Как обичат мъжете?

• 55 353
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 160
Не се изказвай и ти от името на мъжете също
Алфата дава за семейството/прайда, който си е създал и му е кеф и е горд, че може да ги издържа.

А за всякакъв друг кеф - няма пол. ВСИЧКИ даваме пари за кефа. Постарай се малко, иначе ще ти дадем най-много за газирана вода 2 лева.

# 2 161
  • Somewhere beyond the moon and stars
Имаше една тема преди година-две за джобните пари на децата и там питах съфорумките сега аз като съм баща и на момче и на момиче, на момчето повече ли джобни трябва да му давам, защото той нали като излиза ще ще трябва да черпи мацките, а пък на момичето по-малко, понеже нали ще я черпят кавалерите, каквито били повечето мъже и както те били учели синовете си от малки още (за разлика от нас тука във форума).
Но те викат не, по равно трябва да им даваш, каква е тази дискриминация.

Връщам малко назад.
Даваш на момичето също толкова джобни за срещи, за да си сигурен, че винаги има пари за такси и че винаги има достатъчно, за да си плати сметката. Никога да не се озове в ситуация някой да очаква нещо от нея, защото е платил.

Като родители на момичета, за нас е дваж по-важно да ги обезпечим, за да имат винаги изход, бягство и път назад от лоша ситуация.

# 2 162
Hazel, не знам защо трябва да съм длъжен да плащам за каквото и да било, моите ресурси се разпределят по моята воля и желание. Дори не знам как повечето мъже се поддават на изнудвания чрез такива елементарни опити за посрамване и усъмняване в мъжествеността им. След като играта на жените е да вземат максимално много ресурси от мъжете (обърната фуния), играта на мъжете е да умеят да пренасочват ресурса си само към тези, които заслужават (права фуния). .

За мен не бих си внесал тотална чужденка, защото да интегрираш някой от нулата си е много време и работа, но явно на много хора им се занимава. Имам си по-важни занимания.

А да живеем по примера на животинското царство, откъдето даваш примери, специално теб няма да ти хареса.

# 2 163
Никоя от нас не казва на нормалния мъж какво да прави.
Описваме как действат, по тяхна си преценка.

Това, че ти се чувстваш манипулиран, когато жена ти дава обратна връзка какво правят мъжете, си е твой проблем.

Но постави себе си до такъв мъж и ще видиш в колко отношения издишаш.
И да, и на теб няма да ти хареса, ако сме в животинския свят.

# 2 164
Ох още не съм си допила второто кафе и ме разсмивате тук!
Украинки, филипинки, рускини и азиатки не искали били пари.
Хахахаха!

# 2 165
До Годзилчо в момента и женски робот да сложат ще избяга..

# 2 166
  • Далечният изток
Ресурс само към жени, които заслужават, как кореспондира с жени, които са капризни и показват фасони? Не знам кой, освен вас самите, избира подобни жени. Това, което пишете постоянно в този форум, че жените не харесвали "нормалните" мъже, в превод бедни, скромни, но с добра душа, се отнася и за вас - искате мацка, ама трябва да е с манталитет на бедно селско девойче и такава да си остане цял живот... Е няма как и душата в рая и онова до края.

# 2 167
Ей ся, на трамвайната спирка имаше 3 бразилки, 2 украинки и 1 филипинка..Сигурно чакаха някой български мачо, като Годзилчо.

# 2 168
Когато мушмуроци като това нововъдение не могат да импонират на жени, с каквито очевидно няма как да бъдат, предвид не джобното, а менталното ниво, те сладко се вкопчват в женомразки теории като редпил, тая е хаплива, онази претенциозна.
Не бе, просто хората сме различни нива, колкото и да ви се иска да натъпчете половината население от женски пол в един образ и подобие.
Като не можеш да намериш общо и комуникация с един тип човек - жена или мъж, не му обясняваш колко е претенциозен, колко неосъществими неща иска, а се придържаш към собствената си черга и това, което можеш да си позволиш като капаците най-вече. Защото с подобен начин на мислене и поведение, аз не виждам коя себеуважаваща се жена, ще се хване с такива недоразумения.
ДА изброявам ли – жени, които търсят начин да оцеляват – бежанки, от бедност и война. Разбираме ги.
Жени с ниска самооценка – смачкани от живота домакини, жени с мозък на зелена еуглена, крайно неопитни жени.
Жени, търсещи оплодител единствено (имам такива познати) - да ги заплоди и го гонят, те са си организирали вече всичко.
Таааа..
Както е видно и за това ниво и типаж си има избор.
Уин-уин.
Тука се бутат при квалитетните каки. Пхах. 

