Как обичат мъжете?

• 55 300
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 295
Аз понеже съм динозавър вече, та съм бръмчала с мъже от старото поколение, сега вече са на 50- 60 г., та мога да кажа, че си бяха кавалери. И с колата ще те вземе, и на дискотека ще те заведе и сметка ще плати, после ще те закара.
За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец,  не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.
Щях да кажа - брей, много предвиливи били бащите ни, запазвали и нощувка за първа среща, за всеки случай Simple Smile
Ама си викам, няма как да са били такива будали да платят всичко това - сигурно са го правили за гаджетата си, а не за всяка, с която са излезли, защото това не са 2, 5, или 20 лева, а има голяма вероятност да останат с пръст в уста, а тя да иде след срещата при фък-бъдито си, каквото казвате, че всяка уважаваща себе си жена имала, защото тя пак си има нужди докато е сингъл.
И преди да сте ме питали си казвам, че да - излизал съм с жена, която си тръгва после с друг. Даже май няколко пъти. Веднъж на младини помня, бях се запознал с едно момиче, звъня й 1-2 пъти хайде да излезем, тя пита къде ще ходим? Еди-къде си - ами чакай да видя, ще ти се обадя, и после нищо. Викам правя последен трети опи, каня я на дискотека, най-актуалната за тогава. Отивам да я взема с колата от тях, от майната си. В дискотеката плащам входа и купувам по питие. Танцуваме си нещо, приказваме си, по едно време нашта я няма. Гледам я след малко говори си в някаква компания с едно момче. Седя, вися, след малко тя идва и вика "ами те ще ходят на някакво друго заведение, аз ще ида с тях, та идвам да ти кажа да не ме чакаш". ОК - адиос, и си викам на себе си опичай си акъла друг път и пак така си губи времето, вози с колата и плащай сметки за бог да прости.
Затова казвах, първа среща нещо неангажиращо откъм време и пари (освен може би ако си сигурен, че вече сте си допаднали взаимно).

# 2 296
Олеее, Криско, това е мега злеташко. Но предполагам сте били деца. Не ти се е паднала най-читавата мома.

# 2 297
  • Далечният изток
Е тя като не те иска и си го видял още при първата покана, ти що се тикаш там бре джанъм?! Не ти е виновна девойката.
Няколко пъти девойки си тръгвали с друг...
Ясно.

# 2 298
Е чай сега, нали мъжът като харесал жена, планини трябвало да повдигне, за да я има... Не е хубаво и веднага да се отказваш пред първото препятствие. Какво съм се тикал чак толкова, 1-2 пъти като съм я канил викам може пък наистина да е имала да учи примерно баш него ден Simple Smile После ми светна лампичката.
Аз затова пиша от опит. Също и като казвам, че не е хубаво да се кани на скъпи места по първа среща и да се плащат високи сметки напразно - дето се вика, питай ме откъде знам.

И какво чудно е, че ми се е случвало 2-3 пъти, ми аз съм излизал с много жени/момичета навремето си, бил съм ерген примерно към 10 активни години. То с 1-2 на месец да излезеш, смятай какво число се събира. Нормално е да има и секири - теория на вероятностите.

# 2 299
  • Обран бостан ;)
Е тя като не те иска и си го видял още при първата покана, ти що се тикаш там бре джанъм?! Не ти е виновна девойката.

Тестостерон Аида. Не мога да ти го обясня какво е защото си жена. Нещо като наркотик, който те лишава от здрав разум. По силен е от всичкото секси бельо на света. Бледо подобие са пеперудите, които ви тикат в ръцете на "неподходящи мъже". 

Паметник трябва да му вдигнете и всеки ден да му носите цветя (на тестостерона имам в предвид). Wink

Защо - сетете се сами. Sunglasses

# 2 300
Че то доста жени звучат като да имат повече тестостерон от теб, Бънди
Защото и жените го имат, да не сме невежи
Други неща прави той, други, залитане, при което осем сметки в Мишлен ресторант ти се струват ниска цена за тая жена, ама няма как да знаеш.

# 2 301
Цитат
Паметник трябва да му вдигнете и всеки ден да му носите цветя (на тестостерона имам в предвид). Wink
2 години му стигат. Joy Вдигане. Цветята от него.

# 2 302
Нормално, на едни по-млади години пробваш, даваш. После вече след известен опит знаеш кога ти отказват, за да ги потърсиш пак, и кога за да не ги търсиш никога. И за двата пола важи, мъжът едно дава и рискува, жената- друго.

