Как обичат мъжете?

• 55 305
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 355
Пак не схващаш. Подобни неща са се случвали с много жени, но нито една не реве във форума, че била използвана.
Само вие виете на умряло за някакви 20 лева.
Чак реване, камо ли пък "виене на умряло" не бих го нарекъл. Дискутираме си тука. Питате жените защо на мъжете е неприятно влагат усилия, време и пари, когато отсреща не получат добро отношение - отговаряме защо. Ако отговорът ви докача - това си е ваше мнение (и право).
Иначе щом не е проблем, дай да излезем и да ме почерпиш за 20 лева, а аз да си тръгна с друга мацка на края на срещата - да видим с неприятно чувство ли ще останеш, или ще ги дадеш с кеф, ей така да ми покажеш, че си ларж и си над нещата, че да те похвалят после у форума?

А не е проблем да ме изч*каш и повече да не ме потърсиш? Хм?
Като толкова сте ербап дайте на някой гей да ви опъне. Срещу 20 лева.

# 2 356
Права ще излезе онази поговорка за българският мъж - да не настине и да се не мине...
Не за всички естествено.

# 2 357
Ама че логика. Ти що не ни опънеш за 20лв или те мързи?  

То затова някой мъже си стоят в удобни бракове, току виж пак да не се наложи да излизат по срещи и да си броят стотинките. Човекът примерно си е приготвил 5 лв. да черпи една бира, пък мацката взела, че изпила 2 и край, бюджетът за месеца отиде на вятъра.
То пък там мъжа даже може и да не разполага и със стотинка от парите, които изкарва...
Не знам защо семейните мъже ги описвате като някавки чорбаджии - при тях има някакви непрестанни разходи.
Несемейният мъж винаги има възможност да затегне кранчето за няколко месеца и след това хазната пак да е пълна.

Права ще излезе онази поговорка за българският мъж - да не настине и да се не мине...
Не за всички естествено.
Ами дай тебе да те минем, ако толкова няма от какво да се пази човек Satisfied

# 2 358
Темата е уникална, днес особено Joy
Пичове, да не би да заработвате за точки за промо кодовете тук? Друго обяснение да се пишат толкова глупости в минута нямам.
А дано! Ще поканят на вечеря някоя от дамите тук и няма да се къхарят къде ще завършат и как Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 359
  • София
Как се изключват известията за тема?

# 2 360
Мен да ме минете няма никакъв шанс.
Аз си избирам мъжете, даже се погнусих от предложението.
Но ако са ви толкова ценни тези 10лв за 2 кафета, излезте на среща с някой мъж, да ви черпи по едно кафе, пък и да ви мине.
Аз, като старомодна, вярвам че в едни отношения трябва да има и мъж и след като вие не желаете ролята, явно женската роля ви се вижда по-привлекателна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 361
То и аз тъй мисля, ама преди да почнеш да си истински мъж е хубаво да поопознаеш жената дали и тя е истинска жена.
Ако вече я познаваш, примерно колежка ти е в университета или в работа, или сте били в обща компания, бъди си джентълмен спокойно. Ако не я познаваш и излизаш просто на първа-втора опознавателна среща, не се изхвърляй откъм време, усилия и пари, за да не останеш разочарован (да не се минеш, както му викат пренебрежително).
Туй е всичко, което винаги съм казвал, ама рекох я да го резюмирам пак, защото тук много хора четат както им изнася.

# 2 362
  • Обран бостан ;)
Ама че логика. Ти що не ни опънеш за 20лв или те мързи?  

Ти пък, 20. Поне за едно Мишлен гурме да има Wink
Да не си го намерил на пътя, я. Trollface

# 2 363
Чак километри на колата не съм броил, ама никога не съм се изхвърлял със скъпи вечери или дискотеки за първа среща. Някое кафе или бар с по тиха музика са идеалното място, където да си говорите спокойно. Пък кой ще плати сметката от 4-5 лв общо продължава да ми е непонятно, че тва било най важното от първата среща. Представям си как мацката цяла вечер стои отнесена и почти не участва в разговора или отговаря едносрично, докато чака накрая да дойде сметката,за да разбере пичът става ли или не.
Пък ако вземе че не се обади след секса, въпреки че е платил сметката от 20 лв, пак драма, за която естествено са виновни всичките мъже от първия до последния. Е нали секса беше двустранно преживяване, що така с тва чувство за прекарване?

# 2 364
@ Bowerick Wowbagger
Не знам какво е лесно или трудно да ви се обясни на мъжете, ама се опитвам да ви обясня, че ревете жените какви били, а самите вие си го правите. Ако критериите ви покриват основно индивиди от другия пол, които са боклуци, няма какво да ревете, че все попадате на такива, нали? Важи и за жените. Който каквото си направи, сам си го прави...

# 2 365
Най-лесното и досадно е фитнесът, така както го разбират хората без спортна култура и навици - ходят, вдигат и пъшкат и се радват на малко релеф.

Всеки минал Емине Ултра може да иде на фитнес, но никой, ходил само на фитнес, не може да пробяга Емине Ултра.

не, не просто не може - те са гола вода, дъното в спорта.
Но на кекав човек какво да обясняваш... Г-н. 2 минути...

# 2 366
Крис, пак си противоречиш.. с твоята жена си се запознал в бар, защото ти е харесала визуално и не сте се познавали отдавна.. завел си я на ресторант с вечеря, която ти си платил.. нещо май ти издиша теорията..
Ако вие излизате с куцо, кьораво и сакато разбирам, че не искате да плащате всеки път, но нормалните хора си подбират с кой да излезнат на среща и въпреки това осъзнават, че винаги има риск да е първа и последна, това обаче не пречи да се държиш като кавалер и да се отнесеш с уважение към човека насреща..

# 2 367
  • София
Издръжливия спортист си е издръжлив и в...

# 2 368

Съжалявам, не се сдържах.

# 2 369
Издръжливия спортист си е издръжлив и в...
Ко сега? Преди да го пуснем в леглото, барем една Витоша да избяга? Joy

Общи условия

Активация на акаунт