# 2 169
Аз съм много доволна от моята китайка Xiaomi E12, изчисти пода милата, докато си пих кафето. Евтино ми излезе.

# 2 170
А, и по въпроса с чужденките. Види се кой грам не е имал общо с украинки и рускини – те досега и шушоните му да го накарат да си продаде. ТАм се дудне за пари 24/7. С такава хванеш ли се, тогава наистина паричната ти присъда е подписана. Искаме форумна сватба с рускиня или украинка. Всеки тарикат си намира майстора.

# 2 171
Ресурс само към жени, които заслужават, как кореспондира с жени, които са капризни и показват фасони? Не знам кой, освен вас самите, избира подобни жени. Това, което пишете постоянно в този форум, че жените не харесвали "нормалните" мъже, в превод бедни, скромни, но с добра душа, се отнася и за вас - искате мацка, ама трябва да е с манталитет на бедно селско девойче и такава да си остане цял живот... Е няма как и душата в рая и онова до края.

Всеки си избира. Който му харесва по цял ден да тича по капризите на жена си е свободен да го прави, че и да му придава фасони и той да се съгласява. Аз съм го пробвал и не е моето.

Иначе забелязвам, че за теб мъжете се делят на клошари и милионери. Няма нюанс. Аз смятам, че един образован и работещ мъж със собствено жилище, който полага грижи за менталното и физическото си състояние, със спестявания/инвестиции е в правото си  да очаква жена за сериозни отношения без да се притеснява. А пък тя ако иска да гони облаците, си е нейна работа, той може да контролира само своето поведение. Съв свободните време и ресурси може да си насочи вниманието към по-ползотворни и приятни неща, докато срещне подходящата. Не знам защо е така модерно хората да се фокусират върху това да са постоянно във връзки.

Това с украинките е така. В някои отношения съветската промивка е даже по-пагубна от американската. Но вместо да злорадстваме, по-добре да си погледнем нашето дворче.

# 2 172
  • София
Предлагам да си купиш корейка. Говори на английски с много секси глас и чисти безупречно. Много е учтива и добронамерена, стига да я зареждаш редовно.
Казва се Сайоми.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 20:03 от Rockstar

# 2 173
  • Далечният изток
Не знам защо реши, че деля хората на клошари и милионери, като точно преди 4-5 поста посочих качества, които аз приемам за нормални и при двата пола. Не помня да съм писала, че мъжът трябва да е милионер. Писах, че е нормално да работи, да не е мързелив и да не чака някой да го издържа.
Ако и това е нещо непосилно и го приравнявате с "да е натрупал милиони", то това не е мой проблем.

# 2 174
Ох още не съм си допила второто кафе и ме разсмивате тук!
Украинки, филипинки, рускини и азиатки не искали били пари.
Хахахаха!
Нали, аз на глас се засмях. Рускините и украинките такова чудо могат да направят с портфейла ти, че нашенката дето иска 1-2 пъти да я почерпят на кафе е като мишле пред съблезъби тигри. Grinning Там си ги учат от цицката на мама още, че мУж трябва да има пари и още преди "Защо небето е синьо?" се отговаря на въпроси от рода на "Как да омаеш богат мъж?" "Как да го играеш нежно птиче и да ти купи кола" и прочие. Успех желая на тукашните мъже, които ако платят сметката за водата се чувстват притеснени дали благоверната ще се бръкне за тока, с украинка/рускиня.

Общи условия

Активация на акаунт