# 2 303
В Клюкарника има прясна тема от 2 момчета на 21г, които търсят някой да ги покани "на маса" за Нова година.
Това са мъжете напоследък

# 2 304
  • Далечният изток
Едва ли търсят баби на по 50 да ги поканят Grinning

# 2 305
  • Обран бостан ;)
Че то доста жени звучат като да имат повече тестостерон от теб, Бънди
Защото и жените го имат, да не сме невежи
Други неща прави той, други, залитане, при което осем сметки в Мишлен ресторант ти се струват ниска цена за тая жена, ама няма как да знаеш.

Laughing LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Ох, ох, са па Мишлен да търся, че и осем сметки, ехеееее тя златна шей на тъз мома бре.

Апропо - що не направиш един ти, та да има къде малката Алфа да води момите.
Свалката ше е безотказна.

-Муцка , искаш ли да те водя на ресторант Мишлен.
- О, чудесно. Как се казва ?
- "При мама". Laughing

# 2 306
Защо малката като си имам голема

# 2 307
Най- ми е смешен на годзилата фитнеса
Сигурно час не може да изкара на пътечката*, но смята че "ходи на фитнес"
Сигурна съм, че има четвърт релеф, който смята за атлетичен, а горкия издиша, издиша
*(дните ми за кардио са 1.30ч за 12км на пътеката)
Страхотно Hazel, гордея се с теб. Искам да продължаваш да вървиш на пътечката с часове и да не пречкаш по другите уреди, че и без теб си има достатъчно мухи без глави.

Аз понеже съм динозавър вече, та съм бръмчала с мъже от старото поколение, сега вече са на 50- 60 г., та мога да кажа, че си бяха кавалери. И с колата ще те вземе, и на дискотека ще те заведе и сметка ще плати, после ще те закара.
За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец,  не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.
И преди да сте ме питали си казвам, че да - излизал съм с жена, която си тръгва после с друг. Даже май няколко пъти. Веднъж на младини помня, бях се запознал с едно момиче, звъня й 1-2 пъти хайде да излезем, тя пита къде ще ходим? Еди-къде си - ами чакай да видя, ще ти се обадя, и после нищо. Викам правя последен трети опи, каня я на дискотека, най-актуалната за тогава. Отивам да я взема с колата от тях, от майната си. В дискотеката плащам входа и купувам по питие. Танцуваме си нещо, приказваме си, по едно време нашта я няма. Гледам я след малко говори си в някаква компания с едно момче. Седя, вися, след малко тя идва и вика "ами те ще ходят на някакво друго заведение, аз ще ида с тях, та идвам да ти кажа да не ме чакаш". ОК - адиос, и си викам на себе си опичай си акъла друг път и пак така си губи времето, вози с колата и плащай сметки за бог да прости.

chris78, историята ти е доста поучителна.
Тук биха ти казали, че си направил всичко както трябва, бил си настоятелен, кавалер, черпил си, шофирал си на майната си. Просто си попаднал на кофти жена.
Разбира се, че не е така, защото тя няма да е кофти жена за момчето, с което е останала в дискотеката. Кофти е била само с теб в ситуацията и съм сигурен, че на нея й е чиста съвестта.

Научил си, че трябва да имаш гръбнак. Научил си, че не трябва да коткаш жена, която проявава мижав интерес. Научил си, че с черпене не става. Научил си, че жените обичат да използват и да губят времето на послушковците.

Сега ще кажа какво реално е станало.
Не си личи, да те е харесвала поначало. Докато ти е отказвала излизанките, всъщност си е правила планчета да излиза с други, които са й по-интересни от теб. Не й се е получило с другите по някакво стечение на обстоятелствата, видяла е,, че си настоятелен и си е казала - млада съм, имам самочувствие, този глупчо си е паднал по мен, що да не го използвам. Мама използва тате, значи и аз мога. Тъкмо й се е приходило на дискотека и си бил златния й билет. Шофираш, черпиш, мазниш се. Доскучава й, тя започва да обикаля по дискотеката и почва да се забива по-големи сипатяги. Хот гърл съмър, бейби! Мъжлецната бързо да вземат под крилото си, а ти вече си свършил твоята задача на безплатно такси и виночерпец и си уволнен. После вероятно са я налегнали 2-3ма от компанията , но ако я срещнеш на улицата ще ти каже "извинявай за тогава , бях пияна и тези мъже ме прилъгаха, нищо не сме правили, аз се пазя за брака, стоят с тях още малко и се прибрах".Ако я конфронтираш - ще се разплаче или ще се разбеснее.

# 2 308
Нарича се тичане
Но как да го знаеш ти с няколкото 5кг пуш-ъп-а и гордост, че ходил на фитнес

# 2 309
  • Столичанин ама не в повече :D
Ако наистина има такова стадно мислене сред мъжете, ще съм много разочарована. Но би обяснило защо все се опитват да ни сложат под общ знаменател, мислят си, че сме като тях. Каквито и да сме жените, сме доста индивидуалистично настроени.
Какво е общото между тези
Скрит текст:
Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт