Как обичат мъжете?

• 55 757
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Бънди, напълно съм доволна да съм си аз, ничий чужд живот не желая да живея Relieved

После минаваме на примера ето, това момиче от Макдоналдс ще е по-добър вариант, ще е доволна на кафе и с рейса да ходим на Витоша.

Само те си мислят, че ще е доволна на това Laughing Момичето едва ли иска цял живот да мирише на Биг Мак и пържени в палмово масло картофки, та е доста по-вероятно да се впечатли от дебел портфейл, отколкото някоя жена с хубава професия и добър доход.

# 1 951
Дали може малко да мобилизираме сиви клетки и да пробваме да не дрънкаме каквото ни дойде наум, хванали се за първата асоциация, която нечий пост ни навява?

Проекция напред за 5г. безработица, това какъв довод е?
Айде проектирай как след 5г. гледаш сам 2 деца, пък се развеждай днеска, заради Нероден Петко.

Лъвица, аз съм виждала мъж почти да се разплаква, когато му казах, че жената и мъжа взаимно се грижат един за друг, от радост му се навлажниха очите, клетичкия. После си разделихме сметката. 2007-ма беше това. После е неженен и до ден днешен и говоря за конкретен човек, с който сме приятели и досега във ФБ. Та мога да си представя тоя тип как лелее за бедно и красиво момиче, което нищо да не очаква от него.

# 1 952

Лъвица, аз съм виждала мъж почти да се разплаква, когато му казах, че жената и мъжа взаимно се грижат един за друг, от радост му се навлажниха очите, клетичкия. После си разделихме сметката. 2007-ма беше това. После е неженен и до ден днешен и говоря за конкретен човек, с който сме приятели и досега във ФБ. Та мога да си представя тоя тип как лелее за бедно и красиво момиче, което нищо да не очаква от него.

Hazel, като призрак от роман на Дикенс, ни описа ужасната съдба на мъж, разделил сметка преди 20 години...
Нека всеки да си вземе поука от грешните избори в живота на този клетник!  SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 953
Ми то с това размятане на измислени ваши примери, сакън човек да не даде от реалния живот.
Изкушавах се да кажа дори кой е, участвал е в предавания, но е против правилата.

Точно така протече срещата, точно така се разчувства, че жена може да го издържа - и действително и досега е неженен.

# 1 954
Ами така му се пада на този негодник.
Какви са тези предавания, този човек няма ли работа, за да чака на издръжка на жена?

# 1 955
  • Обран бостан ;)
И аз пуснах една сълза.
Горкия човек, харчи парите си за себе си, вместо да купува парцалки и чанти на някоя бедна женица.
Мъка.

# 1 956
Също толкова неприятно ми е като стиснатостта, да 'подкупваш' с черпене, подаръци и да очакваш нещо в замяна..
Примерно подаряват ти нещо за РД или друг празник, уж като приятели и после те изнудват за среща, която културно преди това си отказал..и се почва 'Кога ще излезем, аз черпя, където кажеш..' и манипулират да се чувстваш 'длъжна', щото нали са ти подарили цвете или подарък..

# 1 957
  • Далечният изток
Аз като писах, че досега мъж не ми е купил нито една чанта, обувка или парцал, не помня някой да го отрази това. Обаче от едно кафе, взехте че стигнахте до плащане на всичко и купуване на парцали и чанти...

# 1 958
И аз пуснах една сълза.
Горкия човек, харчи парите си за себе си, вместо да купува парцалки и чанти на някоя бедна женица.
Мъка.

Ама Бънди сто пъти всички жени питахме защо все по такива жени залитате? Моята чанта е 10 евро от битака и ходя с дънки купени от намаление и пак си имам мъж.
Ама не вие все по моделки и инфлуенсърки залитате.
Имам такава позната - мъжът й е на годините на баща й. Като поп си плаща, за да е с нея - обаче тя е млада, слаба, красива и струва скъпо.
Вие къде сте тръгнали както Аида пита с минимална заплата да сваляте такива жени!?
Сто пъти се зададе този въпрос - никой от вас не даде логичен отговор.

