Как обичат мъжете?

• 55 657
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 980
Инфлуенсърките пият от скъпото лате. Някой питаше какво е "скъпо лате". Карамел лате - 8.20 от най-популярната верига.

А тука се циганят за два лева за кафе...

# 1 981
  • Далечният изток
8,20 ...........
JoyJoyJoy

Ох ни моаааа, ще ме побъркате вече.

# 1 982
Класическият кавалер от 19 век е бил длъжен да предложи брак с пълна издръжка до около месец от ухажването.
Личи си, че започнах на гледам Bridgerton!

Класическият кавалер от 19 век не е започвал ухажване без да се е информирал надлежно за зестрата Simple Smile Simple Smile
Впрочем маркетинга от страна на момата се е водел на високо ниво, с участието на цялата разширена фамилия начело с бащата. На принципа на соц мрежите - от уста на ухо.
Четете Дикенс, девойки и бг-мамки обмислящи безкористни връзки Simple Smile И внимавайте като ги давате тия правилни примери  Simple Smile

# 1 983
8,20 ...........
JoyJoyJoy

Ахъм, а ако иска и мъфин за 10 лева, за да се тагне у фейса заедно с латето с карамел пиши го бегал.
Ще я зареже пред кафенето и ще изчезне с писъци.TrollfaceTrollface

# 1 984
Не знам защо, но си представям мъжете от темата като Алан от Двама мъже и половина. Grinning

Ариел, как и мъфин сега. Тя пази линия, какви мъфини. Grinning Иначе няма да се хареса достатъчно и сама ще рови за 8,20 Grinning

# 1 985
8,20 ...........
JoyJoyJoy

Добре, че не е 8,05, че как щяха да си разделят сметката на първа среща?! Disappointed Relieved

Тя, темата, и без това е батак, та да се включа с вметката, че София е мястото, където можеш да изхарчиш най-много пари по най-лошия начин. Не им е лесно на столичните ергени Joy И да са благодарни, ако девойките се радват на латета и мъфини. Че има едни страшни, на диети, па знаят още по-страшни неща - пандори, мандори, фурли, турли и изгореха момците.

# 1 986
Не знам защо, но си представям мъжете от темата като Алан от Двама мъже и половина. Grinning

Ариел, как и мъфин сега. Тя пази линия, какви мъфини. Grinning Иначе няма да се хареса достатъчно и сама ще рови за 8,20 Grinning

Е ти пък! Само за снимката у фейса и Инстаграм. После ще гризне малко и ще го даде на мъжа да го доизяде или ще го хвърли в кофата.SmileySmileySmiley

# 1 987
Вярно, всеки град, достатъчно голям за мол е потенциален капан за бъдещия Казанова.

# 1 988
  • София
Да не забравяме, че може да поиска и специална чаша за лате, тя е 32.20. Ужааас.

Ама как ги цепя кратни на 2? А уж съм зле с математиката.

Ау, мразя да пазарувам с мъже. Имам само едно приятелче за мол, ама той не е съвсем в мъжете.

# 1 989
Дик/енс да си седи в дикенсовото време и на старата ми библиотека.
Нали сега живеем във времето на чатджипити.
Айде, момците тук да пуснат едно запитване – кой мъж е предпочитан и желан от жените на днешно време?
//
Ненавиждам карамел и всякакви сладки кафе-бози.
А тези прехвалените измишльотини с растителните "млека" са отврат. Така че и аз не бих дала 10 кинта за тези бози.
Хубаво кафе в Late отчасти и Дъбов. Но кафе. Не американота, матета и тем подобни изкилифищеници.

# 1 990
Да не забравяме, че може да поиска и специална чаша за лате, тя е 32.20. Ужааас.

Ама как ги цепя кратни на 2? А уж съм зле с математиката.

Спри се, че някои мъже ще почнат да сънуват кошмари....

# 1 991
  • София
Не мога да спра! Имам си някаква тайна мисия да намеря най-скъпото лате и най-евтиния Аперол шприц.
Между другото, на летището е 7.30.
Сама си ги купувам.

# 1 992
Каня на среща.
Казанлъшки понички с айрян. Плащам целия масраф.
Желаещи...

# 1 993
Обичам поници, но съм на диета.
А и ти имаш жИнЪ, не се брои.

# 1 994
Дами!

(Гонг)

Вече говорим за ЗЕСТРА!

Общи условия

Активация на акаунт