Как обичат мъжете?

• 55 557
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 395
Ми, точно като изнурена домакиня звучи, оправдания, оправдания.

Викаш, толкова мрънка Simple Smile ахахахх че накрая ще вземеш да му решиш проблема.
Ще изчакам, ако сработи почвам и аз да мрънкам.

Полезен е форума.
Открих две много важни неща:
1. Трябва да си малко простак
2. Трябва да мрънкаш

# 1 396
По принцип конструктивното мрънкане е полезно. Като си недоволен и мрънкаш, но работиш по въпроса, в един момент решаваш проблема и ставаш доволен.

# 1 397
  • София
Конструктивно мрънкане няма.

Ронин, вярно ли това разбра? Дет се вика - успех желая Laughing

# 1 398
По принцип конструктивното мрънкане е полезно. Като си недоволен и мрънкаш, но работиш по въпроса, в един момент решаваш проблема и ставаш доволен.

Мрънкането убива любовта.
Проблеми има и ще има. Поставят се и се решават.
Но това постоянно мрънкане, е кофти.
Води до ...... а няма да дигам жената звънни.
Пак некви проблеми.

# 1 399
  • София
Аз от форума научих, че мъжете често се държат така, както обвиняват жените, че се държат Joy Мрънкането, включая.

Крис ми звучи на принципа, и без това нищо не е сигурно, поне да заложа на нещо, дето няма да съжалявам, ако го загубя. Къта си паричките, къта си емоциите, ей така за всеки случай, че Пешовци и фитнеси много. Атомосферата е тип - няма светлина в тунела, ама на тъмно по-добре, че на светло кой знае какво ще видя. И това е съществуване, ама не е моето. Винаги съм съжалявала повече за изпуснатите неща. Но на него ако му е добре, че и на жена му - пак казвам, лошо няма.

# 1 400
Хората са мрънкали, че ходят до външна тоалетна и малко по-малко тоалетната става вътрешна. Това ми беше мисълта, не онова фоново дуднене.

# 1 401
Ронин, грешка.
Простак в леглото.
Мъж мрънкало е антисекси.
--
Криско скоро ще го реанимираме.

# 1 402
  • Обран бостан ;)
Крис не ще обаче да коментира собствената си липса на тръпка
Освен ако писането в женски форум не се брои за такава компенсация

Интересно жена му знае ли какви ги пише тук

Интересно твоя дали знае Wink

Оххххх забравих, ток сте силни, независими жени, стъпили на вратовете на мъжете си и няма нужда да им давате отчет какво вършите от 7 до 24 часа. Wink

Крис не го мислете. Ако му падне ще бодне и няма да пуска тема за забранена лИбоФ Wink

# 1 403
Ронин, грешка.
Простак в леглото.
Мъж мрънкало е антисекси.
--
Криско скоро ще го реанимираме.
Водиш ли кратки семинари?
Как да съм простак в леглото.
Не съм сигурен, че схващам концепцията.

# 1 404
  • София
Крис не ще обаче да коментира собствената си липса на тръпка
Освен ако писането в женски форум не се брои за такава компенсация

Интересно жена му знае ли какви ги пише тук

Интересно твоя дали знае Wink

Оххххх забравих, ток сте силни, независими жени, стъпили на вратовете на мъжете си и няма нужда да им давате отчет какво вършите от 7 до 24 часа. Wink

Крис не го мислете. Ако му падне ще бодне и няма да пуска тема за забранена лИбоФ Wink

Това трябва да е повод за гордост ли?

Иначе аз се смятам за силна и независима жена, но не съм стъпила на врата на мъжа ми и не виждам нито причина да го правя, нито би ми доставило удоволствие.

# 1 405
Аз от форума научих, че мъжете често се държат така, както обвиняват жените, че се държат Joy Мрънкането, включая.

Крис ми звучи на принципа, и без това нищо не е сигурно, поне да заложа на нещо, дето няма да съжалявам, ако го загубя. Къта си паричките, къта си емоциите, ей така за всеки случай, че Пешовци и фитнеси много. Атомосферата е тип - няма светлина в тунела, ама на тъмно по-добре, че на светло кой знае какво ще видя. И това е съществуване, ама не е моето. Винаги съм съжалявала повече за изпуснатите неща. Но на него ако му е добре, че и на жена му - пак казвам, лошо няма.
Няма грешно/правилно
Може да си кажем мнението.
Всеки да си решава.
Да напуснеш дългогодишен партньор,  не е толкова просто.
Тука всеки е бърз със съвети.
Таков решени резонира на 100 места.
Деца,родители,приятели .... Не е само какво ти се иска. И не е страх. Малко от малко и за другите хора трябва да мислиш.

Едни познати се разделят. Имат 2 деца.
Целия процес е много грозен.
Познай кой страда най-много?

Въобще децата ако са teen, е доста тежко.

# 1 406
Обикновено грозните раздели с панаири са при хора, при които и връзката им е била грозен панаир. Не са единици децата на разведени родители, които сами са се надявали родителите им да се разведат и да има някакъв мир. Никой не се разделя, защото му е хубаво, още по-малко заради Пешо. Много риалитита явно се гледат.

# 1 407
Типът мислене....
Подобни хора са цял живот жертви.
Всяко разместване на статуквото и извън калъпи е неуспех и провал.
Съдби.

# 1 408
  • Плевен
Не знам децата дали са искали да се разведем, но аз исках.Той също, но никога няма да го признае защото е страхлив.Горкия той разведен в род на праведници живеещи в лицемерие.О
По отношение на секса, той изобщо отсъстваше след появата на малкото дете.Последните две години дори бяхме в различни спални. И да намерих си това, което ми липсва навън, и да не се гордея.Последните две години и то приключи. Обикновено мъжете е оплакват при нас аз съм се чудила как кара без това удоволствие.

# 1 409
Карал без това удоволствие 2 години, ама друг път.. просто не си разбрала за кръшкането му и за него това не е било причина да си разваля 'рахата'..

Общи условия

Активация на акаунт