Как обичат мъжете?

• 55 342
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 205
Айде пак простотии - Рф, ти колко германки на живо си виждал?
Защото аз съм виждала доста и има много красиви жени измежду тях.

# 2 206
Аааа моля ви, дами.
Да се разграничим.
Харесвам си аз българските мъже приоритетно.
Има всякакви мъже. И тук, и в чужбина.

# 2 207
Мен тук много ме наплашиха с латиноамериканците Simple Smile)) Нямам опит, ама страшни неща чувам и ни едно хубаво.

# 2 208
...повече се придържат към традиционната роля на жената и феминизма още не им е промил мозъците до невъзможна степен...
Мъж, който търси жена за "традиционна" роля, обичайно има традиционни разбирания. Те включват неща като плащане на сметката в кафето/ресторанта, той да осигурява парите за семейството (или по-голямата част), да покрива всички сметки и големи разходи вкъщи и т.н., а жена му да отглежда децата им, да си влезе в ролята на покорна слугиня и по всякакъв начин да му осигури комфорта той да живее без ангажименти, както преди това. Традиционната жена има абсолютно същите разбирания и за двамата тези действия/бездействия са израз на любов.

Ако традиционен мъж иска връзка с "нетрадиционна" жена, той ще си мисли "Аз плащам всичко, т.е. я обичам", но за нея това ще е без значение, защото парите за нея не са израз на любов. За нея е важно да си споделят и финансовата отговорност, и всяка друга. И той се чувства обиден и необичан, и тя.

Както и ако "традиционна" жена се събере с "нетрадиционен" мъж. Ще му готви, пере и "мие краката", очаквайки полагащата ѝ се издръжка. Той ще се чувства използван финансово и приеман като неспособен, докато се чуди, аз да не съм бебе, че да ме хранят с лъжичка.

Мисълта ми беше, че едно и също обичане в един случай се тълкува като "Ето така трябва да обича един мъж!", а в друг "Мъжете не могат да обичат". Същото и за жените от "Тази е златотърсачка" до "Имам прекрасна жена".

ММ е българин. Не съм го родила, но е съвършен (за мен). И двамата имаме доста нетрадиционни разбирания и сума ти изисквания. За друг/друга ще сме най-ужасните партньори, но ей го на, "отклоненията" ни съвпадат и всичко е 6. Както ние сме свободни хора и си държим на разбиранията, защо и другите да нямат това право? За всеки влак си има пътници.

# 2 209
Когато се събрахме с ММ, той беше беден асистент. Никога това не ме е карало даже да се замисля. НО винаги е бил готов на всичко за мен и не се е циганил с едно притворено око дали няма да се мине. Това не зацепват в темата - че е въпрос на отношение, поведение, а не на абсолютни суми и говорят за милиардери и петролни магнати.
Кой е говорил тука, че не трябва да водиш жена си или гаджето си на ресторант и да плащаш сметката, да й купуваш подаръци, да я водиш по спа хотели и т.н.?
Но разликата е, че вече сте се събрали - тогава е съвсем нормално.
Тук повечето мъже се изказахме само против плащане на скъпи вечери, подаръци и други такива разходи преди да сте се събрали. Тоест, на етапа, когато тя те преценява и ти отбелязва черни и червени точки според тайния си списък и се чуди по каква тривиална причина да те резне, а ти трябва да си плащаш за удоволствието да те интервюират.
На интервю за работа като отида, не очакват пробно да им свърша нещо без пари, за да покажа какъв съвестен служител ще съм, нито пък те ми дават пробно пари за да покажат какъв добър работдател ще са. А просто двете страни се преценяваме взаимно и ако се харесаме, след това аз почвам да им работя, а те да ми плащат.

Човек трябва да е ларж, широкоскроен, осигуряващ си положителни емоции, доколкото може...а после ти се връща. Давай, за да ти се даде.
Ама всеки човек без значение от пола, или само от мъжки пол? Защото ако е всеки човек, хайде отвреме навреме и жените казвайте абе я аз да го заведа тоя готин пич на една вечеря и да я платя, а не да се фръцкам "ако не плати той, никакъв мъж не е и втора среща няма да има"

# 2 210
  • Далечният изток
Айде пак за стотен път...
Това не е някаква си непозната, с която ей сега сте се видяли на спирката. Нали се предполага, че се познавате, харесвате, допаднали сте си и си решил да я поканиш на едно кафе?!