# 1 959
А, драчат се тука, колкото да не заспят.
ЗАщото за някои умове е непонятно и акъла им не го побира амакактака може да не си инфлуенсърка (нищо, че всеки има право на лош вкус и може да си по-яка от някои от тези изкуственяци, в България говоря) и сама да си купуваш парцалките и парфюмите. Шах с пешката или мат с царица на Г8.
//
Между другото има и много стилни, готини и полезни инфлуенсърки, които следя периодично. Но те са чужденки и се занимават с презентации на грим, съчетаване на облекло.
По стечение на обстоятелствата съм в средата на повечето бг инфлуенсъри. И там положението е хумористично.

# 1 960
Баси аз на колко първи срещи съм ходил и не съм плащал цялата сметка... С тая разлика че после аз не им се обаждах в повечето случаи, а ме търсиха мен.
Наистина ми е непонятно такова фокусиране върху толкова дребен детайл, което в повечето случаи нищо не значи. Нито е гаранция,че винаги ще е щедър, нито че е сериозен, нито обратното ако не плати ще бъде стиснат, тарикат или несериозен.
Даже тези по обиграните женкари които познавах повече ги владееха тези работи и умееха да омайват със подаръчета и сметки докато изклатят поредната. Така че всеки сам си преценЯ

# 1 961
Ти чет ели първите страници?
Или сте с превръзка на очите или не искам да предполагам другото.
Всяка една се изреди да каже в тази тема, че това не е вторачване, а е зелен флаг.
Че този човек е джентълмен, благороден, щедър на грижа, внимание, жест. Не е дребно човече дето гледа все да е на келепир. Не гледа на жената като на предмет, в който инвестира, за да обслужва неговата божествена особа на недорасляк (без значение от годините - това е начин на мислене - инфантилност).
Много сложно да се осмисли, а? Simple Smile

# 1 962
А защо нещата се прехвърлиха от първата сметка към цялата връзка? Колко средно статистически жени очакват мъжа да плаща винаги? Аз не познавам нито една на живо. При нас, например, първите 1-2 г действително той беше основният плащащ, но не защото не давах всеки изкаран лев за нас по един или друг начин, а защото бях студентка и изкараните ми левове не бяха особено много. На 20 г бях стажантка и учех. През следващите 10 г сме се разменяли как ли не - аз съм плащала повече, той е плащал повече, изравнявали сме се. Даже в момента съм зарязала кредитната ми карта в него, защото той пазарува значително по-често от мен и е по-удобно така, в края на месеца я покривам. Ама това са си вече отношения в по-напреднал етап.
Масово жените на 30-35 г и вече реализирани финансово си покриват сметките, черпят също, купуват подаръци. Къде ги срещате тези дето се изчервяват и объркано подават 10 лв след месеци срещи, наистина не знам. На битака ли се запознавате с тях? От някакви клиники ли ги събирате? Не съм виждала никога такава.

# 1 963
  • Далечният изток
И те не са виждали.
Теоретизират си.... Simple Smile

Мислят си - веднъж платя кафе, втори път кафе, трети път кафе и кола, и после цял живот парцали и чанти...

# 1 964
... Не е дребно човече дето гледа все да е на келепир. Не гледа на жената като на предмет, в който инвестира, за да обслужва неговата божествена особа на недорасляк (без значение от годините - това е начин на мислене - инфантилност).

Хайде и аз да се хвана за думата буквално. Плащането на сметките не е ли точно инвестиция, от която се очаква възвръщаемост под някаква форма?

Говорим за всички сметки, щото бяха дадени такива примери от потребителки тук. За първата среща аз съм ок, другите мъже май също и трябва да приключим темата.

Общи условия

Активация на акаунт