Как обичат мъжете?

• 55 281
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 680
, освен ако не е много семпъл индивид.
Не можеш да си представиш колко хора са точно това. И мъже, и жени. И за тях е нормално ти да си надут, взискателен, високомерен. Всеки според капацитета си. Simple Smile
//
Списъци нямам. Но като не го усещам човека и ми действа натоварващо, какво да го правя бе, Джемсе. Simple Smile
Ако ме дразни ограниченост, липса на чувство за хумор (което ми импонира на мен), стърчащ косъм от носа, плюнка в ъгъла на устата, тесни рамене, мазна косица, липса на спонтанност, досадност и тънъ, какво да правя. Аз не съм виновна, че съм сензитивен и естет човек. Smiley
//
При мен шоуто не спира.
Днес имах интересен разговор с един, който е изчел мама си и тата си. Но смята, че е паднал ангел и как аз с мойта интуиция не съм го виждала това. Шах с пешката.

# 1 681
...
Мъжете са прости същества, каквото им е на сърцето, това им е на устата.
Това не важеше ли за глупаците?!

Като пишете, че не си казвате истинската професия, което между другото и на мен ми се е случвало спрямо много любопитен и питащ индивид, да ви питам пък друго.
Сега запознанствата щом започват онлайн, изкушавате ли се да се разкрасявате с там каквито апликации има за целта? Моя приятелка намери фб профила на мъж, с когото наскоро се запознала и си писали. Гледаме - ми той прилича на младия Рич от "Дързост и красота" Simple Smile))) Скролвайки няколко десетки картинки надолу, изведнъж изкача мъж с прошарени коси, по-едър, около 50-те. Явно и сред мъжете е плъзнала тази мода.

# 1 682
Мнем, аз крайно не одобрявам филтрите. И моите снимки никога не са с филтри. Ако видя мъж или жена с такива и директно ми се класира в една класация на неуверени и неискрени хора, които нямат вяра в себе си. Simple Smile Освен вкус.
То кат си убав, си убав.

# 1 683
Аз изглеждам като Григор Вачков, кога ходеше да краде булката за еврейчето в "Мъжки времена".
Още не е открит филтър за такива като нас.

# 1 684
Много харесвам мъже с прилично количество косми (по гърдите само, до корема, малко крака) без гръб и уши. Веждите може една вежда, коригира се лекичко. И бради. Харесвам си мъжки мъже.
Без косми са ми като пеленаци.

# 1 685
  • Далечният изток
Филтри твърдо не!
Натюр, натюр, натюрлих Grinning

# 1 686
Eгати, по гърдите може, по гърба не може !?!
Да ама тия по гърба по-лесно се отглеждат и по трудно се гледат Wink Без огледало. А ако ти е дебел вратът, и с огледало не е лесно.
Е тва точно са изисквания тип - кучета и котки може, а прасета - не може. Така ли ще я караме?

# 1 687
Иииууу косми по гърдите... Ииииууууу стигабеееее бляк... Тва все едно шкембе... Или шкембе с косми ааааааааааа Scream

# 1 688
Хаха а, не, точно това не значи. А мен си ме знаете, аз не си падам по чичаци. Joy

# 1 689
Космите да са проблемът.

# 1 690
Ракетата, ракетата е важна.
Остаи го космоса...

# 1 691
И аз така казвам: да ви имам проблема "косми"! То пък все едно е по-хубаво като се съблечете да установиш, че той е по-епилиран от теб.

# 1 692
  • София
И аз съм космо фен. Даже и по гърба ще преживея.

# 1 693
Само гледайте да не попаднете на някой да си бръсне и г**за, че там може да има и двойна употреба

# 1 694
Другия път като ме питат какъв съм - ще кажа космо-нафт.

Общи условия

Активация на акаунт