Как обичат мъжете?

• 55 724
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Обран бостан ;)
Това за използването съм го чувал основно от жени.
Няма значение колко нерви, кинти и време си потрошил. Легнете ли си - значи си я използвал. Демек, на нея и било зле, само ти си си правил кефа. Wink

Елиф:

Стига с това кисело грозде. Дженифър Анистън е кисело грозде, ама дорде е кисело, току го изкълват гаргите.
Апропо -наскоро четох някаква статия в Лайфстайл-нещоси за Анистън, омръзнало и да е сама, ама нямало свестни мъже. Ще я потърся, да видите що е истинска драма. Wink

# 1 321
  • София

Ако някой каже, че не обичал жена си така бурно както преди 15-20 години и не бързал да се прибере да прави секс с нея както тогава, ами се чувства спокоен да го остави и за утре, понеже така или иначе всеки ден я вижда - и хоп, тя вече става необичана и нежелана.

Между другото, от моите баби и дядовци, едни се бяха събрали по любов и се обичаха до последно, другите ги бяха събрали, и до последно се мразеха. Та тези романтични представи за стабилните връзки едно време са само в нечие въображение, но не и в практиката.
Но забрави да кажеш защо насила са ги събрали с човек, който не обичат - прародителите ти не са си обичали децата ли, и са искали нарочно да ги направят нещастни?
Както и да е, няколко анекдотични примера нищо не доказват, примери могат да се намерят за всяко твърдение. Човек винаги започва с добри намерения, а дали ще се получи или не зависи от хиляда неща. Колко пък бракове, започнали с бурна любов, свършват с раздяла или даже по-лошо - с омраза, с насилие, със съд, с разправии за деца и за какво ли не.

Крис, явно съм доста различен темперамент от теб, но никога в твоите писания за жена ти не съм усетила любов, или обич дори, топлота, емоция... Нека всеки обича според неговото си разбиране, нищо не казвам. Но аз с такова впечатление оставам, пък било то (дано) и грешно.

За родителите на моите баби и дядовци не мога да кажа, дали са ги обичали. Има и такива, които не обичат. Има такива, които са живели нещастно и се опитват да прехвърлят същото на поколенията след тях. Други времена са били едно време, личното щастие не е било ценност. Затова и са били толкова заети с другите хора. На дядо ми направили проблем, че се оженил преди по-големия с брат, преженил го бил. Държали се ужасно с баба ми. Толкова за едновремешните родители. Той си я взел, махнали се, заедно си построили къща. Обичаха се. Като има обич, нещата са много различни.

# 1 322
Като се изчерпат аргументите и се намества популярни личности.
Дреме ми на мен за Анистън. Тя с тази банкова сметка сама няма да остане.
И аз не се оплаквам, макар да не съм богата.
//
Бънди, ще ти пратя токсичния бивш да си хортувате – той е баш по твойта тема – използван и неразбран.
//
Бояна, разсмя ме. В десетката.

# 1 323
  • Далечният изток
Това за използването съм го чувал основно от жени.
Няма значение колко нерви, кинти и време си потрошил. Легнете ли си - значи си я използвал. Демек, на нея и било зле, само ти си си правил кефа. Wink

Къде ги срещате тия жени, бе братче?!
Тук колко жени пишат, ти такива теории прочете ли от някоя жена? Само ти ги ..... дрънкаш такива тука...
Нерви и кинти потрошил... Нали не плащате нищо подир жени, кви кинти?!
И е напълно възможно на нея да ѝ е било зле, а ти да си си направил кефа. Ако не знаеш как да ѝ направиш нейния кеф...

# 1 324
Е, всеки зарязан мъж е използван, обран и онеправдан, от  някоя меркантилна кучка.😆

# 1 325
  • София
За баланс ще кажа, че вече пък всеки мъж стана нарцисист. Поддържам тема за психопати и нарцисисти, и вече всяка втора, която са я зарязали първо идва там. Пък повечето хора са нормални, дори когато не играят по свирката на друг, или са особени, или нещо не се е получило. Няма нужда всяка връзка да завършва с диагнози и присъди.

