Как обичат мъжете?

• 55 673
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 275
Любовта не е конкурс и ако някога реша да живея с мъж отново, в което се съмнявам, той може да не е толкова съвършен, но пък да се обичаме наистина.
...Като си хване пътя пак не виждам много поводи да си събирам мръсните чорапи с мъж.
Респект към начина ти на живот, имаш си право на него и на решенията си.
Обаче не е безпристрастно жена, която е решила (едва ли не) повече да не живее с мъж, да казва как така жена му на еди-кой си още го трае вместо да го зареже. Ми що да не - хората имат различни приоритети. А вие се възмущавате тука групово на приоритите на хора, които сами са ги избрали...

# 1 276
Никой не ти се възмущава. Радваме ти се даже, че си семеен типаж.
Само ни е малко тъжно, че звучиш нещастно и вяло такова едно. Като здравословна манджа без глутен и месо.

# 1 277
  • София
Любовта не е конкурс и ако някога реша да живея с мъж отново, в което се съмнявам, той може да не е толкова съвършен, но пък да се обичаме наистина.
...Като си хване пътя пак не виждам много поводи да си събирам мръсните чорапи с мъж.
Респект към начина ти на живот, имаш си право на него и на решенията си.
Обаче не е безпристрастно жена, която е решила (едва ли не) повече да не живее с мъж, да казва как така жена му на еди-кой си още го трае вместо да го зареже. Ми що да не - хората имат различни приоритети. А вие се възмущавате тука групово на приоритите на хора, които сами са ги избрали...

Никога не съм казвала на жена да зарязва мъжа си нито тук, нито в живота. Напротив. Всеки път казвам, че ако ще се развежда човек трябва да си представи, че завинаги ще е сам и това да му се струва по-доброят вариант, защото е напълно възможно да стане точно така.
Семействата е хубаво да се пазят. Направих всичко, за да запазя моето, нека не ти звучи по друг начин. Всичко направих, а аз имам много голям капацитет и това всичко е много. Та явно ме бъркаш с някой друг тук.

# 1 278
Завиждат ти, Базила за вечерята и приятното време с младия момък

И оттам блабла че как можело така да си независима, вяроятно било комплекси
Блаблабла…

# 1 279
Хейзъл, не съм разбрала. Кои?
//
Една жена може да е независима и във връзка. Това няма общо. Въпрос на нагласи, характер, начин на мислене.
За разлика от Бояна, макар да сме в сходно положение, аз бих се събрала отново да живея с мъж. И вероятно така ще стане в един момент като попадна на подходящия за мен.
Важното е да се чувства човек щастлив и добре в кожата си. И да не робува на предразсъдъци. Женен = щастлив/успешен. Сам/разведен = нещастен/неуспешен.
Всички преминаваме постоянно през различни етапи. Някои сме по-смели и готови на промени. Други са по-страхливи и предпочитат познатото. Лошо няма, ако се чувстват добре и удовлетворени.

# 1 280
  • София
Не съм се клела, че няма да заживея с мъж, просто не ми се струва много вероятно, но пък не е невъзможно. Ясно е, че проектите със семейство няма да са на дневен ред, другото няма какво да се мисли без повод

# 1 281
Кажете, как ви обичат мъжете?
И има ли разлика в начина, когато сте били на различна възраст:14, 24,34,40+

# 1 282
Не, зависи от мъжете. Всеки обича по неговия си начин. Аз съм си аз. Все още.

# 1 283
Ааа, много е важно един мъж да те обича по начин, който разбира дадената жена. Иначе, кел файда от тая обич.

# 1 284
  • София
Аз съм от рационалните, но в същото време съм темпераментна, страстна, кръвта ми кипи и не мога да си представя да живея удобния, съквартирантски живот, който описва Крис. Да, млади сме още и връзката ни е от няколко години, не десетилетия, сигурно има време да се поизхаби, но вярвам, че е до какъв човек си, защо си се събрал с другия и както си го направите. Аз съм се събрала по любов, не от практичност, а мисленето ми е такова, че мога да изпитвам страст дълго и към един човек, не ми трябва нов субект за да ме стимулира. Единствено ми остава това мислене да е взаимно, ако не - ето тук идва рационалното и практичното при мен - животът продължава, аз също. Не бих се примирила да съм нежелана и необичана, просто позабравена, но удобна мебел от интериора на нечий живот.

Между другото, от моите баби и дядовци, едни се бяха събрали по любов и се обичаха до последно, другите ги бяха събрали, и до последно се мразеха. Та тези романтични представи за стабилните връзки едно време са само в нечие въображение, но не и в практиката.

# 1 285
Ааа, много е важно един мъж да те обича по начин, който разбира дадената жена. Иначе, кел файда от тая обич.
А пък човек, в случая жената, не е константа. Пораства, променя се, така че отговорът ми е: да, има разлика.

# 1 286
Да очакваш някой да те обича по начинът, който ти искаш или очакваш, е детинско. Всеки обича и показва любов по свой начин. Ако си паснат изразите ви/експресиите ви – бум. Ако ли не – разкол.

# 1 287
Бази, ти каза същото, но с други думи.

# 1 288
Няма разлика при мен на 14+, 30 + и т.н., търсили са ме, чакали са ме,  чувствала съм се обичана. Сега при последната ми връзка все още си се къпем заедно, и ако не, това е защото съм била на спорт и там съм се къпала. Сега като се замисля сама не съм си взимала душ от години Simple Smile)) все някъде с някой:)

# 1 289
  • Далечният изток
Предлагам да четем с разбиране!
Ако не ти се удава, няма смисъл...

Някой и друг аргумент от ваша страна също няма да е излишен и би направил спора по-продуктивен.
Какъв спор?! Аз с никого не споря тук. Изразявам мнение, че не съм съгласна с твоето мнение. Казах защо. С аргументи. Ти не ме разбра. Ем сори... Анализи от типа какво е искал да каже авторът няма да правя.

Общи условия

Активация на акаунт