Как обичат мъжете?

• 55 379
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Обран бостан ;)
Когато феминизмът постигне заветната си цел на жените да плащат колкото и на мъжете (аз мисля, че вече я е постигнал, ама това е друга тема) отде ще се вземе за всяка жена мъж, който изкарва повече? Еднакво как да е, ама повече?

Ще дойде времето на милиардерските хареми. Trollface

Бънди, жена ти повече ли взема от теб? И не се комплексираш викаш? Добре ти е така?
Че аз по-добре с жена да се събера, ако като жена вземам и повече от мъжа. Играла съм я тази игра. Мерсаж. Не само, че няма да се комплексирам, но и ми е задължително да изкарва повече от мен. Срама нямам. :>

Ама и жената с която се събереш (доколкото разбрах) не трябва да е "обран бостан" или ...

Сложна работа е т'ва любовта на жената ей.

Ей го бай ти Кийдис. Зе си младата сливка и не му пука комплексира ли се момето или не. Wink

# 1 561
  • Далечният изток
Значи нямаш проблем. Вземай младата слива и си ти. Няма да е комплексирана, ще е доволна на трохите, които ще ѝ подаваш от време на време, или пък въобще я дръж без пари, и готово. Къде ще я намериш чак толкова заблудена обаче....

# 1 562
  • София
Само не мога да разбера защо Бънди веднага свали летвата "жената е обран бостан'?
Ами ако летвата е малко по-висока от бостана/земята? От типа на "жената има жилище и работа"?
Ще се сецнете ли да я достигнете?

# 1 563
А, сакън, взимала съм ги по любов. Те сами са се скапвали, ако взимат по-малко. Затова, предпочитам уверен в себе си и спокоен с финансите си мъж.
Никоя жена тук не посочи в критериите си "пари", но вие пак продължавате да натягате с тези пари и черпене.
Зор та зор да се натикат жените във вашите калъпи, та да сте си спокойни.
Ами, не може бе.
Нито сме феминистки, нито хомосексуалистки. Иска ви се. Удобно е, но не би. Grin

# 1 564
Само не мога да разбера защо Бънди веднага свали летвата "жената е обран бостан'?
Ами ако летвата е малко по-висока от бостана/земята? От типа на "жената има жилище и работа"?
Ще се сецнете ли да я достигнете?
Работа всеки пълнолетен човек трябва да има, иначе е мързеливец, а такива никой не обича (и от двата пола). Не е нещо повод за хвалба.
Но жилище не разбирам защо трябва да имат и двамата - нали ако ще се вземат ще живеят двамата в едно? Може в това на мъжа, може в на жената, може общо да купят, а може и под наем (както голяма част от хората по света живеят).

# 1 565
  • София
Хващаш се за думата. Просто дадох някакъв пример какво може да има една жена, за да не е "обран бостан". И да, много жени притежават някакъв жизнен минимум като образование, работа, място където живеят, някой лев за дрешки и екскурзии. Нищо особено, но не са голи и боси, тръгнали да търсят "златния принц".

# 1 566
Когато феминизмът постигне заветната си цел на жените да плащат колкото и на мъжете (аз мисля, че вече я е постигнал, ама това е друга тема) отде ще се вземе за всяка жена мъж, който изкарва повече? Еднакво как да е, ама повече?
Заветната цел на феминизма е свобода и равни права. Натам вече всеки си решава дали ще ги използва.
Както например всеки мъж има право на висше образование, но не е задължително да го изкара, така и за всичко друго - и за мъжете, и за жените. Т.е. винаги ще има хора, които не искат да използват правата си. Винаги ще има жени, които предпочитат да са зависими и са си чудесни семейства с човек, който смята, че мъжът носи парите, а жената е родена, за да го обслужва и изпълнява. Феминизмът нищо няма да промени в отношенията на този тип двойки.

Просто хората не трябва да градят семейство с човек с различни разбирания и да очакват да ги обича, както те искат. А за да е възможно това, пак опираме до свободата на избора и на двамата, т.е. отново нещо, постигнато благодарение на феминизма.