# 1 326
  • София
а
Жените не можем да обичаме, можем само да използваме. Така излиза тука, никой мъж не каза до сега, абе жена ми ме обича, това и това прави за мене, така и така ме кара да се чувствам. Ама си стоят с женитеде, харесва им да бъдат използвани:)))
И като знам българката каква всеотдайна слугиня е, направо сме от първите използвачки тук. То не случайно случаите на български мъж задомил се със западна жена са в рамките на статистическата грешка. Кой ще се прецака да гледа наравно и деца, и домакинство и прочее.
Тук там се хващат с азиатки, ама те са по-послушни и работливи.

# 1 327
Избирателен слух, Бънди Wink
И аз не бях чувала, че жените основно се интересуват от парите на мъжа, предполагам защото в приятелската ми среда други теми се обсъждат. Съпротивата срещу почерпка от мъжа пак е тукашна особеност. В реалността трябва да се бия с мъжете, за да платя аз кафето или вечерята. Не се бия щото съм дама, а и ще загубя, но намирам начин да върна комплимента. Win-win.

# 1 328
Жените не можем да обичаме, можем само да използваме.
Те обичат, ама до време (ето един пример), след това почват да обичат следващия, а предишният се чувства използван:
Ето пример от моя живот. РАзделих се с ученическата си любов, с малко дете на 3 бях. По моя инициатива и желание.

@Лъвица - обичам я, ама постоянно да си го повтаряме ли, то ще стане като жената на Бай Иван от вица:
Скрит текст:
Кара Бай Иван каруцата от полето, а отзад се вози жена му. По едно време казала:
- Иване, кажи ми, чи ма обичаш!
- Обичам та, ма (без да се обръща).
След малко пак - Иване, кажи ми моля ти се пак, чи ма обичаш.
- Абе обичам та, ма.
След малко - Ох, Иване, пак ми го кажи, моля та, кажи ми чи ма обичаш!
Бай Иван вече се обърнал и като я погледнал, казал строго "Я стани от чувала с краставиците, че...."

# 1 329
  • Обран бостан ;)
Е, тук пишат топ, на топа мацки. И търсят само любов, нищо друго не им трябва.

Банковата сметка на жената не влияе на мераците на мъжете. Не съм чул или прочел мъж да търси жена с пари, виж обратното Wink

Скрит текст:
Ето я статията:

https://www.lifeandstylemag.com/posts/jennifer-aniston-is-tired- … le-after-6-years/

Привличала "червените флагове" милата. Тя смята, че това е лош късмет. Ами да. Да се родиш красива, да си богата и известна, да си била съпруга на Брад Пит, по-лош късмет от това, здраве му кажи. Wink

# 1 330
  • София
Е, тук пишат топ, на топа мацки. И търсят само любов, нищо друго не им трябва.

Банковата сметка на жената не влияе на мераците на мъжете. Не съм чул или прочел мъж да търси жена с пари, виж обратното Wink

Скрит текст:
Ето я статията:

https://www.lifeandstylemag.com/posts/jennifer-aniston-is-tired- … le-after-6-years/

Привличала "червените флагове" милата. Тя смята, че това е лош късмет. Ами да. Да се родиш красива, да си богата и известна, да си била съпруга на Брад Пит, по-лош късмет от това, здраве му кажи. Wink
Те мъжете, които търсят пари не си го казват,, те са влюбчиви и чувствителни натури, просто се оказва, че жените освен да ги обичат ги и издържат. Станало е все по-масово това.

А жените е нормално да търсят финансово стабилен мъж, защото 2-3 деца и ей ти 10 години майчинство. Например. А и да не е толкова майчинството е непредвидимо, трябва сигурност.

# 1 331
  • София
Брей, златотърсачки сме били?
Ти злато имаш ли?
Щото повечето мъже и едно жилище като хората нямат.

# 1 332
Някои май верно са с ограничен умствен капацитет.
Разбира се, че ще спре да обича всеки нормален човек, ако не се чувства обичан, предаден е, изчерпан, изморен от другия, от компромиси. Връзката се носи от двамата.
А и се променяме през годините като хора. Пораснала съм.
Не съм останала с акъла си на 15. И това е ок.

# 1 333
  • София
Тукашните мъже - господ да ни пази от вашата любов Mr. Green

# 1 334
Значи да стоиш във връзка без любов не е използване, но да си тръгнеш, защото липсва любов, е използване. После женската логика била трудна за разбиране???

Общи условия

Активация на акаунт