Как обичат мъжете?

• 55 560
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 040
Ти кажи рипат ли.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 09:42 от .Hazel.

# 2 041
  • Далечният изток
Е, нали ти твърдиш, че мъжете купуват на жените парцали и чанти?! Аз просто ти казвам, че не е вярно. Другият пък развиваше теории за татковата девойка, дето чакала мъжът да ѝ задоволява всички прищевки както баща ѝ. Ми не е вярно.

# 2 042
Ти кажи рипат ли. Сигурно си сложил едни $100 за xrp и сега се радваш на цели 4 цифри в портфейлчето. Може би дори ще има да излезеш с дама на кафе

Повечко съм сложил, ама трябваше още Simple Smile
Аз обаче винаги съм имал и не съм разчитал на рипъли и други подобни глупости

# 2 043
Е, това е вечния рефрен - можеше още...
И защо не взех Х навремето

# 2 044
Е имам и други валути дето още могат да се напомпят, така че само търпение му е майката. Ама тва е по-скоро хоби, да се разчита на такива неща не е много добра идея, трябва си реален бизнес или работа.

# 2 045
О, влезлите след 2017-та дори не ги броя за хора Grinning

# 2 046
А защо пък мъж, да не купува парцалки и чанти ? Всеки мъж , който обича и държи на приятелката,  жената до себе си го прави. Така се чувства и той значим, обгрижващ. Поне в моята реалност е така.
Вие не знам, с какви примати сте били.

# 2 047
  • София
На мен не ми е нужно да ми купува такива неща, за да се чувствам аз значима за него (пък и аз знам най-добре какво харесвам и е трудно да улучи). Но искам да знам, усещам и виждам на практика, че този човек иска и дава за мен с желание. Защото ако не го прави става много под въпрос защо е с мен. Не желая отношения по сметка, от удобство или щото не му е вързала някоя инфлуенсърка, на каквито се видя мъжете са способни. Та до това опира за мен. Аз за мъж, в когото съм влюбена и чувствата са взаимни, никога не съм се пестила, в нито едно отношение, и очаквам същото.

# 2 048
Чакай сега, остави ги да си вземат 5-те минути слава.

# 2 049
  • Далечният изток
Така съм и аз.
Но за да не изглеждам меркантилна, а аз и не съм, винаги съм предпочитала да не ми се купува това, от което имам нужда. Това го мога и сама. Вече подаръци, някакви жестове на внимание, да ме заведе някъде, на СПА примерно, е отделно.

# 2 050
  • Обран бостан ;)
Е, нали ти твърдиш, че мъжете купуват на жените парцали и чанти?! Аз просто ти казвам, че не е вярно.
Два поста под твоя жени твърдят обратното. Разберете се. Wink

За да се върна малко в темата как обичат (в частност какво харесват) мъжете:

По назад в темата твърдите, че Жизел Бюндхен била млада. Съгласен - била е.

Още ли не сте разбрали, че за мъжете известността не е афродизиак. Ако ни хареса една жена ни е през **** дали жената е известна или е г-ца никоя. 

Скрит текст:
Няма да слагам снимки, че пак ще ви разваля рахата сутрин рано. Wink

Доколко ни е по-джоба решаваме в движение. Ценоразпис, както установихме по-рано в темата - няма.

# 2 051
Айде, айде, тези момета дето ги постваш нали и те ще станат на толкова. Какво – сменяш всяка година - като зимните гуми ли? Силно се съмнявам да можеш да си го позволиш.
То все тая, де – само снимчоци. Жива жена – няма.

# 2 052
  • София
Хич не се и опитвам да не изглеждам меркантилна. Така най-много да привличам комплексари. Който не го гонят идиотски страхове, и сам ще види, че не съм, без да ми се налага да му се доказвам. Но и няма да му е първата мисъл в главата, нито ще си брои стотинките, нито ще ме следи да не го прецакам с някое левче отгоре. От тази гледна точка, евала на Стрейнджъра - аз не бих приела предложението му, но неговото беше демонстрация на някой, който е над тези неща. Разбира се, той има финансовата възможност и разбирам, че не всеки може да е толкова ларж, но този, който я няма, и с едно цвете ще намери как да ти направи кефа, докато бедният духовно ще се опита да те мачка за да прикрие собствената си ментална импотентност.

# 2 053
Доколко ни е по-джоба решаваме в движение. Ценоразпис, както установихме по-рано в темата - няма.
Неприятното идва, когато прецените, че е по джоба ви, но тя преди вас е преценила, че няма смисъл да си губи времето с вас. И язък за сметките.

Бънди, пускай снимки спокойно. Дет се вика на клик разстояние са и младите жребци, има какво и ние да покажем. Ся, че и двете страни нищо от това няма да спечелят на кой му пука Simple Smile))

# 2 054
  • Далечният изток
Бънди, ти обаче продължаваш да считаш, че всички тук сме една и съща жена. Grinning
Ами не бе, човек. Една иска провайдър, втора иска едно кафе, трета сама си купува всичко...
Пак ти казвам не искаме всички едно и също, затова спри да ни слагаш под общ знаменател.

Общи условия

Активация на акаунт