Как обичат мъжете?

• 55 216
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 710
Не мисля, че ще им се получи.
Липсата на образование не е проблем, но дребнавостта и желанието жените да го издържат са

# 1 711
Той се ебаваше за обрзованието. Simple Smile
Няма лошо да не ти харесва, щом се е запуснал апо една или друга причина. Но може и здравословно да е. Аз преди много ги хоках жените за външния вид. После тнякъде изскача, че или е на тежки хапове или страда от някакво заболяване. Така че, не бързам сега да съдя.
//
Никой не твърди, че някой е по-по-най.
Вие скачате да се защитавате и да придърпвате към ниското (и дебелото).
И аз не смятам да се срамувам, че съм това, което съм. Манджа за всяка уста има. Wink

# 1 712
Не, не се шегуваше за образованието, то си личи
Иначе откъде ще са тия пропуски в почти всичко

Иска за го черпят, иска да го издържат жени, това за мен е липса на възможности, която тръгва от липса на образование

# 1 713
Е, ако е така, ние не можем да сме отговорни за комплексите на всички. Smiley

# 1 714
  • София
Когато не си с основно образование, но по нищо не личи Joy

# 1 715
Ще ме накарате да повярвам, че наистина половинката ми ме харесва космат…

# 1 716
  • София
Различни жени, различни вкусове Wink Но все пак има разлика между косми върху мускули и косми върху шкембе Sweat Smile

# 1 717
  • Обран бостан ;)
Е, това с основното образование доста обяснява.
Никой не те напада, само ти даваме съвети. Дори това с училището - има възможност да наваксаш с образованието като частен ученик.
Мисля, че Бънди ще вземе присърце съвета, ако Бази се заеме с мисията "частен ученик". Мястото на уроците да си го доуточнят Simple Smile))

Естествено. Ако се навие да ми плаща мо'е а искарам ино средну. Wink
Щот съм  дребнаф и искъм да ма издържат.

# 1 718
  • София
Има и такива жени, които издържат мъже. Ама трябва да се поинтересуваш какво искат. Обикновено ще са по-възрастни от теб и ще искат да имаш яко тяло, да си приятна компания и да не знаеш много. Не е кой знае каква инвестиция, пък може да се отплати богато. Успех Relieved

# 1 719
Да не стане като онова меме, дето бабката казва на младежа да си избира колело, щото за мотор нищо не могъл да направи

# 1 720
На хубав мъж космите му не гледам.
Все мк е тая, честно.
Но ако е егоистичен и болно суетен, или още по-лошо - злобен, с или без косми не става.

# 1 721
Аз мъжа ми го обичам и с косми, ама усеща, че не ми е любимото. Това също са белези за любов - от една страна да си мълчиш за някои кусури, от друга - да се сещаш и сам.

Лъвица, много добре описа социалните роли. Няма жени, мъже, всичко е до пари, контрол и възраст.

# 1 722
Аз мъжа ми го обичам и с косми, ама усеща, че не ми е любимото. Това също са белези за любов - от една страна да си мълчиш за някои кусури, от друга - да се сещаш и сам.

Лъвица, много добре описа социалните роли. Няма жени, мъже, всичко е до пари, контрол и възраст.

Ясно. Всичко е театър. Само дето Шекспир ви е изпреварил с тая констатация. Че и Аристофан.

Да не стане като онова меме, дето бабката казва на младежа да си избира колело, щото за мотор нищо не могъл да направи

Това не е много ясно. Щото на сина ми колелото струва повече от моя мотор. Три пъти повече. И не е щото мотора ми е скапан Simple Smile

Е, това с основното образование доста обяснява.
Никой не те напада, само ти даваме съвети. Дори това с училището - има възможност да наваксаш с образованието като частен ученик.
Но сигурна бях, че нещо такова ще изскочи, сигурна бях. Пропуските в логиката, силната тревожност, неувереността, доста тръгва от неходенето на училище.
Какво нещо, толкова сериозни дефицити - и имало обяснение защо.

Писах вече в полит-темите - бе хич не ви се получава напоследък сарказма, на всичкознаещите и всичкоможещите защитнички на уж-либерално-уж-егалитарната идея. Вижте там, сменете пиарите ли, социалните роли ли, лайф-ко(у)човете ли, и аз не знам какво би могло да ви помогне.
Щото може и да има манджа за всяка уста, ама уста за всяка манджа - някак не съм сигурен.
Някои са убедени, че за всеки влак си имало пътници. Да ама за товарния Wink няма... Има товари. Багажи. Куфари.

# 1 723
  • София
И от влак до влак има разлика, и от пътници до пътници Wink И накрая кво, някой реве, че пътниците за Ориент експрес не искат да ги закара до гара Ботунец Joy

# 1 724
Какво сега?
Мъжете в темата необгрижени.
Вкусната храна е желана от всеки, но не всеки има сетивата и умението да ѝ се наслади.
А и както се оказа, е относително – за едни вкусна храна е бургер с картофки, за други изкусно приготвена пържола с картофено пюренце/ориз или зеленчуци.

Всеки има право на лош вкус.

Общи условия

Активация на акаунт