Как обичат мъжете?

• 55 216
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 725
Има и такива жени, които издържат мъже. Ама трябва да се поинтересуваш какво искат. Обикновено ще са по-възрастни от теб и ще искат да имаш яко тяло, да си приятна компания и да не знаеш много. Не е кой знае каква инвестиция, пък може да се отплати богато. Успех Relieved

Е то и с жените е така. Само с искане не става. Трябва да си млада, плодовита и красива, че да имаш претенции за "провайдър". Само дето ми се струва, че жените имаме по-реална самооценка за себе си от мъжете.
Аз отиваща към 40те с тиктакащ биологичен часовник няма как да хвана такъв мъж.
За мъжете важи същото, уви.

# 1 726
  • София
Ще ви се да е единствения, но не е
Много мъже на планетата обичат жените си
Не разбирате как така го правят, което е и същинската драма на тая тема.

Мъжете наистина обичат жените си и това никой не го е оспорвал. Драмата е в това, че някои дами са свикнали любовта да е като при тати - да се изразява в материално отношение, ама явно не е имало никакви чувства. Съответно се приема, че както тати, така и мъжете са длъжни да плащат и да осигуряват материални неща, за да показват любов. Няма страшно, ще ви научим да обичате така, както обича мнозинството хора! Няма да се цепите от колектива, я!

# 1 727
Ще ви се да е единствения, но не е
Много мъже на планетата обичат жените си
Не разбирате как така го правят, което е и същинската драма на тая тема.

Мъжете наистина обичат жените си и това никой не го е оспорвал. Драмата е в това, че някои дами са свикнали любовта да е като при тати - да се изразява в материално отношение, ама явно не е имало никакви чувства. Съответно се приема, че както тати, така и мъжете са длъжни да плащат и да осигуряват материални неща, за да показват любов. Няма страшно, ще ви научим да обичате така, както обича мнозинството хора! Няма да се цепите от колектива, я!

Ако си мъж и си провайдър ще имаш красива жена до себе си. Като не си провайдър си седиш сам или с 50 годишната леля Цеце с две деца от долният етаж. За нея вероятно няма да е проблем, че си безпаричен, но е напълно възможно на теб да не ти харесва факта, че не е млада и не е без деца. Човек не може да има всичко.
Ако искаш млада и красива жена ще си плащаш - в противен случай или правиш компромис или си седиш сам.

# 1 728
  • София
Въпрос: какво общо с любовта има думата "провайдър" /английската дума за доставчик/? Ако ми се прииска да снабдявам със стока Кауфланд, ще умувам дали ставам за "провайдър". 

# 1 729
Парите имат много общо с любовта Странна птица, защото както има една много хубава приказка:
"Когато парите свършат любовта излита през комина".
Деца само с любов не се гледат - трябват обувки, бебешки дрешки, после учебници и още и още.
Любов само не стига, ако не можете да си платите елементарните битови сметки.
Живях с един такъв "романтик", който обожаваше да прахосва общите ни пари за лични нужди. Е как с такъв човек да създадеш семейство като утре с бебето може да се окажеш на улицата? Ама е важно да не сме "меркантилни". Нали така?

# 1 730
  • София
Мине се, не мине... "прахосвали общи пари". За твоя бивш не знам и няма да го коментирам, ама тук милион пъти се повтори, че мъжете искат да се разпореждат със своето трудово възнаграждение така, както намерят за добре. Вас тия 20 лева или колкото там успеете да изядете на среща няма да ви бутнат! Все пак сте от бившата на Джеф Безос и нагоре в тоя форум!

# 1 731
Мине се, не мине... "прахосвали общи пари". За твоя бивш не знам и няма да го коментирам, ама тук милион пъти се повтори, че мъжете искат да се разпореждат със своето трудово възнаграждение така, както намерят за добре. Вас тия 20 лева или колкото там успеете да изядете на среща няма да ви бутнат! Все пак сте от бившата на Джеф Безос и нагоре в тоя форум!

