Как обичат мъжете?

• 55 163
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 845
Ти що реши, че само младежи си падат по мен.
То въпросът е аз по кого си падам.
Когато не е на вашето – не е извадка.
Когото се говори за равенство и заплащане, е представителна извадка.
///
Няма такива глупости по възрасти. Според тип мъже и жени е.
Някои имат, други нямат.
Има и мъже на 25-35, които никой няма да иска за връзка. И при жените е така.

# 1 846
Ми не знам, някой дето не си падаш по него и не сте никви да ти каже искам сериозна връзка с теб и дете, хептен не е представителна извадка. Ти си знаеш де, аз поне тва виждам наоколо, квото такова

# 1 847
Ако не си падам по него, няма да има следващи срещи. Следователно няма да стигнем и до намерения за връзка и деца. Това  е логиката. Или?
//
Гледай тука какво става: https://www.bg-mamma.com/?topic=1712605
Не знам дали ботове ги пускат тези теми за трафик или са истински, но са си инспирирани от нашите дискусии.

# 1 848
А, да бе, бебета искали. Никакви бебета не искат. Че то бебето след някоя година и то ще иска да го водят "на кафе". Кой ще плаща?

Задавих се от смях. Обаче преди да иска пари за кафета ще иска пари за памперси и адаптирано мляко.
Както не веднъж съм писала за жени разорили се по време на майчинството си защото мъжете са си крили заплатите. И тъй си живеят - тя все на червено и без пари, а той се бие в гърдите, че бил "баща".

# 1 849
  • По света и у нас
Баш обратното е, моето момче.
Щото не знам на колко си, но като дете звучиш.
Аз искам само секс, те искат връзки. Е, как да стане.
И аз така мисля - мъжа иска връзка защото не иска да си хаби ресурсите при много жени. Тя всяка една гълта като зней, той как го виждаш с едната заплатка дето не може да купи кифла на мацката да опрашва още 4 мацки.
Само много богатите могат да си го позволят и там жените сами идват, той дори не трябва да прави подвизи.

Мъжа иска да има една патка вкъщи за постоянно и евентуално да чуква от време на време нещичко странично и да се покрива. Затова искат да те вържат.
Жените искат връзка, но не мрънкат за връзка защото обикновено я получават без уговорки, ако мъжа ги харесва достатъчно, за да си я направи постоянна партньорка. И седи във връзката дори и да не е приказна, докато на нея и писне и му бие шута. Това е реалността, без да ти го захаросвам.

Ако мъжа не иска връзки обикновено е или разведен и яко травматизиран или нещо е на двата бряга (по мои наблюдения, разни стари ергенчета..). Просто мъжа има нагон повече от жената и за него е нужно да си има постоянно жена, физиологично е. Има мъже които не могат да стоят сами, без хора около себе си, като че ли са по големи екстраветри от нас.

# 1 850
  • София
Има и много самсурници, които са си абсолютно самодостатъчни. Един път в месеца се охарчат за среща - две и после пак потъват.

# 1 851
Каква глупост, изучаването на Маркс да се ползва като довод за “полезен” цитат
Това, че някой го изучават, означава само, че е бил значима фигура, а не че е извор на мъдрост

Не съм много умeн, но като се огледам наоколо (тук), ми идва кураж.

TrollfaceTrollface

# 1 852
И аз така мисля - мъжа иска връзка защото не иска да си хаби ресурсите при много жени. Тя всяка една гълта като зней, той как го виждаш с едната заплатка дето не може да купи кифла на мацката да опрашва още 4 мацки.
Само много богатите могат да си го позволят и там жените сами идват, той дори не трябва да прави подвизи.
Не знам какви мъже визирате, но аз в нито една връзка не съм давал заплатата си по жени и да ги обсипвам с подаръци. Явно са някакви загубеняци, които гледат да изпъкнат с пари. Ако привличаш с пари, трудно се създава емоционална връзка. Умните богати хора си се обличат съвсем нормално и крият лайфстайла си, за да не привличат  елементарни женици и утайката на обществото. Вижте този младеж Гого от Биг брадър - момчето играе точно тази игра, ако не влизаше с това амплоа, никога няма да кажеш, че това момче е милионер. И си странеше от златотърсачките по интелигентен начин.

# 1 853
  • По света и у нас
Точно за едни и същи мъже говорим - за средно-статистическия Пешо дето не смее да гупи кифла на закуска за гаджето защото ще фалира.

# 1 854
  • Далечният изток
Кой и кога написа, че един мъж трябва да си дава заплатата (МРЗ, защото тук мъжете явно са на заплата около 933 лв.) по жени?! Прима написа, че заплатите на мъжете едва стигат да купи една кифла (то и кафето дето им се свиди е толкова - 2 лева). Аз отдавна го написах тук - мъжете в темата няма да почерпят едно кафе, защото нямат пари. Бедни са. Бедни на пари, бедни на емоции, бедни на чувства, бедни на всичко....

# 1 855
Вие пък изкарахте мъжете някакви клошари... Който е работлив и находчив, изкарва 3-4-5 хиляди лева без да се напряга. Със напрягане може и два-три пъти повече дори и без начална скорост.

Точно за едни и същи мъже говорим - за средно-статистическия Пешо дето не смее да гупи кифла на закуска за гаджето защото ще фалира.
Свободен, средно умен и сравнително привлекателен мъж няма как да фалира. Такива не купуват глупости и имат ниска поддръжка, добра финансова култура като цяло. Могат да угрешат нещата само ако залитнат по тежък хазарт и неподходящи жени.

# 1 856
Точно Гого е пример за парвеню.
И баш с най-голямата златотърсачка се мачна в къщата – Ванеса.

# 1 857
Точно Гого е пример за парвеню.
И баш с най-голямата златотърсачка се мачна в къщата – Ванеса.

Аз съм гледал само откъси, но доколкото забелязах тя му се лепеше като конска муха, а той я пъдеше периодично.

# 1 858
  • По света и у нас
След 3 часа съм на среща, и знам ще стратегически ще си купя кафето сама, преди да се запозная с младежа. Просто се травматизирах от нивото на морален и емоционален фалит, който мъжете изживяват в днешно време.

Годзила ти явно не си прочел последните 25 страници от темата. Проследи хронологията и ще разбереш как мислят са мъжете.

# 1 859
А, да бе.
Форумът не е представителна извадка.
Така ли беше?
То, ако бяха такива всички мъже, да закриваме тоя свят викам. Joy

Прими, да си изкараш добре и дано да ти е на късмет! Cupid

Общи условия

Активация на акаунт