Как обичат мъжете?

• 55 336
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 175
Преди мнооого години, когато започна моята връзка, не съм очаквала да ми плащат нищо. Бяхме "бедни" студенти в края на 90-те. Открито си казвахме кой колко има и така планирахме къде можем да си позволим да отидем. Имам предвид за морета, пътувания. Кафетата дори тогава не сме ги броили за разход. Сложих в кавички бедни, защото докато учехме и работехме, родителите ни също покриваха основните нужди. След казармата нямаше и 1 лв. в джоба, но това по никакъв начин не ми повлия на решението да приема предложението за брак. Естествено, че не съм очаквала в този момент да има пари. Но вече бяхме поживели заедно, знаех, че и двамата сме кадърни, способни сме да се издържаме и ме обича, както на мен ми харесва.
Всичко обаче зависи от момента. Едно е да говорим за човек на 20-тина, съвсем друго за мъж на 35 г., примерно. Ако на тази възраст се замисля дали да плати едно кафе, независимо дали е за жена, приятел, познат, нещо не е наред, особено ако поканата идва от него.

Сега дъщеря ми е на 20 г. и приятелят ѝ е възпитан, че той трябва да плаща всичко. Айде, за първите 1-2 срещи бива, но след това ѝ стана неудобно и настоя да участва. Отделно за празници ѝ правеше много скъпи (според моите разбирания) подаръци. Съответно тя за негов празник също се изхвърляше, защото така чувстваше, че е редно. Докато веднъж ѝ подари някакъв сешоар за 1500 лв. Ей тогава го хванах и аз за ушите, та се поспря!
Те също са студенти, но и работят здраво, ние също помагаме. Постепенно се наместиха нещата, вече си споделят разходите и си пооправиха финансовата култура.
Златни деца са, но още имат нужда от насоки. Поне слушат, понякога...

С една дума - нищо не можете да направите с вече оформените характери, подбирате си партньори, според вашите възприятия, другите да се оправят. По-важното е да си гледате децата. Защото все още е доста разпространено схващането, че мъжът е главата на семейството, той трябвало да се грижи за парите, жената да поработва, ако иска, но основната ѝ задача е да гледа децата и да готви, чисти пере. С такъв личен пример няма какво друго да очаквате, освен да пораснат мъже, които усещат като правилно само да плащат, а момичетата ви само да получават, предлагайки от своя страна обслужване.

# 2 176
Често, хората чакащи цял живот подходящата, си умират сами в ценната панелка.

# 2 177
Успех желая на тукашните мъже, които ако платят сметката за водата се чувстват притеснени дали благоверната ще се бръкне за тока, с украинка/рускиня.
За мен семейство, в което двамата си делят сметките не е семейство.
Това означава цял живот да се дебнем да не се прецакаме. Двама ли сме, сметката е обща. Всичко се плаща от там.
Иначе е съквартиранти с общи деца и секс до едно време.

# 2 178
Ресурс само към жени, които заслужават, как кореспондира с жени, които са капризни и показват фасони? Не знам кой, освен вас самите, избира подобни жени.
Имат си тактика тези жени, двама мои приятели изклатиха сума ти кифли почти без никаква инвестиция. Малко почерпки, разкарване надам натам и като отварят краката, съответно нарастнат претенциите - шута и следващата. Мазалото става когато някой глупак се влюби в такава и тръгне да и се доказва като задоволява капризите и, тогава вече потъва здраво.
Мен никога не са ме влечели такива работи,за тва и не съм се занимавал с такива, но за който иска и може много лесно се случват нещата

# 2 179
Не се сърди, човече, много съм съгласна с теб. Когато се събрахме с ММ, той беше беден асистент. Никога това не ме е карало даже да се замисля. НО винаги е бил готов на всичко за мен и не се е циганил с едно притворено око дали няма да се мине. Това не зацепват в темата - че е въпрос на отношение, поведение, а не на абсолютни суми и говорят за милиардери и петролни магнати. Колко жени се насочват специално към такива? Само едни определени, които си движат в тези среди и буквално няма къде да срещнат нашите колеги по тема.