А ти защо не си потърсиш жена, която ще си плати нейната половина? Има такива много, ама не хващат окото, нали така? Толкоз по темата. Все плеймейтки и красавици, за които нямате кинти са ви в главите.
За това жените във форума не сме ви виновни.

# 1 732
  • София
Пак ми слагат думи в устата, които не съм казвал /в случая писал/. Впрочем, колежките ти в темата разправяха, че всички жени искали мъжът да им плаща вечерята, а сега изведнъж пари трябвали само за плеймейтки и красавици. Моля, уточнете се по тоя въпрос /може и на лични/ и ме уведомете, когато излезете с единна позиция!

# 1 733
Колежките ми (пък и аз) сме отдавна във връзки/омъжени и пишем за неща от преди сто години.
Естествено, че като станеш на възраст с 1-2 деца ще трябва да занижиш критериите, ако не искаш да си умреш сама. И пак за голяма ваша изненада жените правят много повече компромиси от мъжете в това отношение.
Докато той - на 55 още живеещ с майка си, я разкарва защото имала две деца. Чудно.

# 1 734
  • По света и у нас

Иначе - да, права си. С основно образование съм, работя в чистотата, живея ден за ден.

С'а капна ли ти мед на сърцето ?

Не, просто ми помагаш да си бия камшика от форума скоропостижно.

# 1 735
  • Далечният изток
Колко ли пък жени от пишещите тук са имали татковци, които са им задоволявали всички прищевки?! Аз например не съм. Даже не ща да се сещам каква беднотия беше времето, когато съм живяла с майка ми и баща ми. Колко бой съм изяла от баща ми пък съвсем не искам да се сещам...

Горките мъже с минимално трудово възнаграждение... Успокой ги (и ти се успокой), точно вашите 20 лв. никой не иска да ви ги вземе. Нито някой "иска", нито "трябва" - двете най-често употребявани думи от мъжете в тази тема. Ти му казваш, че нищо не "трябва" и нищо не е насила, че мъжът ако е влюбен не си прави сметката за 2 и за 20 лева и с кеф черпи жената едно кафе, то пак върти като развалена плоча, че ние го искаме и че ние казваме, че трябва.
Не бе, нищо не става с тръшкане и искане, и насила. Душата се вади с памук Grinning

# 1 736
  • Обран бостан ;)
Пари, пари, пари, пари, провайдъри (демек финансови източници).

Как обичаме мъжете = колко плащаме за женските мераци.

Нееее, не сте меркантилни, ама никак. Търсите любов, разбиране, отношение Wink 

Само дето ми се струва, че жените имаме по-реална самооценка за себе си от мъжете.
Аз отиваща към 40те с тиктакащ биологичен часовник няма как да хвана такъв мъж.
За мъжете важи същото, уви.

Само ти се струва. Wink

# 1 737
Цяла страница въпроси, които един алфа никога няма да зададе...

# 1 738
  • Далечният изток
Мисля, мисля, и не мога да го измисля... Мразиш жените, но си се наврял на място, пълно с жени. Отделно, че и жените нещо не те харесват особено. Има ситуации, които налагат да си в компания на хора, които мразиш, например на работа, ама айде там поне ти плащат. Тук го правиш по собствена воля и се чудя кое е това, което дава компенсацията. Освен да задоволяваш някакви мазохистични желания, за друго не се сещам.

Ние вече разбрахме, че нямате жени, не искате да имате жени, разбрахме и защо. Вие обаче държите да ни набивате всеки ден и всяка нощ това. Наистина не разбирам защо. Някакви мъже мразят жените. Ми хубаво бе, айде адио, не сме ви вързали тук. Плюс това въобще мен не ме интересува това. Някаква птица и някакъв друг не щели да имат жени, щото само пари искали... Ма много важно.

# 1 739
За мен отговорът е, че киснат тук, защото това е единственото пространство жени от нашия тип да си хротуват с техния тип/бета мъже.
По техните сметки все е нещо.
При условие, че в реала няма как да се случи - не с лоши намерения, просто не ни върви нито приказката, нито смеха, нищо, с тоя типаж.

Отделно че в реала ще искат да им се плаща вечерята.

Общи условия

Активация на акаунт