Как обичат мъжете?

• 55 259
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Далечният изток
Е, точно той е платил сметката на първата среща с жена му (бъдеща тогава), така че не вярвай на всички глупости, които четеш.
Включително и моя апел за плащане на парфюм Grinning  Платила съм си го. Просто пробвах да видя ще има ли някой, който да откликне.

Джеймс, спокойно бе, братче. Нямаме никакви положителни качества. Гадни сме, меркантилни, капризни и фасонаджийки. Някой да не би с пистолет на челото да иска от теб/вас да излизате с нас, да ни черпите, плащате?!

# 2 236
Е, точно той е платил сметката на първата среща с жена му (бъдеща тогава), така че не вярвай на всички глупости, които четеш.
Включително и моя апел за плащане на парфюм Grinning  Платила съм си го. Просто пробвах да видя ще има ли някой, който да откликне.

От всичките форумни мъже само един откликна. Срам!

# 2 237
Мале, мале 86 непрочетени, а още за едно и също: (не)платени сметки и кафе Grinning

# 2 238
Вие все още слагате знак за равенство между сметка на първа среща и цялостна издръжка. Няма такова нещо. На мен ми прави добро впечатление плащането на първа среща (и лошо, ако ме гледа напрегнато да вадя пари), но категорично не искам издръжка. Вкъщи и двамата работим (е сега ме чака майчинство де), имаме средни за София заплати и общ бюджет.
Аз дори не знам какво толкова я дъвчете тая първа сметка, че вече десетки страници изписахте за нея. 10-15-20 лв не могат да бутнат човек, ходещ по срещи на 30+ години.

Годзилчо, сега на възраст ли ни зачекна? Grinning Аз май съм по-млада от тебе и май не съм единствената от редовно списващите.

# 2 239
  • France
Аз дори не знам какво толкова я дъвчете тая първа сметка, че вече десетки страници изписахте за нея.
Тролят, колкото да се намират на приказка. Отдавна си мисля, че не могат да бъдат чак такива. Освен Странната птица, той сигурно е чак такъв Wink

# 2 240
  • Далечният изток
Ами бутат човек, който няма 5 лева в джоба. После се обиждат що ги нарекли клошари, обрани бостани и т.н. ...
Няма да плати кафето на жена само този, който е скъсаняк и няма 2 лева в джоба. Аз повече се надявам такива изобщо да не канят никого на кафе.

# 2 241
  • София
Той Годзилчо на колко е? Ерген ли е? Нов образ ми е, другите горе-долу ги знам Joy

А-а, сетих се. май, май надушвам едно вътрешно колебание у вас, че така важните и уважителни качества не са оценени по точно същия начин по който ви се иска на вас?
Почвам да разбирам какво ви дразни. Как е възможно тези тъпанари мъжете да не оценяват възвишените ви качества и способности? Ами възможно е. Жената, жените, не притежават вечно и неотменно право да съдят кое е добро и кое е по-добро Wink

И мъжете така със сметката и разни други работи Joy

Иначе на мен ми е ясно, че що се отнася до привличане, не се оценява напременно това какво те прави добър човек, например. Важи и за двата пола. Затова съм решила какво съм търсила, когато съм търсила, знам какво съм предлагала, а всички останали хубави качества са били бонус. Не виждам драма.

# 2 242
20лв, 5лв, 2лв...Прогресивно намаляват спестяванията на мъжа, а още не е дошъл уикенда да срещите Satisfied
Дано до тогава остане поне левче за кафе от машина Smile

Аз понеже съм динозавър вече, та съм бръмчала с мъже от старото поколение, сега вече са на 50- 60 г., та мога да кажа, че си бяха кавалери. И с колата ще те вземе, и на дискотека ще те заведе и сметка ще плати, после ще те закара.
За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец,  не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.
А днешните 20 лв. бройкат,  сакън дали ще им се върнат в кревата.

А защо се е стигнало дотам? Нали същите тези кавалери са възпитавали децата си. Генетична мутация или?

# 2 243
Как уикенда за срещи, бе пиле?!
Ти само уикенда ли излизаш? Joy
Я кай честно, че пишеш от някой ученически пансион.
//
Имах преди години един приятел. Бъзикахме го постоянно за съботата.
Винаги казваше с гордост – не ме търсете събота. Полов полуден ни е с жената (беше му приятелка, студенти бяхме).
//
На въпросът ти какъв ще е третият, Годзилчо.
Имаше такъв – той ми стига за още поне 2 години напред.
Много хора правят грешката, че търсят все някого – и мъже, и жени.
Аз не търся нищо. Когато има какво да се случи, то се случва.

# 2 244
Да, уикенда ми е свободен да правя каквото си искам. През работната седмица ежедневието ми е работа, фитнес, готвене, учене, трейдинг и ако не ми се доспи гледам сериалчета. Затова написах, че ако си правя срещи през седмицата са във фитнеса, а и не обичам да ми се нарушава рутината.

# 2 245
  • Далечният изток
Joy
Ама момко, теб жени не те вълнуват бе Joy
Не се насилвай и в събота...
Божееее тоя свят се изродѝ...

# 2 246
Аида, какво разбираш ти. Рутината изяде жената.
Накрая с носталгия (и фенер) ще търсим казановите от нашата младост Wink

Много сте писали днес, от всичко запомних само, че форумните ни мъже са топ! Тряя си ги пазим Kissing Heart

# 2 247
  • Далечният изток
Топ да не казвам какви, че ще ме баннат...

Ужас. У-жас!

# 2 248
Joy
Ама момко, теб жени не те вълнуват бе Joy
Не се насилвай и в събота...
Божееее тоя свят се изродѝ...

Няма да си нарушава фитнеса за некви си жени.
Все пам втв фитнеса има по-важни неща - мъже Joy

# 2 249
  • Далечният изток
Аз отдавна им казах да се ориентират към по-добрата част от човечеството - мъжете. Ние сме гадини. С мъже ще им е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт