Как обичат мъжете?

• 55 692
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Далечният изток
Не можеш да си тръгнеш, щото той през годините е потрошил нерви, време и кинти за тебе... Амаха, никакво мърдане, неблагодарници!

# 1 336
  • София
Значи да стоиш във връзка без любов не е използване, но да си тръгнеш, защото липсва любов, е използване. После женската логика била трудна за разбиране???
Има логика и математика. Аз след развода забогатях. И ще продължа да използвам бащата на детето по всички законни начини.
😈😈

# 1 337
Не можеш да си тръгнеш, щото той през годините е потрошил нерви, време и кинти за тебе... Амаха, никакво мърдане, неблагодарници!
А ако е обратното, не важи. Joy Пак ще седиш. Ама ха!
//
Това ми даде препратка към заглавието на темата и вербалния израз на обичане.

Как са ме обичали мъжете?

1) Каквото и да стане с нас – винаги ще те обичам (няма как да разберем, от години не сме заедно и не поддържаме връзка).
2) Обичам те. Ти дори не разбираш колко. Ти обичаш ли ме? (всеки път чака напрегнато отговор)
3) Нали знаеш, че те обичам! (не беше най-експресивен с израза на любов)
4) Ще бъдеш обичана! (няма не искам, няма недей)

# 1 338
Там като в оня виц дето питали един мъж как така не разбрал, че жена му е мъртва от 3 дни и той казал: " Ми сексът беше същият, само чиниите в мивката се трупаха".

# 1 339
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Е, тук пишат топ, на топа мацки. И търсят само любов, нищо друго не им трябва.

Банковата сметка на жената не влияе на мераците на мъжете. Не съм чул или прочел мъж да търси жена с пари, виж обратното Wink

Скрит текст:
Ето я статията:

https://www.lifeandstylemag.com/posts/jennifer-aniston-is-tired- … le-after-6-years/

Привличала "червените флагове" милата. Тя смята, че това е лош късмет. Ами да. Да се родиш красива, да си богата и известна, да си била съпруга на Брад Пит, по-лош късмет от това, здраве му кажи. Wink
Те мъжете, които търсят пари не си го казват,, те са влюбчиви и чувствителни натури, просто се оказва, че жените освен да ги обичат ги и издържат. Станало е все по-масово това.

А жените е нормално да търсят финансово стабилен мъж, защото 2-3 деца и ей ти 10 години майчинство. Например. А и да не е толкова майчинството е непредвидимо, трябва сигурност.

Желая ти успех.

Даже ще ти дам едно рамо със съвети от специалисти:

5 психологически трика, с които ще накарате един мъж да се влюби във вас

https://www.vesti.bg/lyubopitno/5-psihologicheski-trika-s-koito- … i-vyv-vas-6212794

# 1 340
Значи,  кафе на първа среща им се свиди да платят, ама иначе били потрошили пари и нерви по жените.
А някой нея пита ли я колко нерви и време е потрошила?
Защото пари се изкарват, ама времето няма кой да ти го върне.

# 1 341
Бънди, имам чувството, че забравяш, че  жените в темата са между 35-50 години и по мои впечатления добре реализирани. Та да, може и да са топ мацки. Във всеки случай да им пробутваш вестникарски съвети е малко наивно.

# 1 342
Не знам,  аз не съм топ мацка, нито имам милиони и яхта, но и аз имам претенции за човешко отношение към себе си и за любов.
Интересно ми стана това,  което Крис каза, че отлага сексът с жена си, защото и утре ще е там - моята връзка е 7 годишна, но това не го правя.
Предполагам има значение темперамента на участниците,  има хора с ниско либидо, но на мястото на жената на Крис не бих се чувствала добре.
Когато говори за нея имам усещането,  че говори за удобен диван.
Сега, ако и нея тънката част не я вълнува особено, може удобството да й е символ на любов, знам ли.

# 1 343
  • София
Хем не искате жената да се интересува от парите ви, хем не искате да участвате наравно в домакинство и гледане на деца, за да може да и тя да изкарва пари и да бъде независима от вашите Thinking Е много искате Laughing А тази, която ви е длъжна срещу парите, които харчите по нея, си има друго название Wink

# 1 344
Интересно ми стана това,  което Крис каза, че отлага сексът с жена си, защото и утре ще е там - моята връзка е 7 годишна, но това не го правя.
Всеки ден правите любов с мъжа ти? Браво, ако е тъй.
7*365=2,555 - но щом и 2,556-тия път го очакваш със същото нетърпение, вие наистина сте пример за влюбена двойка.

# 1 345
  • По света и у нас
Как те обича мъжа май най много зависи от годините МУ, а не чак толкова от годините МИ.

На 20 наистина са най-сладки, влюбват се като в розови облачета, обичат, ревнуват, сърцето си дават и така нататък.

На 30 вече имат кариерно самочувствие и там по-скоро искат да те очароват с това колко са специални те, колко са оправни, как могат всичко каквото си пожелаят и ти ще си тяхната кралица, императрица. Гледат да те заслепят направо.

Като станат на 40- там вече са изгубили илюзиите за идеалите, знаят че още са млади и вкусни, но започва малко да ги удря реалността. Вече започват по-премерено,  не обещават много, не правят необмислени ходове, искат да се договарят с теб. Въртят се някакви преговори и пазарлъци, той се е фокусирал да си получи неговото и да му го дадеш и да се съобразиш с него както на него най му е удобно.

На 50 вече - мъжете се интересуват единствено от себе си и как с минимални усилия да получи максимална полза.

Мисля че жените вървят през същата прогресия. Ето последния ми л. беше на 35, ми човека беше толкова ентусиазиран, искал да пътува да сме правили пътешествие романтично —- аз си викам ( къде беше ти когато и аз исках това? Сега нито ми се пътува, нито ми се участва в прохождаща стандартна връзка, където да си запознаваме роднините - ужас).

Никога не съм ходила с женени мъже, но към днешна дата си мисля, че този тип връзка може и да се окаже най-точната за мен. Да му взимам любовта, а да оставям жена му да му събира чорапите, може и да не е чак толкова лоша схема.
Просто не ми се занимава.

# 1 346
Ако се следва логиката на Крис, днес ще спя при любовницата, с жена ми мога и утре Simple Smile То е по на далавера да си любовница, все си с предимство.

# 1 347
Нищо странно не виждам. Най-много секс се прави като сте само гаджета. Тогава всеки път като се видите правите секс (че и по няколко пъти).
След туй когато мъж ти/жена ти си е в леглото всеки ден и знаеш, че и утре ще е там, и вдругиден, закъде да бързаш?
Така че ако целта ми е било просто да правя много секс, едва ли щях да се женя и да имам деца и всякакъв род семейни задачи и грижи, а просто да си имам гадже (или три) и да си правя секс колкото ми душа иска.

# 1 348
  • София
Никога мотивът ми да правя секс не е бил, че утре може да няма с кого Flushed Не отлагам секса с мъжа ми, защото го искам сега, а не защото утре няма да си е пак вкъщи.

# 1 349
А, утешавай се ти.
Ти като си с ниско либидо и си мислиш, че и другите мъже са така.
Няма да коментирам честота и брой (за сериозните си връзки), че на мъжете тук хептен ще им спихне ... портфейла.
Има различни мъже. При някои не важи гадже, жена, брак. Те са си потентни всеки ден. Но да кажем е до либидо.

Общи условия

Активация на акаунт