# 2 211
Скъпи подаръци на първа, втора и т.н. срещи очакват определен контингент жени, и си им личи още преди първата среща.

# 2 212
Скъпи подаръци на първа, втора и т.н. срещи очакват определен контингент жени, и си им личи още преди първата среща.

Ама не бе... те иначе не си търсят такива жени! Хич! Много "над нещата" били!
Пхахаха!

# 2 213
Това не е някаква си непозната, с която ей сега сте се видяли на спирката. Нали се предполага, че се познавате, харесвате, допаднали сте си и си решил да я поканиш на едно кафе?!
Едно време като бях ерген съм се запознавал и на улицата, и на спирката, и в заведения. С жена ми в заведение съм се запознал - случайно. Просто я видях и я харесах.
Сега обаче, доколкото чувам, става предимно онлайн. Цъкаш лайкове, пишеш, и като каниш на среща на вечеря ли трябва да каниш? За едно кафе или коктейл няма проблеми, ама на вечеря - не бих съветвал никой да кани, освен ако не иска да дава пари на вятъра и да го гоустнат защото не изглеждал баш като на снимката си, или пък слушал не нейния тип музика.

# 2 214
Обикновено се виждаш на кафе, ако стане интересен разговор единият може да покани другият и на вечеря. Да не мислиш, че и жените имат зор да висят 2 часа на вечеря, с някой който се е оказал плешив и с 20 см. по-нисък от описаното, примерно. И за двете страни е по-изгодно да бъде нещо кратко първоначално, защото и при двете страни понякога има доза лъжа в online пространството.

# 2 215
Не съм фен на онлайн запознанствата, но на вечеря с непознат не бих отишла, предполагам и повечето жени.. Трябва да можеш да се измъкваш лесно и бързо, ако се окаже някой куку със снимка отпреди 10 години, а реално плешив, с шкембе и с 20 санта по-нисък от описаното в профила..  Joy и преди да ме нагребете, че само външни белези изтъквам като недостатъци, да кажа, че който лъже за вида си, най-малкото има комплекси и лъже за всичко, няма защо да си губите времето с такъв по вечери и да се излагате по ресторанти...
ПС: с Хипо сме писали едновременно

# 2 216
Тук повечето мъже се изказахме само против плащане на скъпи вечери, подаръци и други такива разходи преди да сте се събрали.
Пиши и мен към мъжете. Както повечето други жени, единици го очакват. Повече не биха приели добре голямо изхвърляне, а част от тях дори ще са уплашени.

Подобни заключения за онлайн запознанства чувам само по медиите. Около мен и млади, и стари в 90% от случаите се запознават на живо.

Ама тя темата не е как се запознахте и кой плати на първата среща, а как обичат мъжете, т.е. след като са опознали жената и вече са заедно. Хубаво би било за това да поговорим.

# 2 217
Ами то е все тая как обичат, важното е да обичат, така че и другата страна да се чувства обичана.

# 2 218
anonymiss, онлайн запознанствата са популярни при хората 20-40, които ги използват от години и знаят как работи схемата.
Голяма част от хората над 40 там са напълно неадекватни спрямо виртуала - и мъже, и жени. Нито с етикета са наясно, нито маниерите са им са актуални, нито това, което пишат е на място. Пълен криндж, както се изразяват тинейджърите.

По темата за чужденките - забравих да кажа, че някои от тях, главно от съветския блок, си търсят балък като трамплин като пристигнат. Намират първия подходящ - и започват хипнозата "в наша страна муж провайдър, жена прави уют и глези. Ако ти не муж провайдър, я не согласна". Завалийката го почват с редовен секс и обгрижване, а скоро и натиск за брак по бързата процедура. Завоят идва, когато документите като й станат, вече не е щастлива, всичко й е криво, все не е доволна. Докато нашия герой стартира операция "спасяване на принцесата" - прави й най-скъпите подаръци и най-скъпите екскурзии, тя му изневерява с друг, следващото ниво, малко по-богат от предишния, който след малко обработка ще я вземе под крилото си и тя прави трансфера без излишни драми. Тази история ще се повтори още 2-3 пъти, докато не се е осигурила и времето вече я спира да продължава да мина на следващото ниво.

# 2 219
Добре, че ни обЯсни как стоят нещата.
Тука само бабички и дядковци пишем.
От "Правец".

Общи условия

Активация на акаунт