Как обичат мъжете?

• 55 588
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 470
Бънди, не му личи.

# 1 471
Абе, Крис, ти сериозно си се филмирал, че жените само чакат най-малкия повод да се метнат на друг. Разбира се, че ще издържа няколко дни, и повече се е налагало, пък като няма как, и сама мога да си помогна.
Ами не пишеш консистентно, значи.
Нали каза, че в моя пример винаги би избрала секса - избора беше да речем между пиене на бира с някой, когото не съм виждал от месец или секс с жена ми. Тъй като сексът с жена ми може и да почака до утре, а другото може чак след месец пак да е възможно.
Значи ти вероятно нищо друго не трябва да правиш, освен всеки ден секс с мъжа си.
А ако той иде да прави нещо друго за 2-3 дни, ще му се мусиш - защото ти предпочиташ секса.

# 1 472
  • Обран бостан ;)
Аха, аз се чудя що изчезна смилянския боб от пазарите Wink

Иначе, тихите води - знаете.

# 1 473
Няма да му се муси.
Защото не е с 1 мозъчна клетка.
Но да предпочетеш бира с братлетата вместо секс с жена си не е добре работата.
И двете неща си трябват.
Последният беше обратно на теб - аз го гоня да излиза с аверчета, той ми се лепнал за дупето. И това не е тамън. Баланс си трябва.

# 1 474
Тя си знае ще му се муси ли.
Не я познавам, имам за база само това:
А колкото до твоя сценарий, избирам секса Joy Ама аз винаги избирам секса. Може би наистина е въпрос на либидо.
Ако ти предпочиташ едно, но се налага да се задоволиш с друго, колко време ще си доволна преди да почнеш да се мусиш?

# 1 475
Ако ти се пие бира с приятел и ти се прави секс с жена ти, просто взимаш у вас приятеля ти и правите тройка. Така няма ощетени.

# 1 476
Правите секс и после отивате на бири. Кеф ви заедно, кеф поотделно.

# 1 477
  • Обран бостан ;)
Последният беше обратно на теб - аз го гоня да излиза с аверчета, той ми се лепнал за дупето. И това не е тамън. Баланс си трябва.

Марш да пиеш бе !
Ааааа, ни щъ. Искам та и-ъ Trollface

К'ви  жени има ей. Wink

# 1 478
Бирата е просто пример, има доста други работи, които ние с жена ми правим отделно един от друг, и никой не се отказва от тях, за да се прибере в къщи та да тръшне партньора на леглото.
Не разбирам закъде е това бързане - нали той и утре ще е там?
Предполагам на Лъвицата е защото всичките й гаджета все са (сравнително) пресни. След 15 години ако е все още с този ми е любопитно да дойде и да напише пак ли така бърза, за да прави секс с него всеки ден, вместо да разнообрази деня си с нещо друго.

# 1 479
И трите, дядо попе, и трите ( двете).. От кога бирата с приятел изключва секса като се прибереш, освен ако не е по малките часове?
Пък наистина като го правиш всеки ден, и да пропуснеш някой ден не е голяма загуба

# 1 480
За лъвица не знам,  ама я кажи, на коя година се очаква тотално да ми умре либидото,  което толкова години не е умряло.

# 1 481
  • Обран бостан ;)
И трите, дядо попе, и трите ( двете).. От кога бирата с приятел изключва секса като се прибереш, освен ако не е по малките часове?
Пък наистина като го правиш всеки ден, и да пропуснеш някой ден не е голяма загуба

Всеки ден не е ОК. В един момент се превръща в работа.

Относно либидото - либидото, поне моето, много се влияе от обекта. Има обекти, които не ми вдигат либидото, ама има и такива дето, сещ' се Wink

# 1 482
Твоето либидо може да е така.
На някои хора е високо на общо основание, а когато има интересен субект, особено ако е нов, става до небето.
Важното е човек с високо либидо да не се събира с такъв с ниско, защото това си е чисто мъчение.

# 1 483
Мисля, че колегата отговори от името на повечето мъже.
Ако питаш дали ми се прави секс всеки ден - ми прави ми се, ако имаше някоя нова и ако бях ерген, щях да правя. И ако през туй време ме викат на бира, на шах, на мач, на ски, или на риба - щях да кажа плюл съм ти на рибата и да тичам за секса.
Съвсем друго е, когато сексът е със собствената жена, с която си го правил вече 2,556 пъти - може да е удоволетворяващ, но няма чувство на неотложност. Като не е днеска, ще е утре.
Това не значи, че ми е неприятно или досадно. Ако тя каже "искам Х пъти в седмицата да се прави секс" ще й отвърна и ще се съобразя с нея - ама и тя не казва. Иска си когато се присети - предполагам и за нея е като за мене.

# 1 484
  • Обран бостан ;)
"искам Х пъти в седмицата да се прави секс" ще й отвърна и ще се съобразя с нея - ама и тя не казва. Иска си когато се присети - предполагам и за нея е като за мене.

Знаеш ли как да накараш една жена да ти прави м**т всеки ден ?
Като я убедиш, че така се отслабва.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт