нали така.

# 1 356
Едно от нещата, които ме отблъскваха в над 10-годишната ми връзка, беше, че аз му казвах и показвах вече нежеланието си към него, но той не спираше да ме желае постоянно и ежедневно. И да си го търси.
Беше 4 години по-голям от мен.
Другият пък беше на периоди. Там се водеше от настроения и приключение да има. Ако му е интересно, не спира. Иначе забравя даже за кекс.
Последният беше пристрастен и даже сме се карали по темата. Той си можеше и дай, дай, всичко около това завърташе предимно. Но то и това не е ок. Крайно е.
Кое те учудва, Крис?
Има всякакви мъже.

# 1 357
Крис, жените в темата не те хапят заради честотата, а заради отношението.
Това, че си приел, че жена ти ще е там и утре и в други ден и другата година и т.н.
Това жените го наричаме приемане за даденост и като цяло не го приемаме добре (повечето,  ето твоята явно не го намира за дразнещо).
Жените искат да се чувстват специални от време на време, дори и да осъзнават, че са средностатистически уморени домакини/работещи жени и не са никак специални.
И ако от време на време човек кара жена си да се чувства специална, тя може да му опрости много грешки и грехове.
И обратното, ако я караш да се чувства като част от мебелировката все ще гледа да се заяде за нещо дребно, или ще отбягва комуникацията с теб.
Представи си,  че друг мъж има огромен интерес към жена ти и утре може тя да не е при теб.
Няма ли да ти се прииска да направиш нещо хубаво за нея, да изживееш хубави мигове с нея, да й подариш цвете, да й кажеш че е красива, да я хвърлиш на леглото?

# 1 358
  • Далечният изток
Я, я, я пък ти... Жената ще реши, че е полудял Joy

# 1 359
  • София
Имало едно време един мъж, който си мислеше, че жена му седи и го чака.... Като Рапунцел в кулата си реше косата и бродира...
Ама Рапунцел я хванаха лудите и избяга.

# 1 360
Не ѝ трябва да бяга. Той нали е грижовен баща.
За хубавата част друг ще се намери. Wink

# 1 361
Аз пък схващам какво иска да каже Крис, просто го обяснява малко дърварски. Ние сме заедно от над 12 г - ами първите 3-4 г правехме секс почти всеки ден. Първите 2 всеки ден или по няколко пъти на ден, ако не сме някъде навън. Последните години сме застопорили на 2-3 пъти/седмично, а сме имали и "сухи" периоди с по веднъж в седмицата. За бременността ми няма да коментирам, ама там добре, че ММ не е от типа да реве за секс всеки ден. Малко или много чувствата спират да са супер интензивни и да те тресе като вирус всеки път като видиш чорапа на любимия. Ние все още често имаме вечери да си говорим до 2 през нощта... ама има и такива, в които аз си правя едно, той си седи на компа и никой не се чувства, че изпуска мига на живота ни, защото не сме се преплели в страстна прегръдка. Grinning Преди бързах да се прибера от работа да го видя, но около 7-8та година вече спрях да бързам чак така, ами си правя тренировката след работа, мога да остана някой път с колеги и не се чувствам измъчена от напън да се прибера. И да, случва се, ако нещо не съм на кеф и наистина не ми се прави секс, да си кажа, че и утре е ден, все пак нямаме норматив, а той действително засега няма намерение да се изнася и обикновено наистина на следващия ден е на разположение. Ако при вас след 10-12 и тн години още секса е всеки божи ден и ставате и лягате с мисълта за любимия всяка секунда - евала, повечето дългогодишни двойки не са така. Аз много го обичам, бих казала обожавам, гордея се с него, носи ми щастие и мисля, че сме много щастлива двойка и това е една зряла и спокойна мисъл без трепети, пеперуди и птички, и звездички, и тн. Ама не сме като тийнове и не се държим като връзка на 2-3-5 години.

# 1 362
Е, ти поне заявяваш, че много го обичаш, обожаваш, носи ти щастие и т.н., докато Крис само някакви негативи изтъква и нищо свързано с любов, щастие..студен като лед в изказванията си за семейния живот..

# 1 363
Гугъл, ако и двамата сте ок и в хармония, това е.
Но зорлем да ти казват – то не може само секс. НалЕ.

# 1 364
Аз не съм казал, че не може, а че не добре за всички замесени - особено за някои от тях.
Мъжът не го питаш като го напускаш, нито в съда те питат защо - едно време се е питало бие ли те, пиянства ли, изневерява ли, а сега викат твое си право, омръзнал ти е, на добър час!
Обаче детето пита ли го някой - може пък то да си е свикнало и да иска да живее и с баща си? Но ти му намираш нов "татко", който идва да живее с него и изкарва няколко години, а след това и още един.
Примадона казва, че можело и на всеки 5 години да се прави това упражнение, и да се ражда и от новия.
За мен това е неприемливо, което не значи че ви съдя или ви отричам правото да го правите - просто аз не бих го направил.
Колега,
От Примадона и ти ще искаш дете.
JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт