Как обичат мъжете?

• 55 556
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 010
rf, твоите примери навярно са от студентските времена, преди около 25 години, не се брои за актуално...

# 2 011
  • По света и у нас
Не се учудвам, те толкова години ни и БТВ и родителите ни повтаряха, че трябва да сме независими, да сме еманципирани на Плащаме на делим… здраве да е.
Между другото на мен това не ми е било дилема въобще то ясно беше че като сме студенти и двамата нямаме.

Годзила този твой приятел май ползва онлифенс, не съм чувала за друг сайт където да слагат пейпал бутончета.

# 2 012
Е не съм толкова дърт, по скоро между 20 и15 години. Повечето от срещите са като съм бил около 22-25 годишен. Имам само един отказ за втора среща, момичето също като мен преживяваше раздяла с бивш и цяла вечер ми говори за него. Беше хубава и можеше да си легна с нея ако беше проявила желание, но и аз не усещах нещо особено към нея.
Говоря за поне 10, може би 15 случая, някои са ме рязали след няколко срещи, други съм виждал как започват да хлътват, обаче покрай несподелена любов съм бил емоционално недостъпен и може би това ги е заинтригувало.
Наистина разбрах тва за първата среща точно преди да изляза от пазара и въобще не ми е правило впечатление да се държи толкова много както пишете тук

# 2 013
Primadona, сега се разрових и очевидно се случва. https://i.imgur.com/685oDNN.png

# 2 014
  • По света и у нас
Само да се похваля на групата коментатори.
Срещата вчера мина добре! Човека ме заведе на вечеря и не трябваше да деля или да плащам, както и не трябваше да се разплащам с любов!!! 😂
Поръчах си нормален мъж на Господ и нормален беше, даже неочаквано нормален. Такъв отдавна не бях виждала.

# 2 015
Алелуя!
По Коледа стават чудеса!
//
Годзилчо, хапя ли? Няма такова нещо.
Някои сте деца просто. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Стои си във фитнеса и социалните мрежички, и безопасно мачва заблудени каки.

# 2 016
Поръчах си нормален мъж на Господ и нормален беше, даже неочаквано нормален.
За всичко вече се искат връзки. Друго е големия бос да удари едно рамо.
Само с препоръки от Дявола не става.

# 2 017
  • Далечният изток
Прима, чакай, по-полека.... само една среща....

# 2 018
Бази, нали знаеш:
Мъж на 40 - младо момче, чийто живот тепърва започва.
Жена на 36 - лелка, изпускаща последния влак. Grinning
Ти не написа ли някъде, че мъжът ти е десетина години по-голям теб?
Защо не се омъжи за десетина години по-малък от теб?
Ми тя Базила ти отговори - аз да не съм го избирала по годините случайно?
Специално аз, лично, се омъжих точно за този мъж, защото от самото начало кликнахме като парченца от пъзел - имаме безумно много общи интереси, винаги водим интересни разговори (не за списанийца, а за света, за наука, за планини, за физика и още какво ли не), спортуваме заедно (бягане, колоездене, ски, планинарство) и като цяло разбиранията ни за живота си пасват идеално. Освен това, ММ е рядко добре изглеждащ мъж за неговите години, а на 31 г, когато се запознахме, още го бъркаха със студентите. Днес на 43 г още има плочки, цялата си коса и чисто физически е по-атлетичен от доста по-млади мъже. Други въпроси? Grinning

# 2 019
Като чела Бодлер, да питам за какво иде реч като препратка?

Май като тук в темата, той за едно писал, ти друго чул.

# 2 020
Само да се похваля на групата коментатори.
Срещата вчера мина добре! Човека ме заведе на вечеря и не трябваше да деля или да плащам, както и не трябваше да се разплащам с любов!!! 😂
Поръчах си нормален мъж на Господ и нормален беше, даже неочаквано нормален. Такъв отдавна не бях виждала.

Е-е, разгеле, изприщих се от напрежение вече. След вчерашния анонс стисткам, стискам палци, ама не смея да попитам, да не излезе, че освен клошар (предпочитам пролетарий, впрочем), ще се окажа и клюкар.
А, честито.
И да почерпиш Wink
За нормалния.

# 2 021
Щом е издържал по най важния критерий, всичко е точно от тук нататък Simple Smile

# 2 022
Не знам, пичове. Гледам много се пазите и щадите.
С моите мили господа.
С единият се уговорихме и срещнахме на една жп гара. После любов от пръв поглед. Не си спомням. Май ядохме бургери. Отидоха кусур и години.
С втората любов (че аз нямам много любови), дойде с колата и ми донесе розе в 4 сутринта и ме открадна.
Пасивността на никой мъж не е плюс.
Ни с Пенка от Подуяне, ни с Жизел Бюндхен. Simple Smile Капиш? По-тъпа на мога да бъда.

# 2 023
Ако в това време на тия години трябваше да си търся мъж верно котките щях да предпочета.

И аз с навлажнени очи си спомням за истинските мъже, с които съм излизала - да ти отвори вратата, да ти подаде ръка, да те черпи вечеря, да идете на кино.
Има ги все още - мъже от старата школа.
Обаче с лупа трябва да ги търсиш.

# 2 024
Инфлуенсърките пият от скъпото лате. Някой питаше какво е "скъпо лате". Карамел лате - 8.20 от най-популярната верига.

Това изобщо не е скъпо. Не е скъпо дори мъж да подари кола на приятелката си (регистрирана на нейно име). Правил съм го. Нищо не е скъпо за любимата жена. Ако можех, бих сложил целия свят в краката й.

Общи условия

Активация на акаунт