Как обичат мъжете?

• 55 290
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 265
Да си първи приоритет и света да се върти около теб са две различни неща. Първи приоритет не е единствен приоритет. Защо се събирате с жени, на които доскучавате като усетят малко сигурност? Може би пък тези, които обичат сигурност, са ви скучни на вас? Крушката винаги си има опашка.

На теория да, ама на практика се почва с драмите и ултиматумите.
Относно сигурността - не знам. Аз не съм добър в стимулирането на емоционалността в негативния полюс - избягвам драми, защото ми е хубаво да ми е спокойно.

Казах ти! И съм съвсем сериозна - ориентирай се към мъже!
Е, че съвсем нищо да не остане за вас ли? Не си падам.

Знаем ги вечните тийнеджъри, които по далеч от носа си не виждат и отговорност освен за себе си, не поемат.. не знам дегенерати ли какви са, но не стават за партньори и бащи ..
Е, ако и ти и беше поела отговорност за себе си, както аз... Щяхме да сме двама.

# 2 266
Мнем, не е такова при повечето мъже.
Просто тук налазват едни такива търсещи валидации незнакомки.
Хем ми е жал за тях, хем не ми е.
Кажеш му нещо искрено, то ти лае, зла си била.
И после не спира да се оплаква от жените.
Ами, някои са си обречени на карък.
Да се оправят.
//
Абу, къде е баницата?

# 2 267
  • София
Годзила, смени таргета... Или търсиш определен тип, или го привличаш.

# 2 268
  • София
Ама аз не говоря да съм първият приоритет. Ама ако можеш да броиш, от 1 до 8, едно две три четири пет шест седем осем....
Ще се сетиш каква е разликата между 3 и 8, примерно и защо не искам да съм 8.
Ама то защо ли обяснявам елементарни неща...

# 2 269
Ако наистина има такова стадно мислене сред мъжете, ще съм много разочарована. Но би обяснило защо все се опитват да ни сложат под общ знаменател, мислят си, че сме като тях. Каквито и да сме жените, сме доста индивидуалистично настроени.
То стадото си е едно.

Годзила, смени таргета... Или търсиш определен тип, или го привличаш.
Всеки си има тип. Аз имам няколко.

Ама аз не говоря да съм първият приоритет. Ама ако можеш да броиш, от 1 до 8, едно две три четири пет шест седем осем....
Ще се сетиш каква е разликата между 3 и 8, примерно и защо не искам да съм 8.
Ама то защо ли обяснявам елементарни неща...
Е, значи просто не те е харесвал достатъчно. Мъжете по принцип не обичат режат, ако няма привличане ще те игнорират докато сама не се усетиш да се разкараш.

# 2 270
  • София
Не беше точно така, но вече няма значение.

Вие пък!
Гилгамеш е отхвърлил богинята Ищар и отишъл при приятеля си... Те мъжете са се обичали повече от край време...

# 2 271
Абу, къде е баницата?
Мислех да те каня на среща. На бюрек с боза.
Ама си много малка. Ще ни гледат подозрително. Как да им обясня, че е само баница без задни мисли.

# 2 272
Не беше точно така, но вече няма значение.

Вие пък!
Гилгамеш е отхвърлил богинята Ищар и отишъл при приятеля си... Те мъжете са се обичали повече от край време...

Отишъл е да пие бира и да отпочине малко, а е тръгнал слух.
Кажи за приоритетния де...

# 2 273
  • По света и у нас
Бюрек с боза… звучи толкова приказно!

# 2 274
Бюрек с боза… звучи толкова приказно!
Аз да не съм някой стиснат дрисльо. Няма шест пет при мене.

# 2 275
JoyJoy
Ще пада дране!

# 2 276
  • По света и у нас
Аз се изморих от епическото надцакване тук. Тия мъже ги бихме у стената с дни, но те обаче са стоици и до последно не се дават.
Имам чувството, че се скриват да заредят батериите и после идват отпочиналата птица, и Джеймс да заменят Годзилата.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 01:25 от PriMadonna

# 2 277
Екстра са, всички надцакващи се звучат като ботове. Но ний сме по-силни. Wink Човешкият интелект винаги побеждава.
//
Абуто, размечта ме с тоя бюрек. Не да го ям, да го правя. Търся спешно мъж с кухня (съвременна, не на мама му или баба му) да извъртя един домашен бюрек.

# 2 278
  • София
Ела у нас, да ми сефтосаш новата фурна.
/Това прозвуча брутално/.

# 2 279
Екстра са, всички надцакващи се звучат като ботове. Но ний сме по-силни. Wink Човешкият интелект винаги побеждава.
Днес се замислих - "Какво ли е да си прост?"
Ходиш, ходиш на училище и накрая пак става  - copy "nothing... paste "nothing". Нищо не влазло.
Което води и до следващия въпрос - Мъжете като са устоени по-просто, дали са по-прости?
Много съм интелигентен според майка ми. Те с жена ми много, много не са съгласни една с друга.

Общи условия

Активация на акаунт