Проблемът е по-скоро в емоционалните решения, базирани на първоначалните страсти, връзването на клишетата, че връзката се гради на компромиси и липсата на комуникация. После - ама той/тя се промени, не ме обича като в началото. Ами рядко е това. В повечето случаи не са се опознали достатъчно.

# 1 567
  • По света и у нас
Макар леко противоречиви, споделяте простички неща, които почти всеки мъж, пък бил той чичак от миналия век Wink, може да осигури.

Явно другаде е заровено кучето, че толкова жени се оплкават от липса на мъже.

Попита как искаме да ни обича той и ти казахме. А той какви качества трябва да има за да го заобичам аз е съвсем друга история драги….

# 1 568
  • Далечният изток
Понеже аз използвах фразата обран бостан, но имаше и допълнение към нея, а пък съфорумецът за пореден път чете някое женско мнение както дяволът евангелието, та явно трябва да доуточня.
Обран бостан е човек който няма нищо, няма пари, няма имоти. Аз като една много силно влюбена в него, може и да го издържам и да го приютя. Примерно. Но! Първо, човек без пари и без имущество съвсем сигурно е мързелив, некадърен, може би ако работи, то има някакви зависимости където му отиват парите. Е коя може да иска такъв мъж?! Даже и мъжете не си представят такъв мъж да има жена, нали?! Ми на мен такъв не ми трябва.
Второ, допълних към обрания бостан, че може да има претенции. Значи хем гол, хем нищо не е привнесъл в семейството, хем пък и държи да му се полага нещо от мен или ми държи сметка за моите пари....
Та, да, държа мъжът да има. Човек умен, работлив и амбициозен - има и пари.
Сега, мъжете питам, особено единия, дали станах по-ясна?!

# 1 569
Обран бостан е човек който няма нищо, няма пари, няма имоти. Аз като една много силно влюбена в него, може и да го издържам и да го приютя. Примерно. Но! Първо, човек без пари и без имущество съвсем сигурно е мързелив, некадърен, може би ако работи, то има някакви зависимости където му отиват парите. Е коя може да иска такъв мъж?! Даже и мъжете не си представят такъв мъж да има жена, нали?!
Ми тука не, ама американците си имат жени, пък половината пари нямат спестени - нямат и $1000. Имот може да имат, обикновено с големичка ипотека обаче.

Което не значи, че са загубеняци или мързеливи - просто живеят от заплата до заплата.
Даже капиталистите викат, че така били по-мотивирани хората да работят, а то иначе ако всеки има имоти и суха пара, никой няма да си дава зор да работи.

# 1 570
Сладкиш.
И как реши да пренасяш американската действителност тук?
Нищо общо нямаме с там.
Там, ако не си навързан с 87808 кредита, ипотеки, работа на 55 места, не можеш да си активираш дори здравната осигуровка.
И точно в САЩ има най-много отчаяни съпруги.

# 1 571
  • Далечният изток
Абе нали постоянно трябва да ни се напомня колко сме зле...

# 1 572
Никакви пари, не могат да компенсират отношението на мъжа, към вас. И с пари и без, ако не става, е все тая.
Разбирам, че за повечето е по- добре да реват в мерцедес, отколкото в трабанче, но когато  имаш достатъчно от всичко, някак не ти е там фокуса.
Та да и мъжете с по- малко доходи са мъже, но не всички, разбира се. Както има и големи комплексари с пари, имащи се за вся и всьо.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:23 от happy doc

# 1 573
  • София
Според мен, а и според хората най-ценният ресурс е времето. Аз търся мъж с повече свободно време, а това вече е лукс на луксовете.

# 1 574
  • Далечният изток
Еееее кой пък търси комплексари. С пари или без пари, те си му изплуват комплексите. Не искам комплексари. Не искам комплексари с пари. Обаче мъже без пари са още по-големи комплексари.
Даже не искам мъж като се замисля.
Щото си имам. Друг не ща Innocent

Общи условия

Активация на акаунт