Как обичат мъжете?

• 55 168
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Далечният изток
Аз ти казвам като на нормален човек - мъжът сам да иска да почерпи едно кафе. Сам да го поиска! Написала съм - да му е кеф да почерпи. Как да го напиша по-разбираемо? Ти си държиш, че - цитирам човекът да прави неща, които не му отърват или харесват
Ти въобще разбираш ли какво ти се говори?
Никой не иска от мъж, който не харесва да прави такива неща, да ги прави. Аз даже не мога да си представя, че той не иска да е в едно и също заведение и на една и съща маса с мен, аз да съм го завлякла насила в това заведение и да го карам насила да ми плати кафето. Ти така ли си го представяш? Нямаш желание не да платиш 2 лв за кафе, нямаш желание да си въобще там с тази жена! Значи ние говорим за различни неща. Аз говоря за мъж, който ме е поканил на кафе, ти говориш за жена, която насила те е накарала да стоиш на една маса с нея, а ти нямаш желание. Аха!

# 1 831
Направо не искам да чета темата повече защото е депресираща. А знам че мъжете не са всичките толкова зле, поне като бяха на по 20-30… и те се влюбват и те обичат, но явно извадката от форума кибичи тук защото са разочаровани от жените ли от живота ли. Обичащите мъже са заети с жените си явно.
хубава беше темата. Пак сме накрая , жени срещу мъже. По грозния начин.

# 1 832
  • София
Съвсем грозно. Понякога решавам да "играя с белите*. Пристигам първа и си купувам скъпо Лате. Седя и гледам какво ще стане. Винаги - пълна издънка.

# 1 833
  • France
Какво пък може да му е скъпото на едно лате?

Не знам, не знам... по спомени не съм имала никога проблеми с черпенето на първи срещи. Като студентка жестът от страна на мъжете идваше спонтанно, така показваха интерес. После аз ги черпих. Така съм го усещала, така са ме учили. В периода на Интернет свалките предпочитах да си разделяме консумацията, така слагах дистанция. Но пак имаше желание от ответната страна. Ако не на първа, то поне втората среща са държали да ме черпят. С ММ беше по-различно, защото вече се познавахме и срещата ни беше изцяло приятелска. Даже поисках аз да платя, защото аз го бях поканила, но той отказа, защото сме били на "негов терен" и следващия път, като идвал на мой терен, съм можела да върна жеста. Това ми хареса, защото даде заявка за втора среща. Simple Smile пък и едно кафе не е разорило никой. Просто даже не успявам и да го проумея.

# 1 834
  • Далечният изток
Изобщо не сме жени срещу мъже. Аз харесвам мъжете като цяло и никога не съм била против мъжете. Но не харесвам определени извадки от този пол, не ме разбирайте погрешно, аз и определени типажи жени не харесвам. Не е до пола, до човека е. Сега разбирам защо някои са толкова озлобени от това, което пишем тук като нещо напълно нормално - да те покани някой на едно кафе и да ти го плати. Защото той не го вижда в съзнанието си по същия начин. Защото той нито някога ще хареса някоя жена, нито ще се влюби, нито ще я покани, нито ще я почерпи. В неговото съзнание такива неща не се случват. Там всичко е насила, измъчено и изтормозено. Там няма харесване, няма привличане, няма любов... Колко жалко.
Когато става въпрос за подобни емоционални увреждания, аз няма какво повече да кажа...

# 1 835
В тая тема сме жени, към които има нормален (към някои - силен) интерес от страна на мъжете

И мъже, към които няма интерес или е за кратко, или са се залюбили в младежки безпарични години.

Липсват мъжете, които обичат жените, не се притесняват от тях и са склонни вместо обида, разочарование и поучения (да сме ги били “приемали за равни”, все едно говорим за счетоводен отдел) - вместо това са склонни да разказват хубави спомени за красиви жени и преживявания. Липсват ми тия мъже, но те са и тип, който няма да седне да пише във форум, еле пък почивен ден

# 1 836
  • София
Да, друго си е да имаш свобода на избора.

# 1 837
Пия си кафето, хапвам си тиквеник и правя определени препратки.:>

# 1 838
  • Столичанин ама не в повече :D
Като сме тръгнали с примери от животинското царство, пчелата не опрашва само едно цвете, котакът не оправя само една мацка. А относно едното време нещата са били различни, защото момите са можели да избират от много малко количество ергени, в днешно време дори една неугледна жена реално има мноого по-голям избор в сравнение с една топ ама топ красавица от едно време, само че това неминуемо важи и в обратната посока и се отнася по същия начин и за мъжете, а това второто обаче ич не се харесва на жените (поне в тоя форум), защото когато човек има по-голям избор много ясно, че няма да позволи хиперболизирани претенции неотговарящи на реалността, към жените може да има по-засилен интерес, ама за секс, а не за връзка, а жените искат връзки, докато при мъжете отново е точно обратното. Sunglasses

# 1 839
Баш обратното е, моето момче.
Щото не знам на колко си, но като дете звучиш.
Аз искам само секс, те искат връзки. Е, как да стане.

# 1 840
  • София
Това последното, не е вярно. Мъжете искат фертилни жени, за да им родят бебета. Но на днешно време, като настъпи периода на коликите и зъбките, много бързо им се иска да избягат. Справка - форума.

# 1 841
А, да бе, бебета искали. Никакви бебета не искат. Че то бебето след някоя година и то ще иска да го водят "на кафе". Кой ще плаща?

# 1 842
  • Варна
Е, то формираното мнение все пак зависи и от типа мъже, с които се събираш. Да не обобщаваме...

# 1 843
Млади мъже падащи си по какички с по 15+ години разлика не са особено представителна извадка. Освен това на възраст около 30-35 голяма част от свободните мъже също се замислят за семейство и деца. В други възрасти обаче не е така и наистина жените получават много предложения, но в същото време намирането на човек за сериозно отношения, т.н. лайф матириал се оказва значително по трудно. Аз също съм се сблъсквал с това, много голям избор благодарение на интернет и реалния живот, обаче нищо не ме грабва и бързо преминавам на следващата без да влагам особено усилия.

# 1 844
Мъжете искат фертилни жени, за да им родят бебета.
От кога това?
Мъжете искат жена до себе си. Ако преценят, че е "тяхната" жена - то предлагат брак щом вече са сигурни. Децата дето ще им роди жената, ги иска самата жена. Мъжът има известно закъснение с това и често му е спуснато "от горе" да иска да иска деца.

Общи условия

Активация на акаунт