Как обичат мъжете?

• 55 415
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Между другото, когато даваш едни пари и очакваш задължително да получиш нещо в замяна, това е покупко-продажба. Ако мъжете излизате на срещи с такава нагласа, значи нещо много ви е сбъркано в мисленето. Такива "сигурни сделки" ги има само в определени "професии".

Ако пък сте се опарили много пъти, не започвате да инвестирате само, когато предварително някой ви даде печалба (защото такова нещо не съществува), а си подбирате по-внимателно къде да вложите. Тук много се хвалят с крипто инвестиции, ама там няма гарантирана печалба, особено ако влагаш на сляпо, с надеждата някъде да стане.

ПП: И аз не разбрах с какво трябва да ни притесняват снимките на Бънди Joy Хубави, млади момичета, какво лошо има, нормално е да са харесвани.

# 2 056
евала на Стрейнджъра - аз не бих приела предложението му, но неговото беше демонстрация на някой, който е над тези неща.
А защо, интуицията ли те спира или знаеш клюката? Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied

# 2 057
Много тролска стана темата.
Дори не ми е забавно да се гавря.
Тъжно за някои. Но емоционалните и ментални щети не питат.
Дано прочете админ и заключи.

# 2 058
  • Обран бостан ;)
Между другото, когато даваш едни пари и очакваш задължително да получиш нещо в замяна, това е покупко-продажба. Ако мъжете излизате на срещи с такава нагласа, значи нещо много ви е сбъркано в мисленето. Такива "сигурни сделки" ги има само в определени "професии".

А като му "дадеш" и очакваш брак - какво е ? Wink

# 2 059
  • София
Не мога да кажа, нямам такива очаквания.

евала на Стрейнджъра - аз не бих приела предложението му, но неговото беше демонстрация на някой, който е над тези неща.
А защо, интуицията ли те спира или знаеш клюката? Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied

Каква клюка?

# 2 060
Точно така, Лъвица, не би приела такъв подарък защото си е чисто купуване. За вече любимата жена когато отношенията са сериозни вече е друго. Да не казвам аз кво съм купувал и кво имаме общо с моята, че пак ще ме почнете, че се хваля.
Тук хептен се омацаха неща, кога на първа среща, кога на10-та, кога с 2 деца и ипотека човек ако ви чете хептен ще се обърка

# 2 061
Понякога, колкото и да е странно, и мъжете искат брак. Шокиращо, объркващо, неразбираемо, но факт. Понякога дори искат повече от жената, ако тя е израснала в семейство, в което не е било от топ значение.

# 2 062
  • София
А пък на мен ми подариха цяла къща...

# 2 063
Мъж да питаш за клюки, бързо колежка да ти помогне с домашното.Satisfied

Понякога, колкото и да е странно, и мъжете искат брак. Шокиращо, объркващо, неразбираемо, но факт. Понякога дори искат повече от жената, ако тя е израснала в семейство, в което не е било от топ значение.
Встъпването в брак е встъпване в бизнес отношение. Обикновено го търси този, който ще е по-облагодателстван от промяната. Неслучайно на конкурс по семейно и наследствено право, всяка втора дама от форума би била достойна конкуренция на средностатистически юрист. И така трябва.
За един мъж е голяма чест да поиска брак - промивката му е втълпила, че това е стъпка към възмъжаването и това е ултимативния жест към една жена, която ще ги скрепи до смъртта. Поне в моята среда, тези двойки, които се ожениха заради единия обичай да са двойка в съюз, се изпоразведоха след третата-четвъртата година.
В тази връзка наскоро четох, че уредените бракове в Щатите (предполагам главно средно и южноазиатски емигранти) завършват с развода в едва 4% от случаите за разлика от 50% от сключените на свободна воля, което е показателно.

# 2 064
  • Обран бостан ;)
Не мога да кажа, нямам такива очаквания.

Леко ме съмнява, но няма да споря.

Ще опитам да дам още едно обяснение за прословутото 100% плащане на първа среща.

Защо жените не пускат на първа среща ? Какво толкова, нищо не губят.
Защото ви е писнало от мъже, които си взимат тяхното и не се обаждат повече. (примерно)

Защо мъжете не плащаме 100% на първа среща ? Какво толкова, нищо пари са.
Защото им е писнало от жени, които излизат само за да се наплюскат на тяхна сметка.

Сега малко по-ясно ли е ?

# 2 065
  • Далечният изток
Божееее...
Пак питам, а и други питаха няколко пъти - Къде ги намирате тези жени?
Според мен не съществуват. Само във фантазиите ви са. Наумили сте си го това и от толкова повтаряне ви се струва истина...

# 2 066
Какви са пък тия жени, които излизат да се наплюскат? 😂 Познати и приятелки, всички си поръчват нещо там, колкото да има да се боцка и последна грижа им е яденето.

# 2 067
Абе падат си тука някои по дебелички лакомници, ама не си признават.

# 2 068
Ал Бънди, за повечето от тях финансовата злоуптреба от жена към мъж е нещо приемливо и толеруемо.
За повечето мъже със санитарен минимум на самоуважение не е, защото се възприемат като личности и не искат някой да гледа на тях като възможност или ресурс. Има и мъже, които са окей с това, готови са провайдъри до последната си стотинка за да е доволна нарцистичната дама. И тя може би ще е доволна, докато реката си тече и не пресъхва. Промиват ги от малки да са такива, има училище наблизо и ги слушам малките в обедната почивка.

Ако бъде заклеймена жената-използвачка тук, тя ще е описа както Китодар описва извънземните - "виждал съм, но няма". Такива жени имало някъде си, в земя през девет планини в десета, ама нито някой ги познава, нито ги вижда сред нас.

С един прост тест - да е готова да си плати сметката (дори не е нужно да я плаща, а да е просто готова, да предложи участие), бива отсяван огромен процент главоболия. Една форумна колежка чак палела свещи да не ме свързва живота с нея - не знам дали предполага колко ми улеснява живота да насоча времето и ресурсите си към правилния човек.

# 2 069
Промиват ги от малки да са такива, има училище наблизо и ги слушам малките в обедната почивка.
Промиването е отвсякъде. По принцип и аз го уча моя син да е кавалер, да е възпитан с дамите, да им помага в неща, в които той е по-силен, а те са по-слаби, и т.н.
Но не е станал още на възраст, в която да му обясня и за плащането, което ще се очаква от него като възмъжее. А то не няма да е само по първи срещи, а цял живот.
Имаше една тема преди година-две за джобните пари на децата и там питах съфорумките сега аз като съм баща и на момче и на момиче, на момчето повече ли джобни трябва да му давам, защото той нали като излиза ще ще трябва да черпи мацките, а пък на момичето по-малко, понеже нали ще я черпят кавалерите, каквито били повечето мъже и както те били учели синовете си от малки още (за разлика от нас тука във форума).
Но те викат не, по равно трябва да им даваш, каква е тази дискриминация.

Общи условия

Активация на акаунт