Успех желая на тукашните мъже, които ако платят сметката за водата се чувстват притеснени дали благоверната ще се бръкне за тока, с украинка/рускиня.
За мен семейство, в което двамата си делят сметките не е семейство.
Това означава цял живот да се дебнем да не се прецакаме. Двама ли сме, сметката е обща. Всичко се плаща от там.
Иначе е съквартиранти с общи деца и секс до едно време.
Да. Hands V

# 2 180
Кифла = жена, която не ми пуска

# 2 181
Оставам с впечатлението, че мъжете тук други жени не виждат или не са виждали.
Всичко се върти все около кифли.
Абе, пичове, вие с нормални жени - забавни, умни, симпатични, поддържани, някога имали ли сте комуникация?
Или таквоз животно няма за вас.
Всичко е таз ми го вдига, оназ не.

# 2 182
Абе, пичове, вие с нормални жени - забавни, умни, симпатични, поддържани, някога имали ли сте комуникация?
Или таквоз животно няма за вас.
Всичко е таз ми го вдига, оназ не.

Няма - за това са толкова озлобени, защото лачените мацки не пускат за два лева.
А ония дето биха им пуснали не са им по вкуса - нещо грозни им идвали...

# 2 183
Странно само на мен ли са ми "пускали" готини мацки и без два лева?
По назад има доста смислени коментари как са се случвали нещата и са много жалки такива разсъждения на плащане и пускане, да не говорим че си имат и друго име

# 2 184
Абе, то и аз съм пускала. Но не такива тънкообидни и пресметливи.

# 2 185
Колко трябва да си разочарован от жените, че в главата ти, всичко да  опира до плащане и сметки? Във всяка да търсиш меркантилни мотиви и да живееш в страх за дадените ти 20 лв. Жалко е, за такива мъже.
А още по- жалко за жените, които ги избират.
Човек трябва да е ларж, широкоскроен, осигуряващ си положителни емоции, доколкото може...а после ти се връща. Давай, за да ти се даде.

# 2 186
  • Обран бостан ;)

Е, нали комуникираме тук. Wink

Постът на Уважаемата Хензел ми даде идея за мултимилионен бизнес, който само вие, потребителките на форума, можете да реализирате.
Търсене - огромно. Предлагане - почти никакво.
Ако го реализирате, а вие можете, милионите са ви гарантирани.

Крия го за да не го види друг.
Скрит текст:
Бизнесът ще се казва "Алфа SOS" Нещо като "Сервиз SOS", но за мъже.
Работата е проста (за вас).
Взимате един обрулен прошляк и за няколко седмици, со кроце, со благо и со малко кютек, извинете интелект, го правите АЛФА.

После превъзпитания АЛФА-мъжкар го пускате на търг и жените се избиват да наддават.
Фасулска работа за вас.
Не ми благдарете. Wink

# 2 187
Колко трябва да си разочарован от жените, че в главата ти, всичко да  опира до плащане и сметки? Във всяка да търсиш меркантилни мотиви и да живееш в страх за дадените ти 20 лв. Жалко е, за такива мъже.
Човек трябва да е ларж, широкоскроен, осигуряващ си положителни емоции, доколкото може...а после ти се връща. Давай, за да ти се даде.
Това обаче трябва да е двустранно, а коментарите в темата как ако не плащаш няма да ти пуснат са само женски

# 2 188
Това обаче трябва да е двустранно, а коментарите в темата как ако не плащаш няма да ти пуснат са само женски

Аааа не, не така!
За всеки влак си има пътници. Като нямаш пари се задоволяваш с квото дойде - не се целиш в някоя Плеймейтка или модел, която като не й платиш латето за 20 лева и няма да я видиш повече.

# 2 189
Сбъркал си бизнес модела Ал

Алфите сме си ги родили

Общи условия

Активация на акаунт