Как обичат мъжете?

• 55 713
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
В съда са изложени причини за развода.
А моето дете лично и доброволно дойде при мен.
Крис, наизуст си говориш.

На мен предното местене ми беше в същия квартал и не съм го усетила - по 2, по 3 торби.
Обаче тоя път ми се взе акъла!

# 1 306
По-често мъжете натрапват с лекота нови жени на децата си след раздяла/развод..дори им натрапват не рядко и 'чужди' деца, тези на жената, с която са се събрали да живеят..
Жените сякаш са по-разумни в това отношение и по-задълбочено преценяват дали и кога да запознават детето с нов партньор..
Аз не бих запознала детето ми с партньор, освен, ако не реша да заживеем заедно с него, което може и въобще да не се случи..
За местенето зависи от човека, но иначе не е толкова сложно и страшно.. лошото е като се местиш с дете, сменяш град и т.н. защото детето се чувства с отнето право на избор къде да живее и го откъсваш от среда, в която вече се е адаптирало..

# 1 307
Това е разликата, да. В начина на мислене.
Нов татко не му намирам на детето. То си има един татко.
Не е карано да нарича друг човек татко или да му се вменява нов такъв. Това е безумие и не разбирам хората, които го правят.
Когато е станало на възраст да разбира, е говорено с него. Обяснява му се. Говори се постоянно. Децата са много по-адаптивни от нас.
Детето ми сега общува и е в отлични отношения и с биологичния си баща, и с доведения. Въпрос на цивилизованост и интелект е.
Питан е таткото, как да не, нали имаме общо дете – седнах и по мъжки му обясних как стоят нещата за мен. След 2 години размисъл от моя страна дали да се разделим. Така че – двете страни имат участие винаги. Това че той отхвърли реалността и истината, която му споделих, и реагира експресивно, е друга тема. Психолозите ще кажат.

# 1 308
  • София
И аз съм така. Изчаквам да видя такъв етап на връзката, в който и двамата да пожелаем да живеем заедно и тогава бих поканила някой мъж вкъщи, при детето. Засега няма такава връзка.

# 1 309
  • Обран бостан ;)
Щоо, бурната любов изключва бурен секс ли?
Че вие откъде знаете? Нали не ползвате.Wink
//

Бурната любов включва бурен секс, обратното не е така, но повечето жени смятат, че е.
Именно от там идва заблуждението на по-засуканите жни, че е много лесно да намериш мъж, който да те обича. Wink

# 1 310
А, бъркаш се, аз не търся, те ме намират.
Аз им викам, искам само секс, бе. Те – не бе, ти си жена за обичане. Айде, разбери ги мъжете.
//
Извън лигавенето. Това е типичен газлайт маниер: ти никога няма да намериш мъж, който да те обича като мен.
Дооообре. Simple Smile

# 1 311
Е ти поне си родила само от първия. А ако раждаш от всеки от тези:
Ето пример от моя живот. РАзделих се с ученическата си любов, с малко дете на 3 бях. По моя инициатива и желание...
После дойде и новият мъж. Който се пренесе да живее при мен...
Същата гимнастика я направих преди няколко години с пораснало дете.

Поне след години на децата ще им е весело на семейни събирания. "Ти кой беше?" - "Ами аз съм ти доведения брат от втората жена на третия мъж на майка ти".

# 1 312
Не ти разбирам посоката на мисълта.
Това какво общо има с избора на всеки да има или няма, и колко деца да има?
Това някакъв неписан морален кодекс на неудовлетворените ли е? Simple Smile Да си завързан за един партньор и да имаш деца само от него?

# 1 313
Това и аз съм го чувала от мъже,че няма да намериш друг, който да те обича така.
Но, фактите в реалния живот говорят друго. След, като си се разделил с тоя човек, явно не те е обичал и давал това,  от което имаш нужда. Но, да живееш в компромисни отношения, без елементарно уважение, разбирателство, дори близост и секс, не го разбирам.
Но, всички сме различни.

# 1 314
  • Далечният изток
Няколко доведени бащи ли имаш, че толкова ти е болна тази тема?
Кой от когото си иска да ражда, теб какво те бърка?

# 1 315
Всичките специалисти по "засукани жени" тук били. А може и по киселото грозде.
Мъжете не трябва ли да се вълнуват дали те ще срещнат жени, които ще ги обичат, а няма да ги ползват целево: банкомат и оплодител?

# 1 316
Някои живеят на принципа – страх лозе пази.
Но така да им се допива вино понякога. Joy

# 1 317
Жените не можем да обичаме, можем само да използваме. Така излиза тука, никой мъж не каза до сега, абе жена ми ме обича, това и това прави за мене, така и така ме кара да се чувствам. Ама си стоят с жените де, харесва им да бъдат използвани:)))

# 1 318
  • София
а
Жените не можем да обичаме, можем само да използваме. Така излиза тука, никой мъж не каза до сега, абе жена ми ме обича, това и това прави за мене, така и така ме кара да се чувствам. Ама си стоят с женитеде, харесва им да бъдат използвани:)))
И като знам българката каква всеотдайна слугиня е, направо сме от първите използвачки тук. То не случайно случаите на български мъж задомил се със западна жена са в рамките на статистическата грешка. Кой ще се прецака да гледа наравно и деца, и домакинство и прочее.

# 1 319
  • Плевен
Аз не съм казал, че не може, а че не добре за всички замесени - особено за някои от тях.
Мъжът не го питаш като го напускаш, нито в съда те питат защо - едно време се е питало бие ли те, пиянства ли, изневерява ли, а сега викат твое си право, омръзнал ти е, на добър час!
Обаче детето пита ли го някой - може пък то да си е свикнало и да иска да живее и с баща си? Но ти му намираш нов "татко", който идва да живее с него и изкарва няколко години, а след това и още един.
Кой ти каза ,че не ги питат?След като имат навършени 10 години ги изслушват в съда, в присъствието на двамата адвокати,социален работник и вещо лице/обикновено психолог/.
Моите останаха при баща си/защо и как е друга тема/.Не съм си мислила ,да им търся друг баща.И много пъти се опитвах да обясня,че всеки от нас може да си има човек до себе си но никой няма да им стане майка и баща те си имат.
Това с местененто съм го играла много пъти като студентка,беше ми дошло до гуша постоянно с торби и кашони.Преди 4 години ми беше последното местене от единия край на града до другия, уж нямах много багаж и накрая мъжът ми вика:"Абе , жена, как успя да го събереш за три месеца всичкото това?"
Да бе и аз щях да умра от глад,нямаше къде да ида ако се разведа, пък нито  от глад умрях нито на улицата останах. Обичат ме да усещам го и съм в мир със себе си към този момент.

Общи условия

Активация на акаунт