За рождения ден ще ти подари хубав подарък, цветя...ще е запазил нощувка в Банско, Боровец, не на хотел,( тогава нямаше толкова), ама пак се сетил, искал да те изненада, постарал се за всичко и с много по- малко средства отсега.

Ама си викам, няма как да са били такива будали да платят всичко това - сигурно са го правили за гаджетата си, а не за всяка, с която са излезли, защото това не са 2, 5, или 20 лева, а има голяма вероятност да останат с пръст в уста, а тя да иде след срещата при фък-бъдито си, каквото казвате, че всяка уважаваща себе си жена имала, защото тя пак си има нужди докато е сингъл.
И преди да сте ме питали си казвам, че да - излизал съм с жена, която си тръгва после с друг. Даже май няколко пъти. Веднъж на младини помня, бях се запознал с едно момиче, звъня й 1-2 пъти хайде да излезем, тя пита къде ще ходим? Еди-къде си - ами чакай да видя, ще ти се обадя, и после нищо. Викам правя последен трети опи, каня я на дискотека, най-актуалната за тогава. Отивам да я взема с колата от тях, от майната си. В дискотеката плащам входа и купувам по питие. Танцуваме си нещо, приказваме си, по едно време нашта я няма. Гледам я след малко говори си в някаква компания с едно момче. Седя, вися, след малко тя идва и вика "ами те ще ходят на някакво друго заведение, аз ще ида с тях, та идвам да ти кажа да не ме чакаш". ОК - адиос, и си викам на себе си опичай си акъла друг път и пак така си губи времето, вози с колата и плащай сметки за бог да прости.
Затова казвах, първа среща нещо неангажиращо откъм време и пари (освен може би ако си сигурен, че вече сте си допаднали взаимно).

Вдигане. Цветята от него.